Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
csak klasszikust szeretnék idézni, elnézését a vulgáris szó használatért, de
MA MEG BASZUNK MINDENKIT, a nőket kétszer!!!!!!!!
VAMOOOOOOOOOOOOOOOS
MA MEG BASZUNK MINDENKIT, a nőket kétszer!!!!!!!!
VAMOOOOOOOOOOOOOOOS
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
En meg fel sem fogtam szerintem hogy bajnokok ligaja dontot jatszunk. Majd a himnusznal szerintem atkattanok.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fú Gyerekek... Mi lesz ma itt? Tiszta idegállapot van már!! Mindenki adja el még jó pár évre a lelkét! Meg kell ma lennie!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Idegállapot van Mónika.
A bizalmam és a hitem a csapatban. A realitás érzetem? Meglátjuk. Úgy érzem mindenkinek 100%ot és talán picivel azon is túl kell teljesítsen, hogy meglegyen. Nem ér hibázni. Lemaradni. Elrontani. Kihagyni. Úgy hiszem... Ez lehet minden idők legnagyobb győzelme, ha összejön. Ilyen menetelés után, egy győzelem nem evilági lenne. Viszont ilyen menetelés után egy vereség rohadt nagy gyomros lenne a döntőben. Gondolni sem merek rá. Akár a lelkemet is vihetné a kisördög, csak legyen meg. HALA MADRID!!!!!
A bizalmam és a hitem a csapatban. A realitás érzetem? Meglátjuk. Úgy érzem mindenkinek 100%ot és talán picivel azon is túl kell teljesítsen, hogy meglegyen. Nem ér hibázni. Lemaradni. Elrontani. Kihagyni. Úgy hiszem... Ez lehet minden idők legnagyobb győzelme, ha összejön. Ilyen menetelés után, egy győzelem nem evilági lenne. Viszont ilyen menetelés után egy vereség rohadt nagy gyomros lenne a döntőben. Gondolni sem merek rá. Akár a lelkemet is vihetné a kisördög, csak legyen meg. HALA MADRID!!!!!
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Azt hinnè az ember idövel jobban kezeli majd ezeket a mérkőzéseket.
Francokat.
Ugyanaz a gyomorgörcs
VAMOOOOSSS!! Por La 14!!
Francokat.
Ugyanaz a gyomorgörcs
VAMOOOOSSS!! Por La 14!!
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
Danke Toni
Zinedine Zidane
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Jó reggelt, Madridisták! Végre meccsnap!
Szerintem egy nagyon szoros, kiélezett meccs lesz de nyerni fogunk! Meglesz a 14.!
Szerintem egy nagyon szoros, kiélezett meccs lesz de nyerni fogunk! Meglesz a 14.!
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Valami pozitív is érkezett felőlük.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Én aztán kummaideges vagyok.
Jövőhéten vizsgázok és amikor éjfélkor meglátom a Madrid Xtrás értesítést, hogy már csak x nap van akkor az is eszembe jut, hogy eggyel kevesebb napom van félkészülni.
Végignéztem az utóbbi évek BL meneteléseit és úgy érzem nem létezik, hogy ekkora meccsek után ne mi nyerjük ezt a döntőt már csak Carragherék szuper nyilatkozatai miatt is. Nagy fegyvertény, hogy a kezdőnk többsége már 4 (Alaba 2, Körte 1) döntőben is játszott, ez nagyon megnyugtat.
Nézem az M4-es műsort és mutattak egy statisztikát az európai döntőinkről (BEK, BL, UEFA kupa, KEK). A legutóbbi 10-ből a legkorábbit, a 83-as Aberdeen elleni KEK döntőt vesztettük el. Durva.
Jövőhéten vizsgázok és amikor éjfélkor meglátom a Madrid Xtrás értesítést, hogy már csak x nap van akkor az is eszembe jut, hogy eggyel kevesebb napom van félkészülni.
Végignéztem az utóbbi évek BL meneteléseit és úgy érzem nem létezik, hogy ekkora meccsek után ne mi nyerjük ezt a döntőt már csak Carragherék szuper nyilatkozatai miatt is. Nagy fegyvertény, hogy a kezdőnk többsége már 4 (Alaba 2, Körte 1) döntőben is játszott, ez nagyon megnyugtat.
Nézem az M4-es műsort és mutattak egy statisztikát az európai döntőinkről (BEK, BL, UEFA kupa, KEK). A legutóbbi 10-ből a legkorábbit, a 83-as Aberdeen elleni KEK döntőt vesztettük el. Durva.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nyugalom van a mi utcánkban. Olyan nincs és nem létezik, hogy ne nyerjük meg a döntőt. A bejutás a nehezebb feladat. Peregjen.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ma még nyugodt.
De holnap ahogy felkelek végem lesz...
De holnap ahogy felkelek végem lesz...
Cristiano Ronaldo ❼
Danke Toni
Zinedine Zidane
Danke Toni
Zinedine Zidane
Én mondjuk a NAV miatt nem a meccs miatt, de idegállapotban vagyok, köszönöm a kérdést
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Idegállapotban természetesen.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvasd el Zlatan nyilatkozatát, hogy hogyan csinalta végig a szezont.'shutterisland írta: asszem' gattusorol ment az urban legend, hogy szakadt terdszalaggal jatszott le egy felidot ?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
asszem' gattusorol ment az urban legend, hogy szakadt terdszalaggal jatszott le egy felidot ?
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát akkor lényegében megerősíted amit írtam nyilván nem jó dolog de ott kéztörésekről beszéltek meg hasonlók.(a média)Nika91127 írta:Bocsi, hogy bele vauvau, de Salahnak szerintem nem vállficama volt, hanem egy AC ficam (acromioclavicularis izuleti ficam - a kulcscsont es a lapocka nyulvanya közti szalagok szakadnak). Az ilyen sérülés fáj, de I-IIIas stádiumúval végigtolhatta volna, ha van egy kis fájdalomküszöbe.dzsi91 írta: Védett még 1-2 nagyot bale gólja előtt. Akkor nem volt agyrazkódas vagy ezt hogy kell elképzelni?
Mondjuk még mindig salah vállficama a legnevetségesebb. Mások végig nyomtak meccseket úgy ,hogy ott rakták vissza a vállukat a pályaszélén. Azt ment a sírás,hogy nem lesz vb meg semmi azt már a csoportkör meccsein szerepelt.
Annyit pofáznak ,hogy lassan mindennel szembe menne ha ennek ellenére behúznák.
Én tisztán emlékszem ahogy Zidanenak könnyen kiugrott a válla és bár fájdalommal de végignyomta a meccset.
Karius detto nevetséges pepe cé ramos mind láttuk már turbánban végignyomni meccseket ha meg valóban olyan helyen érte ütés a pool felelőssége minden,hogy pályán hagyták.
Amúgy annyira adná magát,hogy alisson is potyázzon egyet holnap.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Bocsi, hogy bele vauvau, de Salahnak szerintem nem vállficama volt, hanem egy AC ficam (acromioclavicularis izuleti ficam - a kulcscsont es a lapocka nyulvanya közti szalagok szakadnak). Az ilyen sérülés fáj, de I-IIIas stádiumúval végigtolhatta volna, ha van egy kis fájdalomküszöbe.dzsi91 írta: Védett még 1-2 nagyot bale gólja előtt. Akkor nem volt agyrazkódas vagy ezt hogy kell elképzelni?
Mondjuk még mindig salah vállficama a legnevetségesebb. Mások végig nyomtak meccseket úgy ,hogy ott rakták vissza a vállukat a pályaszélén. Azt ment a sírás,hogy nem lesz vb meg semmi azt már a csoportkör meccsein szerepelt.
idén is támadják már, hogy mi ez a nagy istenítés, mert a két kupa döntőt sem a pályán nyerte meg, a bajnokságot is buktákSierra írta: Nem tudom Kloppot hibáztatni, lúzer brigád, ő meg nem tudja elviselni. Mourinho tolt régen ilyen-olyan kifogásokat. 7 év alatt sikerült 1 PL győzelmet felmutatni, nagyon rendbe kapta ez a Poolt, de hát győzni is tudni kell.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Védett még 1-2 nagyot bale gólja előtt. Akkor nem volt agyrazkódas vagy ezt hogy kell elképzelni?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
De tényleg. Eddig azt hittem, hogy üres kifogás, de ha tényleg nem volt százas a pali a fejes után, akkor az első jelre ugrania kellett volna be a pályára az orvosi stábnak felmérni a tüneteket, aztán kérdés nélkül hozni le a picsába. Egyetlen kiszabott BL trófea sem ér annyit, hogy egy ember életét kockáztassák, aztán még vigye is el a balhét a vereségért. Undorító.Halfkey írta: Nincs ezzel semmi gond, akkor meg kellene õket büntetni hogy nem cserélték le a sérült embert, ezzel veszélyeztetve az életét.
Nem tudom Kloppot hibáztatni, lúzer brigád, ő meg nem tudja elviselni. Mourinho tolt régen ilyen-olyan kifogásokat. 7 év alatt sikerült 1 PL győzelmet felmutatni, nagyon rendbe kapta ez a Poolt, de hát győzni is tudni kell.