Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én így taktikáznám a nyarat:
A jobb szélünk szorul erősítésre első sorban. Mbappé hosszabbításával nyilván Gnabry lenne az első számú célpontom. Az eddigi alternatíváink nem igazán váltak ott be. Valverde jól játszik és gyors, de rá szerintem egy sorral visszább van szükség. Rodrygo nálam balszélső és ott érzi igazán jól magát, így Vini és közte meg kell osztani majd perceket. Asensiot pedig eladnám, szerintem neki ez volt a csúcsszezonja, belőle ennyi préselhető ki. A jobb szélem így Gnabryval, Rodrygoval és szükség esetén Lucasszal vagy Valverdével lenne jövőre megoldva.
A középpályánk a második sor, amin variálnék. Isco távozásával ott is lett egy helyünk, én a Tchouaménit igazolnám le Casemiro helyettesének. Ceballost megtartanám, egyelőre részpercekkel, aztán fokozatosan beépítve jövőre Modric és esetlegesen Kroos távozására gondolva. A középpályás sorunk így a következő lenne: Modric, Kroos, Casemiro, Tchouaméni, Valverde, Camavinga és Ceballos. A variációs lehetőségeket is bővítené ez, ha két csatáros játékra állnánk át.
A védelemben a jobb hátvéd pozíció Carvajal fellendülésétől függetlenül is megoldást kíván. Nem tudom mennyi pénz áll rendelkezésre, de mivel Mbappé tavaly nagy pénzért vettük volna, ezért gondolom van még, de takarékoskodnék ettől füghgetlenül. Odriozolát eladnám első körben és rápróbálnék Vinícius Tobiasra. Amekkora hír volt, hogy jött és a scoutjunk brazil téren (lásd: Militao, Vini, Rodrygo) nem lőnek mellé nagyon, szerintem meg kellene próbálni.
Tehát a játékosmozgás nyáron:
Vétel:
Gnabry kb. 70 millió euróért
Tchouaméni kb. 70 millió euróért
Eladások:
Asensio kb. 40. millió euróért
Odriozola kb. 25 millió euróért
A jobb szélünk szorul erősítésre első sorban. Mbappé hosszabbításával nyilván Gnabry lenne az első számú célpontom. Az eddigi alternatíváink nem igazán váltak ott be. Valverde jól játszik és gyors, de rá szerintem egy sorral visszább van szükség. Rodrygo nálam balszélső és ott érzi igazán jól magát, így Vini és közte meg kell osztani majd perceket. Asensiot pedig eladnám, szerintem neki ez volt a csúcsszezonja, belőle ennyi préselhető ki. A jobb szélem így Gnabryval, Rodrygoval és szükség esetén Lucasszal vagy Valverdével lenne jövőre megoldva.
A középpályánk a második sor, amin variálnék. Isco távozásával ott is lett egy helyünk, én a Tchouaménit igazolnám le Casemiro helyettesének. Ceballost megtartanám, egyelőre részpercekkel, aztán fokozatosan beépítve jövőre Modric és esetlegesen Kroos távozására gondolva. A középpályás sorunk így a következő lenne: Modric, Kroos, Casemiro, Tchouaméni, Valverde, Camavinga és Ceballos. A variációs lehetőségeket is bővítené ez, ha két csatáros játékra állnánk át.
A védelemben a jobb hátvéd pozíció Carvajal fellendülésétől függetlenül is megoldást kíván. Nem tudom mennyi pénz áll rendelkezésre, de mivel Mbappé tavaly nagy pénzért vettük volna, ezért gondolom van még, de takarékoskodnék ettől füghgetlenül. Odriozolát eladnám első körben és rápróbálnék Vinícius Tobiasra. Amekkora hír volt, hogy jött és a scoutjunk brazil téren (lásd: Militao, Vini, Rodrygo) nem lőnek mellé nagyon, szerintem meg kellene próbálni.
Tehát a játékosmozgás nyáron:
Vétel:
Gnabry kb. 70 millió euróért
Tchouaméni kb. 70 millió euróért
Eladások:
Asensio kb. 40. millió euróért
Odriozola kb. 25 millió euróért
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jajj tényleg, szegény Valverdét elfelejtettem. Tibo nyilván végigjátszik mindent, de ő azért nem úgy fárad. Carvajal kezdő lenne vagy csak kerettag?realistahuni írta:Valverde viszont kezdő lesz az urukkal. Na meg Tibó a belgákkal. Szerintem Carvajal is megy ha nem lesz sérült sokáig, mert nincs más megoldás a spanyoloknál a poszton.Donát írta:
Na, ez pl madridistaként remek hír!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valverde viszont kezdő lesz az urukkal. Na meg Tibó a belgákkal. Szerintem Carvajal is megy ha nem lesz sérült sokáig, mert nincs más megoldás a spanyoloknál a poszton.Donát írta:Na, ez pl madridistaként remek hír!realistahuni írta:
Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.
-
Na, ez pl madridistaként remek hír!realistahuni írta:Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem.
-
Ez a naptár miatt is baromi fontos lenne használható arcokkal bővíteni a keretet, mert brutális szezon lesz, minimális pihivel. Kellenek az olyan nevek, akik nem feltétlenül jelentenének egyértelmű minőség javulást, de bevethetőek, hogy Carlonak legyen kivel forgatni a csapatot. (Gnabry, Mahrez, Mané, Mayoral vonalra gondolok)Realista24 írta: Real Madrid's schedule:
• July 8th: back to training for the preseason
• August 10th: Uefa Super Cup
• August 14th: La Liga 22/23
• September 6th: #UCL (group stage)
• November 13th: stop of La Liga
• November 21st: World Cup
• January 11th: Spanish Super Cup
Amúgy kik azok a (mezőny)játékosaink, akik potenciálisan kezdők lesznek majd, sokat játszanak a vb-n? Nem nagyon vagyok már képben a válogatottakkal kapcsolatban.
Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem. Hazard majd az állapotától függően. Rüdiger gondolom végigjátszik majd minden meccset. Militao-t nem tudom, Rodrygo tippre csere lehet majd. A spanyolhainkat gondolom nem is viszik ki. Mendy, Camavinga gondolom max perceket, Tchouaméni érdekelne, mert hátha itt köt ki. Kroos ugye visszavonult.
Bale is 13-as igazolásToti írta:Carvajal?Realista24 írta:
És ki a negyedik?
szerk.: el is felejtettem, hogy neki tipli
Carvajal?Realista24 írta:És ki a negyedik?69erssam írta: Ha minden igaz akkor az itt töltött idő miatt a CSK sorrend:
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
Vagy valakit lehagytam a TOP3-ról?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ki a negyedik?69erssam írta: Ha minden igaz akkor az itt töltött idő miatt a CSK sorrend:
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha minden igaz akkor az itt töltött idő miatt a CSK sorrend:
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
Igen....és még azt se felejtsük el ahhoz is gyáva volt a Don, hogy csere nélkül letoljon egy Bl döntőt, így elszabni valamit ilyen 86. perces cserékkel....
Igen....és még azt se felejtsük el ahhoz is gyáva volt a Don, hogy csere nélkül letoljon egy Bl döntőt, így elszabni valamit kilyen 86. perces cserékkel....
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
BL-t bárki tud nyerni 4x…
..de én azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem hozta le cserék nélkül a döntőt, az történelmi dolog lehett volna, pedi majdnem meglett.
..de én azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem hozta le cserék nélkül a döntőt, az történelmi dolog lehett volna, pedi majdnem meglett.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
a nem KH Aalaba, ...
a falábú Mendy, meg a sérült Carvajal, szétesett Militao
nem szint vénember CKM
csetlikbotlik VINI és haragosa, BENZEMA ( volt az a pillanat, ebben a béel döntőben...ki nem állhatják egymást
szél nélküli jobb szél, aszunszaóval
sanitasos Ázár !
lelátós Béla
Vallejo,Mariano,Jovic
atya világ
ANCELOTTI
14
a falábú Mendy, meg a sérült Carvajal, szétesett Militao
nem szint vénember CKM
csetlikbotlik VINI és haragosa, BENZEMA ( volt az a pillanat, ebben a béel döntőben...ki nem állhatják egymást
szél nélküli jobb szél, aszunszaóval
sanitasos Ázár !
lelátós Béla
Vallejo,Mariano,Jovic
atya világ
ANCELOTTI
14
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
- whitemadrid
Ja es az Evertonnál se csinalt semmit.babaking írta: Szóval Ancelotti egy béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az ízületei. Lehet, viszont te Bugsy bunkó vagy, egy kitömni való barom, és még finoman fogalmaztam.
Legenda
Mar kiöregedett...
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Szóval Ancelotti egy béna vénember, sörhasat eresztett, rozsdásak az ízületei. Lehet, viszont te Bugsy bunkó vagy, egy kitömni való barom, és még finoman fogalmaztam.
Legenda
Legenda
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
én Nachonak adnám a döntőt
ő egész jó mostanában
Alaba sokat volt sérült
Militao meg nincs formában
ő egész jó mostanában
Alaba sokat volt sérült
Militao meg nincs formában
már úgy értve, hogy ezzel a kezdővel elbasztuk, aztán a cserékkel javítottunk.Faust írta: Nem jott be minden meccsen, es szeretnelek emlekeztetni, hogy a donto egy meccses.
Sztem amúgy tényleg ezzel a kezdővel kell a legtovább kihúzni jó eredménnyel, aztán a fiatalokkal meg lealázni őket. Azért PSG-Chelsea-City hármasnál eléggé bejött a dolog.
jogos, talán helyette inkább Nacho-t nyomatnám.Joke02 írta: Szerintetek a védelem közepén biztos jó lesz Alaba kezdőként?Elég régóta nem játszott tét meccset nem tudom mennyire venné fel a ritmust ettől az egytől félek de Alaba ha friss kihagyhatatlan nyilván , de Nacho nem játszott rosszul az utóbbi meccsein , nyilván az edző majd eldönti hogy ki kezd de ti kit kezdetnétek?
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, VinicusJR, Benzema, CR7, SR4
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, VideotonFC
Szerintetek a védelem közepén biztos jó lesz Alaba kezdőként?Elég régóta nem játszott tét meccset nem tudom mennyire venné fel a ritmust ettől az egytől félek de Alaba ha friss kihagyhatatlan nyilván , de Nacho nem játszott rosszul az utóbbi meccsein , nyilván az edző majd eldönti hogy ki kezd de ti kit kezdetnétek?Sierra írta:Ez a legésszerűbb kezdő. Rodry-Camavinga-Hazard csere meg alap, többi majd kiderül.Pad'em írta: Marca szerint egyértelmű, hogy ez a kezdőnk szombaton:
Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Casemiro, Kroos, Modric, Valverde, Benzema, Vini.
Carlo kb meg is erősítette, hogy Rodrygót csereként fogja bevetni. Militao meg reméljük összeszedi magát, az a bohóckodás amit mostanában letolt nem fog beleférni.
Nem jott be minden meccsen, es szeretnelek emlekeztetni, hogy a donto egy meccses.Sierra írta:nyugi, ahogy hehe is írja, eldönti. sose lehet tudni.Faust írta: Hazard csere alap? Barcsak cserealap lenne inkabb. Azert a Pool nem spanyol kozepcsapat hogy beleferjen ellenuk minusz egy ember.
igen, de ennél stabilabb megoldás nem nagyon van. Velük kell minél tovább kihúzni, aztán jöhet a fiatalság butítani. igazából ez kb minden eddig meccsen bejött, nehogymár a döntőn ne.Faust írta: CKM para lesz, tegyuk szivunkre a kezunket, az osszes eddigi BL meccsuk kb last dance volt, csak a fiatalok miatt tovabbjutottunk.
Behuzzuk.