Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Manapság egyre rövidebbek lesznek a szerződések, így is négy év. Nyilván nagy madridista meg minden, de gondolom neki is van ügynöke, az meg jelen helyzetben a rövidebb szerződés felé nyomja. Majd hosszabbít később is, ha úgy alakul, ha hozza a szintet, valószínűleg több pénzért...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
2026 lett belőle, lehozta a román is.Realista24 írta: Vini fizetése több, mint a duplája lesz.
1mrd-os kivásárlási ár.
Hivatalosan júliusban lesz aláírva.
Egy nyitott kérdés van, hogy 2026ig vagy 2027ig fog-e szólni.
Elvileg nettó 10 milla lesz a fizuja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vini fizetése több, mint a duplája lesz.
1mrd-os kivásárlási ár.
1mrd-os kivásárlási ár.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nyilvan messitol tanulja, hogy jon majd az evenkenti fizuemelesRealista24 írta:Ez egy elég érdekes lepes Vinitol, legalábbis nekem.Pad'em írta: BREAKING: Vinícius Jr's contract renewal is practically DONE. @JorgeCPicon #rmalive
A klub 2028-ig akarta meghosszabitani de Vini kérésére rövidebb lesz a szerződés.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez egy elég érdekes lepes Vinitol, legalábbis nekem.Pad'em írta: BREAKING: Vinícius Jr's contract renewal is practically DONE. @JorgeCPicon #rmalive
A klub 2028-ig akarta meghosszabitani de Vini kérésére rövidebb lesz a szerződés.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
BREAKING: Vinícius Jr's contract renewal is practically DONE. @JorgeCPicon #rmalive
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
433 kirakott egy fejere mezt huzott Kroos fotot a guess who kerdessel, Vinyo meg valaszolt, hogy Militao or Rodrygo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
De szép volt mikor megkérdezték Karimtól tudja-e ki az a Micah Richards és kajak őszintén fingja se volt róla....h3x0r írta: Benzema persze joval magasabb polcon van, ezt max Micah Richards nem latja be.
- h3x0r
Pedig jatekstilusban van hasonlosag. Kane se centert jatszik mar, mint fiatal koraban, hanem visszajar labdakert, osztogat, az osszjatekban reszt vesz, stb. Nyilvan Kane-t az angol media tulszopkodja, de attol meg egy nagyon jo jatekos, meg ha a szezon elso feleben gyenge is volt. (egyebkent Salah meg pont forditva, az oszt nagyon megtolta, de az afrika kupa ota szepen visszaesett) Benzema persze joval magasabb polcon van, ezt max Micah Richards nem latja be.ferni írta: Nem tudom, nekem ha Kanet meg Benzemát bármiben is összehasonlítják az kiveri a biztosítékot
De egye fene, lehet túlreagáltam
- kecsu10
- Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Rengeteget számít a bizalom és a szeretet amivel körül veszik, szerintem az öreg olasz mester mint egy nagyapa van ott mellette. Emlékszem anno nekem is mondták, hogy jelenleg nem vagyok alkalmas erre vagy arra, aztán most csak neznekz, hogy mi van. Ezt nem értik többet között Peetörék, ezt semmilyen stat nem tudja magyarázni. Szeretik, bíznak benne, ő pedig csak fejlődik. Van ám ennek egy nagyon emberi oldala is, mint mindennek. Persze még hosszú út áll előtte, fejlődnie kell, de már most odatette, és bőven kivette a részét mindenből. Csak ugye ezeket nem szeretik hangoztatni mert nem La Masia növendék és/vagy nem PL játékos. Köszi Vini mindent.Faust írta:Jol osszekaparta valahogy ez a Napolyban meg Evertonban megbukott faszi.Sierra írta:
Már most kisebb legenda. Jézusom, pedig mit kapott tőlem is. De tényleg, ritka, hogy valaki abból a mélységből így feljöjjön cirka másfél év alatt.
Elkepeszto, mekkora clutch player lett belole, az osszes faszsaga ellenere is, en ilyen melysegbol ekkorat ugrani meg nem lattam focistat. Nagyon kivancsi leszek, hogy egyszezonos miracle ez, vagy tudja tartani. Minden tisztelezem, hihetetlen. Egy lyukas garast nem adtam volna ket eve ezert, de szerintem egyikunk sem. Meg teknosgeci is beszart tole szerintem, nem hiszem el.
egyaltalan nem volt rossz hasonlat. nem a keoessegeikez hasonlitotta ossze hanem az idei kemiat kettejuk kozott
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Nem tudom, nekem ha Kanet meg Benzemát bármiben is összehasonlítják az kiveri a biztosítékot
Sztem ez egy dícséret, nem arról van szó hogy milyen szintű játékosok, hanem milyen közöttük a kémia. A Spurs évek óta kb kétféle gólt lő, Son assist Kanenak, vagy Kane assist Sonnak. Most a mieink is nagyon egymásra hangolódtak.
Jártam "odaát", hogy mizu a helyzet a túloldalon, egy olyan gyöngyszemet találtam, ami már egy hónapos komment, hogy meg kell ezt itt osztanom
Annyi volt a téma, hogy Bappé szintekkel jobb játékos, mint Vini.
Köpni nyelni nem tudtam mikor elolvastam
Ez meg egy friss ropogós bónusz komment
Annyi volt a téma, hogy Bappé szintekkel jobb játékos, mint Vini.
Son-Kane duóOké, kifejtem, hogy értettem: Vinicius nagyon jó játékos, ráadásul kegyetlenül érzik egymást Benzemával, kb ők lettek az új Son-Kane duó - nem véletlenül a La Liga legdrágábbja a TM-en.
Köpni nyelni nem tudtam mikor elolvastam
Ez meg egy friss ropogós bónusz komment
Szóval első ránézésre verhetőnek tűnik ez a Real, a BL-t nem tudom, hogy tudják egy ilyen csapattal így behúzni. Azért ilyeneket ritkán látni, hogy osztálykülönbség van a csapatok között és mégis a gyengébbik nyer. Látványosan még csak nem is hajtanak
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2022. május 30., hétfő 23:53-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Sosem volt kedvencem, de idén semmi sem sikerült volna nélküle. Hatalmas szintet lépett, és ha nem elégszik meg magával és lesz belőle egy Neymar, akkor még lehet fentebb neki. Persze nagyon kell mellé egy tanár, egy mentor, mint idén Benzema, de amíg kifut a francia, bőven magára szedhet annyi tudást és rutint, hogy önállóan is megállja a helyét. Az idei teljesítménye miatt nálam TOP5 az aranylabdán. Fontos, hogy megmaradjon az az alazat amit a csapat iránt tanúsít, a folytonos mezcsókolás, címerre mutatás nála nem csak hobbi, komolyan gondolja. Szerencsére olyan rutinos rókák vannak a csapatban, akik nem engednék elkallódni. Carlo nagyon durván felépítette.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Jol osszekaparta valahogy ez a Napolyban meg Evertonban megbukott faszi.Sierra írta:Már most kisebb legenda. Jézusom, pedig mit kapott tőlem is. De tényleg, ritka, hogy valaki abból a mélységből így feljöjjön cirka másfél év alatt.dortev írta: Ebből a srácból legenda lesz.
Elkepeszto, mekkora clutch player lett belole, az osszes faszsaga ellenere is, en ilyen melysegbol ekkorat ugrani meg nem lattam focistat. Nagyon kivancsi leszek, hogy egyszezonos miracle ez, vagy tudja tartani. Minden tisztelezem, hihetetlen. Egy lyukas garast nem adtam volna ket eve ezert, de szerintem egyikunk sem. Meg teknosgeci is beszart tole szerintem, nem hiszem el.
- Pad'em
Anulu bammeg, lottószámok? Mitiszol?realbeckham írta:realbeckham írta: A nagy bappé is befosott tőle.
Érzem, hogy a pool ellen betalál. Remélem, kirohan valamelyik kamerához és megcsokolja a címert. Merci Beaucoup
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Már most kisebb legenda. Jézusom, pedig mit kapott tőlem is. De tényleg, ritka, hogy valaki abból a mélységből így feljöjjön cirka másfél év alatt.dortev írta: Ebből a srácból legenda lesz.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
2 éve ez még egy szar poénett volna, hogy Vini szerzi a győztes gólunkat BL döntőben. És láss csodát, mindig lehet nagyot álmodni!