Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Nem tudom, nekem ha Kanet meg Benzemát bármiben is összehasonlítják az kiveri a biztosítékot
De egye fene, lehet túlreagáltam
De egye fene, lehet túlreagáltam
Sztem ez egy dícséret, nem arról van szó hogy milyen szintű játékosok, hanem milyen közöttük a kémia. A Spurs évek óta kb kétféle gólt lő, Son assist Kanenak, vagy Kane assist Sonnak. Most a mieink is nagyon egymásra hangolódtak.
Jártam "odaát", hogy mizu a helyzet a túloldalon, egy olyan gyöngyszemet találtam, ami már egy hónapos komment, hogy meg kell ezt itt osztanom
Annyi volt a téma, hogy Bappé szintekkel jobb játékos, mint Vini.
Köpni nyelni nem tudtam mikor elolvastam
Ez meg egy friss ropogós bónusz komment
Annyi volt a téma, hogy Bappé szintekkel jobb játékos, mint Vini.
Son-Kane duóOké, kifejtem, hogy értettem: Vinicius nagyon jó játékos, ráadásul kegyetlenül érzik egymást Benzemával, kb ők lettek az új Son-Kane duó - nem véletlenül a La Liga legdrágábbja a TM-en.
Köpni nyelni nem tudtam mikor elolvastam
Ez meg egy friss ropogós bónusz komment
Szóval első ránézésre verhetőnek tűnik ez a Real, a BL-t nem tudom, hogy tudják egy ilyen csapattal így behúzni. Azért ilyeneket ritkán látni, hogy osztálykülönbség van a csapatok között és mégis a gyengébbik nyer. Látványosan még csak nem is hajtanak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. május 30., hétfő 23:53-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Sosem volt kedvencem, de idén semmi sem sikerült volna nélküle. Hatalmas szintet lépett, és ha nem elégszik meg magával és lesz belőle egy Neymar, akkor még lehet fentebb neki. Persze nagyon kell mellé egy tanár, egy mentor, mint idén Benzema, de amíg kifut a francia, bőven magára szedhet annyi tudást és rutint, hogy önállóan is megállja a helyét. Az idei teljesítménye miatt nálam TOP5 az aranylabdán. Fontos, hogy megmaradjon az az alazat amit a csapat iránt tanúsít, a folytonos mezcsókolás, címerre mutatás nála nem csak hobbi, komolyan gondolja. Szerencsére olyan rutinos rókák vannak a csapatban, akik nem engednék elkallódni. Carlo nagyon durván felépítette.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Jol osszekaparta valahogy ez a Napolyban meg Evertonban megbukott faszi.Sierra írta:Már most kisebb legenda. Jézusom, pedig mit kapott tőlem is. De tényleg, ritka, hogy valaki abból a mélységből így feljöjjön cirka másfél év alatt.dortev írta: Ebből a srácból legenda lesz.
Elkepeszto, mekkora clutch player lett belole, az osszes faszsaga ellenere is, en ilyen melysegbol ekkorat ugrani meg nem lattam focistat. Nagyon kivancsi leszek, hogy egyszezonos miracle ez, vagy tudja tartani. Minden tisztelezem, hihetetlen. Egy lyukas garast nem adtam volna ket eve ezert, de szerintem egyikunk sem. Meg teknosgeci is beszart tole szerintem, nem hiszem el.
- Pad'em
Anulu bammeg, lottószámok? Mitiszol?realbeckham írta:realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Már most kisebb legenda. Jézusom, pedig mit kapott tőlem is. De tényleg, ritka, hogy valaki abból a mélységből így feljöjjön cirka másfél év alatt.dortev írta: Ebből a srácból legenda lesz.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
2 éve ez még egy szar poénett volna, hogy Vini szerzi a győztes gólunkat BL döntőben. És láss csodát, mindig lehet nagyot álmodni!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Guti
Kedves Vini. Többet nem foglak szídni. Ezzel a góllal kiváltottál 2 szezonra való rossz megoldást.
-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Ebből a srácból legenda lesz.
Imádom ezt kis hülyét.MBappet meg leszarom mert itt van nekünk két brazil tinizseni.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Hallod
Te vagy a legnagyobb.
Te vagy a legnagyobb.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Big Black Cock
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
NA MI VAN BAZDMEG, megcsinálta ő is baszki, hihetetlen
FEHÉR VINI
Ez meg a Remy ban lehozta
Jöhetnek a fehér profilképek
FEHÉR VINI
Ez meg a Remy ban lehozta
Jöhetnek a fehér profilképek
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. május 29., vasárnap 0:05-kor.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ja, de egy Dösamppalhehetheoriginal írta:Gecinagy alazast kapna, franciak sima favoritok a veben a legbaszobb kerettel.halamadrid írta:
Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.
Amúgy a brazilok nem akarják Fabinhot kitenni jobbhátvédnak, mint anno nálunk volt pár meccsen? Kp-n amúgy is elég jól megvannak.
És addig nem hiszem, hogy edzőt váltanának
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Gecinagy alazast kapna, franciak sima favoritok a veben a legbaszobb kerettel.halamadrid írta:Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Amúgy a brazilok nem akarják Fabinhot kitenni jobbhátvédnak, mint anno nálunk volt pár meccsen? Kp-n amúgy is elég jól megvannak.
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Most már nagyon szeretnék egy Francia-Brazil meccset a VB-n. Úristen mit menne.realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A nagy bappé is befosott tőle.