Kár, hogy az egyik védö nem volt pályán kívül...azt mégjobban összeazavarta volna öketToniKroos írta:Júj, azért ez most fájt. Azt hittem aki itt van, az már ismeri az ilyen alapszabályokat, mint a lesrikko írta: ZDF - en nézem és az utolsó előtti emberhez húzták be a vonalat.... Wtf ?
Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
- Sorrentino
Tudtuk, hogy ha kétes lesz a szitu, akkor nem nekünk fognak fújni...második félidőben ez is boost lesz a srácoknak remélem.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
De szar lesz mikor a végén 3 gólt lövünkmocsok írta: xG
HT: Liverpool (0.81) 0-0 (0.09) Real Madrid
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Itturralde aszongya az AS-on, hogy ha megpattanó (pooloson), nem közvetlenül Valverde adta Benznek, akkor is les
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Elég érdekes szitu volt és a poolé volt az első félidő.
De ne adjuk fel, kell a Pintus féle második félidő. Vamos, rakjuk ki a tökünket és a lelkünket légyszi
Hiszek a fiúkba!
De ne adjuk fel, kell a Pintus féle második félidő. Vamos, rakjuk ki a tökünket és a lelkünket légyszi
Hiszek a fiúkba!
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A City-Pool (2018 BL) meccsen is volt egy ehhez hasonló, úgy emlékszem Sané rúgta volna a gólt.Sierra írta: Mondjuk ez tipikusan olyan szitu volt, amiből 100 évente van egy. Csoda, hgy erre egyáltalán van szabály.
Nem baj, CKM-mel minél tovább kell kihúzni hátrány nélkül, aztán a fiatalok faszra csavarintják ezt a vörhenyes brigádot.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- mocsok
xG
Nem Benzemát akarta megjátszani.poronty írta: https://streamff.com/v/bf25f7
Lassítsátok le a felvételt. 32 másodpercnél spicceli a kapura Valverde legelőször, ez lényegében egy kapura tartó lövés, amit blokkolnak, és hiába volt flipper, a lövés pillanatában Benzema lesen van. Szerintem jogosan vették el.
2 liverpooli játékos ért bele utána.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Hát mert beugrált a sok kutyadortev írta: Btw csak nekem tűnik úgy, hogy az angol drukkerek jóval többen vannak?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Oké és ha ellenféltől jön a laszti akkor mi van? Simán meg kellett volna adni.ToniKroos írta:Júj, azért ez most fájt. Azt hittem aki itt van, az már ismeri az ilyen alapszabályokat, mint a lesrikko írta: ZDF - en nézem és az utolsó előtti emberhez húzták be a vonalat.... Wtf ?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Btw csak nekem tűnik úgy, hogy az angol drukkerek jóval többen vannak?
Putyin amúgy mit keres a stúdióban?
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Sztem azert is nézték ennyi időn át, mert az tipikusan az az eset volt, hogy ha megadjak, ha elveszik, mindkét esetben lehet magyarazni. Úgy döntöttek, hogy nem. Nem lepodom meg rajta. Szokasos. Viszont, ha Karim élesebb, akkor nincs miről beszélni.
Meddő a kp nk. Nincs agresszió es tempónk ott. Rengeteg esetben gurigaznak, gondolkodnak ott, egy henderson bazmeg.... mi meg mazsolázunk es hatralunk. Több dinamika kell. Bőven zavarba hozható a pool, ez a morzsányi támadásépítésünkből is látszódik.
Izzados lesz. Vamos.
Meddő a kp nk. Nincs agresszió es tempónk ott. Rengeteg esetben gurigaznak, gondolkodnak ott, egy henderson bazmeg.... mi meg mazsolázunk es hatralunk. Több dinamika kell. Bőven zavarba hozható a pool, ez a morzsányi támadásépítésünkből is látszódik.
Izzados lesz. Vamos.
Júj, azért ez most fájt. Azt hittem aki itt van, az már ismeri az ilyen alapszabályokat, mint a lesrikko írta: ZDF - en nézem és az utolsó előtti emberhez húzták be a vonalat.... Wtf ?
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
https://streamff.com/v/bf25f7
Lassítsátok le a felvételt. 32 másodpercnél spicceli a kapura Valverde legelőször, ez lényegében egy kapura tartó lövés, amit blokkolnak, és hiába volt flipper, a lövés pillanatában Benzema lesen van. Szerintem jogosan vették el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára poronty 2022. május 28., szombat 22:33-kor.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Megvoltam győződve róla hogy megadják.
Tudom,nem vagyok nagy szaktekintély.
Tudom,nem vagyok nagy szaktekintély.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Mert 2 játékosról szól a lesszabály.rikko írta: ZDF - en nézem és az utolsó előtti emberhez húzták be a vonalat.... Wtf ?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Fede hozzá se ért.impossible írta: Valverde belerúgta Konateba és rapattant Fabinhora onnan Benz elé, így nem is lehetett les. Én nem vágom
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
https://youtu.be/SQSEy5iOSzk
Gyere Átillá (Rodrygo), büntesd meg őköt.
Ezt komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen összejön egy ekkora botrányos szar rendezvény után.
Gyere Átillá (Rodrygo), büntesd meg őköt.
Ezt komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen összejön egy ekkora botrányos szar rendezvény után.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lordgabi 2022. május 28., szombat 22:30-kor.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- impossible
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: RMCF
Valverde belerúgta Konateba és rapattant Fabinhora onnan Benz elé, így nem is lehetett les. Én nem vágom