atesz írta:...
Nem lehetne egyszer őszintén örülni egy ilyen szintű sikernek, és nem szőrszálat hasogatni folyamatosan, belekötni mindenbe, és úgy viselkedni mint a Gyurcsány? Nem hiszem el, hogy ezért jár valaki erre a fórumra, hogy állandóan ellentétes véleménnyel legyen mint a többiek, és tényleg semmilyen pozitívum/öröm ne sugározna egyetlen kommentjéből sem. Fárasztó egy jelenség vagy az biztos, nem szoktam személyeskedni, sőt írni sem szoktam az utóbbi időben, de jó lenne egy kicsit elmélkedni a mai győzelem után szerintem, és beleolvasni néhány saját kommentedbe, nem pedig azon értetlenkedni, hogy Sierra épp most miért kötött beléd például. Jó tanácsnak szántam, nem muszáj el se olvasni.
Elképesztő volt az edzői stáb végig, Pintus volt a kulcs ismét, nem egyszer bebizonyosodott, "a 36 perces késés sem tudta tönkretenni a meccs előtti munkáját", 120 percre voltak felkészítve maximálisan a játékosok azt mondta, amit láttam az ezelőtti hosszabbításba belenyúló meccseinken, elhittem neki, köszönjük nekik is, és Perez apónak is, hogy visszaengedte a csapat élére Carlót, és szabad kezet adott neki és az edzői csapatának, ugye voltak kérdések az elején, hogy nem akarták Davidét, de ő ragaszkodott hozzá, hogy csak nem csak apa-fia kapcsolat miatt jött vele, bravó!