Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Nino nem adott ki a döntőre egy klippet?
5 győzelem, 1 vereség, 14-3-as gólkülönbség, tényleg necces volt a továbbjutás.Halfkey írta: Owen aszondja a Real már a csoportból is alig jutott tovább
Istenem ezek az angolok.
fogyatékos Óven, a vicc aranylabdás.
ITS BL DÖNTŐ TÁJM MADAFAKAS!!!
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Bennem is jó érzések vannak, pláne azok után ami ma reggel történt: esküvőre lettem volna hivatalos az asszonnyal, de még sem tudunk menni. Nem hiszek a véletlenekben, de ez is egy jó jel lehet, hogy nem maradok le a meccsrőlel magico írta: Nem látom magam előtt azt a forgatókönyvet, hogy mi veszítünk. Egyszerűen nem lehet. Ez a Real Madrid.
Nem ez a legerősebb csapatunk, ami döntőbe jutott, de ez mégis mindent el is mond erről a társaságról.
ELŐRE A TIZENNEGYEDIKÉRT!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Owen a legrosszabb kombináció. PL pundit, az ellenfél szurkolója és a Real haragosa, emiatt aztán konstans úgy nyilatkozik, mintha 5 mg Xanax után még a pohár aljára is nézett volna.Halfkey írta: Owen aszondja a Real már a csoportból is alig jutott tovább
Istenem ezek az angolok.
Owen aszondja a Real már a csoportból is alig jutott tovább
Istenem ezek az angolok.
Istenem ezek az angolok.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Nem látom magam előtt azt a forgatókönyvet, hogy mi veszítünk. Egyszerűen nem lehet. Ez a Real Madrid.
Nem ez a legerősebb csapatunk, ami döntőbe jutott, de ez mégis mindent el is mond erről a társaságról.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
wZoLee7 írta:ha pls Salahra esik az még jól is elsülhetrikko írta:
Fogadás már tegnap megvolt. Csak azért nyugodtabban szeretnék TV-t nézni.
Csak nehogy a meccs közben szivárványos ejtőernyővel, bőrtangával beugorjon a meccsre
Ha lehetne erre fogadni, akkor nagy téttel mehetne
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Még én sem. Ha nyerünk szerintem ez lesz az első BL döntő, hogy elbőgöm magam. Úgy legyen. Hihetetlen ez a csapat az öreg kecskékkel és a fiatal kurafikkal. Ahogy írtátok, nem lenne evilági egy ilyen menetelés után BL-t nyerni.kodo írta: En meg fel sem fogtam szerintem hogy bajnokok ligaja dontot jatszunk. Majd a himnusznal szerintem atkattanok.
Hala Madrid, y nada más! A por la 14!
Kérvényezem a fehér szív emote felállítását
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
ha pls Salahra esik az még jól is elsülhetrikko írta:ateeemadrid írta:
Fogadás előtt gyorsan rákérdeztél, biztos, ami biztos?
Csak nehogy a meccs közben szivárványos ejtőernyővel, bőrtangával beugorjon a meccsre
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
ateeemadrid írta:Fogadás előtt gyorsan rákérdeztél, biztos, ami biztos?rikko írta: Egy kérdésem van csak : Remy-t tudta valaki semlegesíteni ?
Vigye el valaki az esküvõre bolondmenyasszonynak.
- ateeemadrid
Fogadás előtt gyorsan rákérdeztél, biztos, ami biztos?rikko írta: Egy kérdésem van csak : Remy-t tudta valaki semlegesíteni ?
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
Tiltva van 2 hete azt hiszem.rikko írta: Egy kérdésem van csak : Remy-t tudta valaki semlegesíteni ?
-
Egy kérdésem van csak : Remy-t tudta valaki semlegesíteni ?
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Féltem, hogy magam leszek, de látom nem csak én vagyok totál nyugodt. De nekem könnyű, beállt derékkal megyek ma esküvőbe, 2 napja izomlazítón vagyok ma meg habzsi-dőzsi házi pálesz és a meccset sem láthatom valszeg
Sík ideg vagyok én is, ilyen feszült még soha nem voltam BL-döntő napján. Azért bízom a legjobbakban.
Ami a Poolt illeti, azért a Villarreal ellen a félidőben 2:0-nál éppen nem voltak langyos vízben, és aztán elég szépen megfordították a másodikat, lőttek néhány perc alatt hármat. Szóval mentálisan ők is nagyon erősek.
Ami a Poolt illeti, azért a Villarreal ellen a félidőben 2:0-nál éppen nem voltak langyos vízben, és aztán elég szépen megfordították a másodikat, lőttek néhány perc alatt hármat. Szóval mentálisan ők is nagyon erősek.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Na mi van srácok, lesz ma valami meccs?
(napok óta kerülöm a netet, anélkül is feszült a várakozás, meg lassan telik az idő, de ezt be akartam írni)
(napok óta kerülöm a netet, anélkül is feszült a várakozás, meg lassan telik az idő, de ezt be akartam írni)
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Tegnap még nyugi volt.
Ma már kevésbbé.
Estére a plafonon leszek.
Ma már kevésbbé.
Estére a plafonon leszek.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Nyugodt vagyok, mert latom a sracok arckifejezeseit, gesztusait, elszantsagukat, es boostot ad az, ahogyan idaig eljutottunk. Minden meccsen 110% kellett a dontohoz, a Liverpool meg langyos vizben evezett. Ettol fuggetlenul erosek, nagyon erosek, de mas intenzitassal fogunk jatszani, es mentalisan folottuk allunk. Ha mindenki hozza azt, amit tud, nem lehet maskepp, mint hogy behuzzuk. A POR LA 14