Bajnokok Ligája
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bajnokok Ligája
mindenhol azt olvasom + carreger, gerrard is asszonták már meccs előtt, hogy ez mindenidők legerősebb Poolja. Na hát a mindenidők poolját verte meg a lesajnált nyugdíj középpályás Real Madrid. Vinicus Juniorral bázzeg ( edd ki a vetést Mbappé, ilyet csak TVből fogsz látni )
Salah nagyot ment egyedüliként tőlük, az az egy Mané lövés semmi, top20as kapusunknak egy diákcsemege volt.
Viszont le a kalappal Klopp előtt, végre nem kifogásokat keresett hanem meredten maga elé nézve konstatálta, hogy ezt a csapatot nem lehet megrakni
Én négy embert tudnék kiemelni a tegnap estéről: Courtois, Carvajal, Valverde, Vini Jr
de persze jár a szotyi mindenkinek! hihetetlen generáció, és tényleg durva, hogy én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.
Salah nagyot ment egyedüliként tőlük, az az egy Mané lövés semmi, top20as kapusunknak egy diákcsemege volt.
Viszont le a kalappal Klopp előtt, végre nem kifogásokat keresett hanem meredten maga elé nézve konstatálta, hogy ezt a csapatot nem lehet megrakni
Én négy embert tudnék kiemelni a tegnap estéről: Courtois, Carvajal, Valverde, Vini Jr
de persze jár a szotyi mindenkinek! hihetetlen generáció, és tényleg durva, hogy én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A tegnap este után én már nem is haragszom a Pool-ra. Sőt igazából senkire, ez a szezon egy ilyen menetelés után elhozta a teljes megnyugvást és megbékélést.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
8 éve is ezt csinálta, beült Madridba és BL-t nyertCaraway írta: Amugy szamomra az a legnagyobb wtf, hogy bakker Carlo meg 1 eve az Everton padjan ucsorgott, erre most megint BLt nyert. Hihetetlen fazon, ki gondolta volna, hogy ez meg benne van.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy szamomra az a legnagyobb wtf, hogy bakker Carlo meg 1 eve az Everton padjan ucsorgott, erre most megint BLt nyert. Hihetetlen fazon, ki gondolta volna, hogy ez meg benne van.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
2 hete hallgatom,hogy úgyis kikaptok a Pool az helyre tesz majd, eddig mázlitok volt...
Nem tudom melyik érzés az erősebb bennem az öröm vagy a másnaposság.
De most vissza olvasom a fórumot remélem addigra felszáradok mire végzek
14!!!!!!
Nem tudom melyik érzés az erősebb bennem az öröm vagy a másnaposság.
De most vissza olvasom a fórumot remélem addigra felszáradok mire végzek
14!!!!!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Real honlapján fent van.PPeti06 írta: Valaki tudja, hogy mi a terve mara a csapatnak? Lesz valami unneples madridban? Köszi!
Hattól 23-24ig folyamat program.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valaki tudja, hogy mi a terve mara a csapatnak? Lesz valami unneples madridban? Köszi!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Baszki még a hideg is kirázott ahogy olvastam az írásodatkiserik írta:Ez nem korszakos csapat... nem csak korszakos csapat. A futbaltörténelem legnagyobbja ez a generáció. Ezt nem lehet mellé magyarázni. Ami a második Perez érában történt/történik, az maga a történelem. Ahogy megérkezett a nagyberuházás CR-rel és Karimmal a lassan csak a nevéből megélő óriáshoz. Ahogy megtanulták legyőzni a Barcát Mouval. Ahogy Don Carlo megtanította a srácokat hinni magukban és elhinni, hogy tudnak győzni. Ahogy ZZ-vel dupla címvédést csináltak. Ahogy Don Carlo ismét eljött, hogy segítsen, hogy a srácok megcsinálják újra. És mindezt egy olyan korban, ahol megjelent a az olajpénz. Ahol az átlag játékosoknak fontosabb a csillogás, mint a győzelem. Ahol vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Ahol folyamatosan szembeszélben kell pisilni.Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
Egyszerűen ez a korszak egy mese, de ami biztos, hogy ezek a srácok a futbal történelem legnagyobbjai.
Elképesztő ez a csapat, bocsánat, CSAPAT, a valaha volt legnagyobb
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Valóban korrekt (lehet akár még madridban is lehet szó lenni valamikor )
Másfelől meg idegesítő ez a mi kilencszer lőttünk kapura ok egyszer és megis nyernek duma mert azt érzékelteti hogy mazlival nyertünk.
Igen jó volt a pool és többször veszélyeztetett de azért nekünk se 1 db helyzetünk volt. Alapból nem adtak meg egy gólt aztán Kázmér, Vini, Ceba is ziccerben volt...
Mindegy a győzelmet nem kell magyarázni a vereséget meg felesleges
Ez nem korszakos csapat... nem csak korszakos csapat. A futbaltörténelem legnagyobbja ez a generáció. Ezt nem lehet mellé magyarázni. Ami a második Perez érában történt/történik, az maga a történelem. Ahogy megérkezett a nagyberuházás CR-rel és Karimmal a lassan csak a nevéből megélő óriáshoz. Ahogy megtanulták legyőzni a Barcát Mouval. Ahogy Don Carlo megtanította a srácokat hinni magukban és elhinni, hogy tudnak győzni. Ahogy ZZ-vel dupla címvédést csináltak. Ahogy Don Carlo ismét eljött, hogy segítsen, hogy a srácok megcsinálják újra. És mindezt egy olyan korban, ahol megjelent a az olajpénz. Ahol az átlag játékosoknak fontosabb a csillogás, mint a győzelem. Ahol vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Ahol folyamatosan szembeszélben kell pisilni.Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Egyszerűen ez a korszak egy mese, de ami biztos, hogy ezek a srácok a futbal történelem legnagyobbjai.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Na mindenki felkelt?
Hihetetlen ez a csapat, mindig nyerünk,mindig.
Ki a tök gondolta,hogy Carlo vezérletével idén bl+bajnokság kombó jön?
Hihetetlen ez a csapat, mindig nyerünk,mindig.
Ki a tök gondolta,hogy Carlo vezérletével idén bl+bajnokság kombó jön?
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
Jó reggelt! De kibaszott jó érzés arra ébredni, hogy még mindig a Real Madrid Európa királya! Újra és újra!
#CHAMP14NS
#CHAMP14NS
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Iszom a kávét, pörgetem a fórumotfiore írta: Gywrwkwk! Ez hihetetlen! Nem twrtem magamhoz meg mi sig
Alig látok. Két ujjal razoomolok, hogy ez ki? Jön ez a profilkép geci
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Az meg ki?Halfkey írta:
Tudom hogy felesleges, de ha èn lennèk a csapat, tuti nem tudnék megállni egy-két Mbappé cabron, saluda el campeont
Inkább Marcelót éltesse a nép, ha kérhetem.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hijo de puta, Mbappé - ő ezt a slágert kapta a madridistáktólHalfkey írta: Cibeleses móka lesz közvetítve valahol?
Tudom hogy felesleges, de ha èn lennèk a csapat, tuti nem tudnék megállni egy-két Mbappé cabron, saluda el campeont
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Twitteren mér belefutottam ilyenbe, hogy a Pep Barca korszakos, hiába a több Real win. A barca lesz a hivatkozási pont.sonic írta:
Nem korszakos mert.... *Insert random bullshit*
Tudhatnad mar bazzeg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Cibeleses móka lesz közvetítve valahol?
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Egyébként Salah tényleg jó volt.
Nélküke a Poolnak kb egy helyzete volt, az a Mané lövés amit Körte a kapufár mentett.
Ezen kívül Salah csinálta a meccset. Meglepően fos volt rajta kívúl mindenki a Poolban.
De tényleg. Az egyiptomi klasszis játékos, a többi nem.
Robersont is szopatta Valverde, aztán az Uru csak kényszerszélső.
TAA meg nem védő. Haverokkal néztük. Mindenkinek egyéetelmű volt, hogy hátul szar az a gyerek. Nem véletlen Walker játszik a válogatottban.
Klopp nélkül ez egy Európa Ligás csapat lenne.
Nagy edző a német.
Nélküke a Poolnak kb egy helyzete volt, az a Mané lövés amit Körte a kapufár mentett.
Ezen kívül Salah csinálta a meccset. Meglepően fos volt rajta kívúl mindenki a Poolban.
De tényleg. Az egyiptomi klasszis játékos, a többi nem.
Robersont is szopatta Valverde, aztán az Uru csak kényszerszélső.
TAA meg nem védő. Haverokkal néztük. Mindenkinek egyéetelmű volt, hogy hátul szar az a gyerek. Nem véletlen Walker játszik a válogatottban.
Klopp nélkül ez egy Európa Ligás csapat lenne.
Nagy edző a német.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem korszakos mert.... *Insert random bullshit*Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Tudhatnad mar bazzeg.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."