Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
ja igaz. el is felejtettem hogy visszaküldték egy évre a milanba.
Nem egészen, Shevchenko 2008-2009-es szezonra ment vissza kölcsönbe, Ancelotti pedig 2009 nyarán hagyta ott a Milan-t, szóval egy egész szezont együtt dolgozhattak - ismét.BBeno írta:kemény két hónapig dolgoztak együtt. andrij még azon a nyáron mikor ancselotti jött lelépett kijevbe. és érkezett egy sturridge a citytől és egy borini az utánpótlásból
megvan a tuti jelöltem a csatár posztra. amennyiben agüero nem jönne, csak az a baj hogy egy darab újság sem említette hogy bárki is érdeklődne iránta: Lacina Traoré. Roby Carlos tudna szólni egykét jó szót a Realról és lehet intézné is az átigazolást.
nagyon érzi a kaput. mocsok magas és erős. fiatal. első évben még benzema cseréjeként lassan beépíteni majd utána alapkezdő lenne úgy is.
nagyon érzi a kaput. mocsok magas és erős. fiatal. első évben még benzema cseréjeként lassan beépíteni majd utána alapkezdő lenne úgy is.
kemény két hónapig dolgoztak együtt. andrij még azon a nyáron mikor ancselotti jött lelépett kijevbe. és érkezett egy sturridge a citytől és egy borini az utánpótlásbólShevchenko is visszakerült alá, mégse nyomatta a régi szép idők emlékére.
Jól írtad, a mezőnymunkája. Visszatámad, lefejeli a labdákat,erőszakos,megtartja a fellőtt labdákat, sokat mozog, stb. De nem kreatív, nem a labdával jó mezőnyben, hanem anélkül. Ha támadásépítésről, passzokról, kreativitásról van szó, akkor sokkal kevésbé jó, mint Agüero.Tehát még játszani alig láttad Lewandowskit. Neki pont, hogy a mezőnymunkája a legnagyobb erőssége.
Sokat fejlődött a lengyel, de én sem tudom, hogy egy másik csapatban mit tudna alkotni.
Benzema miatt meg nem aggódom, ha új játékstrílusban gondolkodunk, és a földön fogunk játszani. Ha marad az ívelgetés, akkor neccesebb a helyzet, bár szerintem ebben a stílusban is hasznosabb lett, már egész sokszor övé a fellőtt labda.
Kaká meg....beszarok azon az emberen, szerintem amikor már lejár a szerződése, akkor is úgy kell majd kivinni a biztonságiakkal a bernabeuból. Még idén is rajtunk marad. Viszont attól nem tartok, hogy Ancelotti majd nyomatni fogja. Shevchenko is visszakerült alá, mégse nyomatta a régi szép idők emlékére.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
kozben meg talaltam olyan hirt, h Sweini, Robben, Ribery, Lahm el sem utazott Dortmundba, viszont Gotzerol v Levarol nem irnak semmit. De a Dortmundi keretet meg sem emlitik.BBeno írta: az nem olyan biztos.
Az a felalas a bajernel konnyen lehet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
az nem olyan biztos.numberone1 írta:Ma ugyis Dortmund-Bayern lesz, szoval lehet nezni Levat. Remelhetoleg, mind ket oldalon az alap kezdo lesz.
Gotzevel mi van mennyire komoly a serulese?
- numberone1
Ma ugyis Dortmund-Bayern lesz, szoval lehet nezni Levat. Remelhetoleg, mind ket oldalon az alap kezdo lesz.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
amúgy ha ancselotti jön a legnagyobb kérdés hogy milyen felállásban fogunk játszani. én a 442-től a 433-n át a karácsonyfáig mindent el tudok képzelni.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerintem se jobb, de most a lengyel a sláger,mer kiejtette a Real Madridot.De asszem ahhoz a kicsibe való játékhoz amit látni szeretnék darabos ő.Nemtom hogy Ronaldoval,Marceloval,Benzemaval vagy akár Özilel hogy tudná ezt a rövidpasszos joga bonitot kenni.Szerinted, szerintem meg nem. Lewa-t egy olyan Dzseko szintu es stilusu jatekosnak tartom, Dzsekonal Kun klasszissal jobb.
Üzleti szempontból valóban jobbnak tünik Robert,de ha megnézzük a két playa markenting értékét,az argentin gyorsan behozná az árát,mégha 2X annyiba kerülne is.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Fifában talán működne. Spanyol kiscsapatok átrohannának ezen a kp-n. Bár jó pár ötnégyes győzelmünk is lehetneCasillas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Bale-Özil-Modric-CR-Kaká-Benzema Bele vettem Bale igazolsát de lehetett volna irni másképpen is, de szerintem ez sem nézne ki rosszul
Ami Kakát illeti, az olasz lehet rá némileg pozitív hatással, de a 2007-es Kakát már soha nem fogjuk látni. Ez azért legyen tiszta.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Véleményem, meglátásaim szerint nem is a gyorsaságával van a baj. Mert szerintem az még meg van, sokkal inkább a labdával való bánással, a labdakezeléssel. Ahogy észre vettem, sokszor nem tudja, hogy mit csináljon, csak totyog a labdával, előtte táncol és hopp el is vették tőle. Viszont ha nem is a leggyorsabb, azért van tempója...numberone1 írta:Soha nem lesz mar regi. Kar csodakra varni, Ancelotti sem fogja vissza adni neki a gyorsasagat. De tegyuk fel, h meg lehetne meg a regi, akkor mar inkabb regi Ronaldinhot kellene reaktivalni.
Néha- néha fel-fel lobban, ezt kellene véglegesíteni, megtartani.
De tudja a fene.
Köze nincs hozzá, pont hogy Agüerohoz hasonló stílusú. Kíváncsi lennék miért tartják sokan erőcsatárnak miközben köze nincsen hozzá?numberone1 írta:Szerinted, szerintem meg nem. Lewa-t egy olyan Dzseko szintu es stilusu jatekosnak tartom, Dzsekonal Kun klasszissal jobb.
- DavieS
- Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19
Az semmit se számít, jött ide már a Bundesliga legjobb játékosa is, aztán pluszt nem hozott...ja és amúgy az a gólkirályi cím is rezeg Lewandowskinál, Kießling éppenhogycsak elmarad...tavaly meg Huntelaar volt a gólkirály...Géci írta:Tegyük hozzá, hogy bundesliga gólkirály is ő lesz ami nem kis dolog.
92:48
#2 #8 #12 #19 #23
#2 #8 #12 #19 #23
- numberone1
Szerinted, szerintem meg nem. Lewa-t egy olyan Dzseko szintu es stilusu jatekosnak tartom, Dzsekonal Kun klasszissal jobb.Erti írta: Játéktudásilag meg közel azonosak. Szerintem egyértelmű, hogy melyik jöhetne inkább
remelem ezt a viziot csak a romlott pizza keltettte benned.Géci írta: Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Bale-Özil-Modric-CR-Kaká-Benzema Bele vettem Bale igazolsát de lehetett volna irni másképpen is, de szerintem ez sem nézne ki rosszul
ezzel a kezdovel a bayern megdontene a barca elleni 7-st.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
Tehát még játszani alig láttad Lewandowskit. Neki pont, hogy a mezőnymunkája a legnagyobb erőssége. Írtam is egy másik témában, hogyha jönne Bale, akkor tökéletes lenne ő ide.morientes írta:Pedig sztm Lewandowski nem akkora szám.Mindenki olyan csatárt szeretne aki mezőnybe se rossz.Az meg egyértelműen Kun.
Lewa 20 millióért jöhetne, Agüero meg legolcsóbban a duplájáért. Játéktudásilag meg közel azonosak. Szerintem egyértelmű, hogy melyik jöhetne inkább
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Amilyen árak repkednek én igazából Lewandowskit hoznám... Semmivel sem rosszabb, ha nem jobb mint akár a többi akik meg mind szinte 50+ vagy igazából passzolok, de nekem bejövőseb Lewa. Tegyük hozzá, hogy bundesliga gólkirály is ő lesz ami nem kis dolog.
A Kakás témára csak annyit, hogy ha jön Anchelotti fixen marad. A másik pedig, hogy valószinű, hogy 4-4-1-1 -et fogunk játszani mert a Milánnal azt tolták akkoriban, de ez csak 1 tipp. Abban az esetben szerintem valami ilyesmi kezdő lenne, hogy:
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Bale-Özil-Modric-CR-Kaká-Benzema Bele vettem Bale igazolsát de lehetett volna irni másképpen is, de szerintem ez sem nézne ki rosszul
A Kakás témára csak annyit, hogy ha jön Anchelotti fixen marad. A másik pedig, hogy valószinű, hogy 4-4-1-1 -et fogunk játszani mert a Milánnal azt tolták akkoriban, de ez csak 1 tipp. Abban az esetben szerintem valami ilyesmi kezdő lenne, hogy:
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Marcelo-Bale-Özil-Modric-CR-Kaká-Benzema Bele vettem Bale igazolsát de lehetett volna irni másképpen is, de szerintem ez sem nézne ki rosszul
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Mármint a spanyol szurkereknek.Akkor is megszavaztatta őket a Marca,és valami 77% akarta ha jól emlékszem.Mármint kinek?
Nekem is Agüero a prioritás,ha már mindenképp kell csatár.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- numberone1
Soha nem lesz mar regi. Kar csodakra varni, Ancelotti sem fogja vissza adni neki a gyorsasagat. De tegyuk fel, h meg lehetne meg a regi, akkor mar inkabb regi Ronaldinhot kellene reaktivalni.Kaká maradhat felőlem még egy szezont, csak azért is, hogy megnézzem vajon Ancelotti keze alatt visszanyeri e a régi formáját.
Csatarok: Aguerro,Leva,Cavani hat nalam ez lenne prioritasi sorrend. Aguerro lenne jatekban a legidealisabb, Leva arban a legjobb es nem fogalmatlan, Cavani meg ha mas nincs.
Lenne fantazia ebben a CR-Benzi-Kun harmasban.....nekem is tetszene, de ha jon Bale akkor ezt el lehet felejteni.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Zidane
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Ronaldo, Figo, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mármint kinek? Nekem pl. soha, abban a félévben alig bírtam kivárni míg itt volt, h el legyen takarítva. És emlékeim szerint a magyar szurkerek többsége szint úgy nem rajongót érte.Emlèkszem mikor Huntelaarnak ment az ajaxba akkor ő kellett.
Egyébként a legjobb opció csatár posztra jelenleg Aguero....
Ilyen Cavaniktól kíméljenek, semmivel nem fog többet érni mezőnyben mint Higu. Falcao nekünk lehetetlen. Lewa padra talán jó lenne, de nem hiszem, h azzal beérné.