Ja es az Evertonnál se csinalt semmit.babaking írta: Szóval Ancelotti egy béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az ízületei. Lehet, viszont te Bugsy bunkó vagy, egy kitömni való barom, és még finoman fogalmaztam.
Legenda
Mar kiöregedett...
HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. május 28., szombat 23:58
Ja es az Evertonnál se csinalt semmit.babaking írta: Szóval Ancelotti egy béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az ízületei. Lehet, viszont te Bugsy bunkó vagy, egy kitömni való barom, és még finoman fogalmaztam.
Legenda
HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 28., szombat 23:37
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. május 27., péntek 13:43
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 27., péntek 11:25
már úgy értve, hogy ezzel a kezdővel elbasztuk, aztán a cserékkel javítottunk.Faust írta: Nem jott be minden meccsen, es szeretnelek emlekeztetni, hogy a donto egy meccses.
jogos, talán helyette inkább Nacho-t nyomatnám.Joke02 írta: Szerintetek a védelem közepén biztos jó lesz Alaba kezdőként?Elég régóta nem játszott tét meccset nem tudom mennyire venné fel a ritmust ettől az egytől félek de Alaba ha friss kihagyhatatlan nyilván , de Nacho nem játszott rosszul az utóbbi meccsein , nyilván az edző majd eldönti hogy ki kezd de ti kit kezdetnétek?
HozzászólásSzerző: Joke02 » 2022. május 27., péntek 11:21
Szerintetek a védelem közepén biztos jó lesz Alaba kezdőként?Elég régóta nem játszott tét meccset nem tudom mennyire venné fel a ritmust ettől az egytől félek de Alaba ha friss kihagyhatatlan nyilván , de Nacho nem játszott rosszul az utóbbi meccsein , nyilván az edző majd eldönti hogy ki kezd de ti kit kezdetnétek?Sierra írta:Ez a legésszerűbb kezdő. Rodry-Camavinga-Hazard csere meg alap, többi majd kiderül.Pad'em írta: Marca szerint egyértelmű, hogy ez a kezdőnk szombaton:
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Benzema, Vini.
Carlo kb meg is erősítette, hogy Rodrygót csereként fogja bevetni. Militao meg reméljük összeszedi magát, az a bohóckodás amit mostanában letolt nem fog beleférni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 24., kedd 13:13
Nem jott be minden meccsen, es szeretnelek emlekeztetni, hogy a donto egy meccses.Sierra írta:nyugi, ahogy hehe is írja, eldönti. sose lehet tudni.Faust írta: Hazard csere alap? Barcsak cserealap lenne inkabb. Azert a Pool nem spanyol kozepcsapat hogy beleferjen ellenuk minusz egy ember.
igen, de ennél stabilabb megoldás nem nagyon van. Velük kell minél tovább kihúzni, aztán jöhet a fiatalság butítani. igazából ez kb minden eddig meccsen bejött, nehogymár a döntőn ne.Faust írta: CKM para lesz, tegyuk szivunkre a kezunket, az osszes eddigi BL meccsuk kb last dance volt, csak a fiatalok miatt tovabbjutottunk.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 24., kedd 13:06
nyugi, ahogy hehe is írja, eldönti. sose lehet tudni.Faust írta: Hazard csere alap? Barcsak cserealap lenne inkabb. Azert a Pool nem spanyol kozepcsapat hogy beleferjen ellenuk minusz egy ember.
igen, de ennél stabilabb megoldás nem nagyon van. Velük kell minél tovább kihúzni, aztán jöhet a fiatalság butítani. igazából ez kb minden eddig meccsen bejött, nehogymár a döntőn ne.Faust írta: CKM para lesz, tegyuk szivunkre a kezunket, az osszes eddigi BL meccsuk kb last dance volt, csak a fiatalok miatt tovabbjutottunk.
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 24., kedd 12:57
Az a baj, hogy eddig legfeljebb csak erre emlékeztető meccseket hozott, abból is legfeljebb féltucatot. Olyankor látszott, hogy benne van az extra, de szerintem már pszichés gátak is hátráltatják. Arra tenni elég rizikósnak tűnik, hogy ez a gát majd pont a szezon legfontosabb meccsén szakad át, és nem emberhátrány lesz. Kár érte, sajnálom is a faszit.ELSiete írta: Hazardtol most is johetne valami hasonló.
Itt épp a Pool ellen..
https://twitter.com/Ultra_Suristic/stat ... Y4pzA&s=07
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 24., kedd 12:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 24., kedd 12:45
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 24., kedd 12:41
Hazard csere alap? Barcsak cserealap lenne inkabb. Azert a Pool nem spanyol kozepcsapat hogy beleferjen ellenuk minusz egy ember.Sierra írta:Ez a legésszerűbb kezdő. Rodry-Camavinga-Hazard csere meg alap, többi majd kiderül.Pad'em írta: Marca szerint egyértelmű, hogy ez a kezdőnk szombaton:
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Benzema, Vini.
Carlo kb meg is erősítette, hogy Rodrygót csereként fogja bevetni. Militao meg reméljük összeszedi magát, az a bohóckodás amit mostanában letolt nem fog beleférni.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 24., kedd 12:25
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2022. május 24., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 24., kedd 12:09
Ez a legésszerűbb kezdő. Rodry-Camavinga-Hazard csere meg alap, többi majd kiderül.Pad'em írta: Marca szerint egyértelmű, hogy ez a kezdőnk szombaton:
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 24., kedd 11:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 23., hétfő 18:09
Kieszi a büfét előlük és már a 20. percben lépni nem tudnak, mert 2,2 a cukruk?hehetheoriginal írta: *Mar kezdheti is a liverpool ellen szombaton
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. május 23., hétfő 17:32
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2022. május 23., hétfő 16:51
Így van! És nagyon fontos, hogy támadónak kell valaki Benz mellé azért csak 34-35 éves lesz hosszú VB-s év úgyhogy esélytelen, hogy kibírja sérülés nélkül. A másik topicba kifejtettem, hogy Rodrygo jó lehet csatárba + RDT vagy Mayoral. De akkor a kezdő Jsz. mellé (Gnabry, Salah vagy Mahrez) kell egy csere is, én itt tartanám Kubot egy évet megérdemelne, nem mozog ő rossszul a Mallorcaba szerintem aztán majd látjuk.raul 4 ever írta: Ahogy telnek egyébként az órák, úgy vagyok egyre kevésbé idegbe
Ezt a csapatot/keretet már így se választja el sok, hogy megint összeálljon egy nagy valami.. Ha megoldja Perez, hogy legyen egy jó jobb oldal, és Fede mehessen középre szétmelózni mindenkit, sima-liba minden. Egy új jh+jsz mögé Dani, LV, (Bodri), Rodry bőven elegek, meg egy csatár kell még, meg Csuaméni..
Ide elénk az oroszlánt is!!
Nincs baj, mindig van/lesz valahogy...
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2022. május 23., hétfő 16:17
HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 22., vasárnap 14:52
Anno Zidane bedobta Youcef Atal nevét. Nem láttam még élesben, és kicsit gyanús, hogy 26 évesen még nem csapott le rá valaki. Vagy ott van az ördögtől való ötlet: Mbappét megkérni, hogy ugyan tegye már átadólistára Hakimit.Sorrentino írta: így csak Carvajal elé kéne valakit szerezni, de nagyon. De kit?
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem