Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
fiore
Kedvenc játékosaid: isco
Kedvenc csapatod: real madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: fiore » 2022. május 29., vasárnap 12:28

fiore írta: Gywrwkwk! Ez hihetetlen! Nem twrtem magamhoz meg mi sig
Ezért fizetem az autocorrectet?
.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 29., vasárnap 12:21

dzsi91 írta:
RealAsensio írta:Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
Ezt amúgy felkapták és azóta ezt olvasom :D A 18as psg-juve-bayern-pool sorsolásunk nehezebb volt azért csak könnyebben vettük mert akkor még csúcson volt mindenki nálunk.
Jogos a felvetésed, de az a csapat ezt a csapatot szerintem gólokkal megveri, szóval ez komolyabb falat volt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 29., vasárnap 12:19

RealAsensio írta:Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
Ezt amúgy felkapták és azóta ezt olvasom :D A 18as psg-juve-bayern-pool sorsolásunk nehezebb volt azért csak könnyebben vettük mert akkor még csúcson volt mindenki nálunk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 29., vasárnap 12:15

https://twitter.com/Irunnia_/status/153 ... H4jVNxNCXY

https://twitter.com/richarlison97/statu ... ydfX1HcH0M

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 29., vasárnap 12:07

whitemadrid írta: Ezt a Last Dance őrületet én sem értem.
A kezdocsapat 70% visszavonul most vagy eligazol ?
Nem ertettem eddig, hogy a Netflix, hogy tud maradandó karosodast okozni. :D
én ezt a lastdancezést a ckmnek adom inkább mint a csapatnak, vagyis remélem jövőre már nem kell a bl döntőn a ckmet nézni 80 percen keresztül :mrgreen:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

whitemadrid

HozzászólásSzerző: whitemadrid » 2022. május 29., vasárnap 12:02

Ezt a Last Dance őrületet én sem értem.
A kezdocsapat 70% visszavonul most vagy eligazol ?
Nem ertettem eddig, hogy a Netflix, hogy tud maradandó karosodast okozni. :D

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: negan » 2022. május 29., vasárnap 11:39

Sorrentino írta:
doncsontos írta: én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után. :mrgreen:
Ahogy tegnap is írtam, bántóan sima volt ez a döntő a korábbi meccsekhez képest. :mrgreen:

Ahogy a srácokon is érződött a nyugalom és optimizmus, ugyanez volt itt a fórumon is. Tudták és tudtuk, hogy a döntőig volt nehéz eljutni, azt már rutinosan behúzzuk...és így is lett. :salute:

Igazi LAST DANCE volt ez ennek a korszakos csapatnak. Köszönjük ezt a szezont, igazi hullámvasút volt de hatalmas élmény! :sziv:
Bántóan sima :lol: Tökéletes megfogalmazás, felnevettem konkrétan, de TÉNYLEG az volt, már bekészítettem egy Aspirint az esetleges szívroham/agyvérzés lassítása érdekében, zsebben egy doboz Xanax, és nem kellett :|

Viszont a Last Dance témát már meccs előtt kibeszéltük, messze van még az, hiába 100 éves a kp-nk :kalapos:

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 29., vasárnap 11:21

Approximated times for today's schedule, via @SQuirante:

20:15: Celebration at Cibeles
22:00: Celebration at Estadio Santiago Bernabéu

:iszunk:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2022. május 29., vasárnap 11:19

Sajnalom, hogy Marcelo nem marad, de a csucson hagyja abba, es ez a melto befejezes. Mar 2 de lehet hogy 3 eve lejtmenetbe kapcsolt, onnan kicsit visszakapaszkodott iden de az igazsag az, hogy ez a melto befejezes. A csucson fejezi be itt, ez a helyes dontes, es vegre egy legenda, aki olyan bucsut kap, amilyet adni kell. Mindent koszonunk! 14. Bl! Ennel tobbet nem is lehet irni. Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
:goat:

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2022. május 29., vasárnap 11:13

doncsontos írta: én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után. :mrgreen:
Ahogy tegnap is írtam, bántóan sima volt ez a döntő a korábbi meccsekhez képest. :mrgreen:

Ahogy a srácokon is érződött a nyugalom és optimizmus, ugyanez volt itt a fórumon is. Tudták és tudtuk, hogy a döntőig volt nehéz eljutni, azt már rutinosan behúzzuk...és így is lett. :salute:

Igazi LAST DANCE volt ez ennek a korszakos csapatnak. Köszönjük ezt a szezont, igazi hullámvasút volt de hatalmas élmény! :sziv:

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2022. május 29., vasárnap 11:03

mindenhol azt olvasom + carreger, gerrard is asszonták már meccs előtt, hogy ez mindenidők legerősebb Poolja. Na hát a mindenidők poolját verte meg a lesajnált nyugdíj középpályás Real Madrid. Vinicus Juniorral bázzeg ( edd ki a vetést Mbappé, ilyet csak TVből fogsz látni )

Salah nagyot ment egyedüliként tőlük, az az egy Mané lövés semmi, top20as kapusunknak egy diákcsemege volt.

Viszont le a kalappal Klopp előtt, végre nem kifogásokat keresett hanem meredten maga elé nézve konstatálta, hogy ezt a csapatot nem lehet megrakni :lol:

Én négy embert tudnék kiemelni a tegnap estéről: Courtois, Carvajal, Valverde, Vini Jr :sziv:
de persze jár a szotyi mindenkinek! hihetetlen generáció, és tényleg durva, hogy én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után. :mrgreen:
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. május 29., vasárnap 10:48

A tegnap este után én már nem is haragszom a Pool-ra. Sőt igazából senkire, ez a szezon egy ilyen menetelés után elhozta a teljes megnyugvást és megbékélést. :lol:
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 29., vasárnap 10:36

Caraway írta: Amugy szamomra az a legnagyobb wtf, hogy bakker Carlo meg 1 eve az Everton padjan ucsorgott, erre most megint BLt nyert. :lol: Hihetetlen fazon, ki gondolta volna, hogy ez meg benne van.
8 éve is ezt csinálta, beült Madridba és BL-t nyert :lol:
K

Caraway
Kedvenc csapatod: Manchester United

HozzászólásSzerző: Caraway » 2022. május 29., vasárnap 10:34

Amugy szamomra az a legnagyobb wtf, hogy bakker Carlo meg 1 eve az Everton padjan ucsorgott, erre most megint BLt nyert. :lol: Hihetetlen fazon, ki gondolta volna, hogy ez meg benne van.

Nagyi4422
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Reál Madrid

HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2022. május 29., vasárnap 10:28

2 hete hallgatom,hogy úgyis kikaptok a Pool az helyre tesz majd, eddig mázlitok volt...

Nem tudom melyik érzés az erősebb bennem az öröm vagy a másnaposság.

De most vissza olvasom a fórumot remélem addigra felszáradok mire végzek :D

14!!!!!!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 29., vasárnap 10:27

PPeti06 írta: Valaki tudja, hogy mi a terve mara a csapatnak? Lesz valami unneples madridban? Köszi!
Real honlapján fent van.
Hattól 23-24ig folyamat program.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

PPeti06

HozzászólásSzerző: PPeti06 » 2022. május 29., vasárnap 10:24

Valaki tudja, hogy mi a terve mara a csapatnak? Lesz valami unneples madridban? Köszi!

negan
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: negan » 2022. május 29., vasárnap 10:10

kiserik írta:
Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.

Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
Ez nem korszakos csapat... nem csak korszakos csapat. A futbaltörténelem legnagyobbja ez a generáció. Ezt nem lehet mellé magyarázni. Ami a második Perez érában történt/történik, az maga a történelem. Ahogy megérkezett a nagyberuházás CR-rel és Karimmal a lassan csak a nevéből megélő óriáshoz. Ahogy megtanulták legyőzni a Barcát Mouval. Ahogy Don Carlo megtanította a srácokat hinni magukban és elhinni, hogy tudnak győzni. Ahogy ZZ-vel dupla címvédést csináltak. Ahogy Don Carlo ismét eljött, hogy segítsen, hogy a srácok megcsinálják újra. És mindezt egy olyan korban, ahol megjelent a az olajpénz. Ahol az átlag játékosoknak fontosabb a csillogás, mint a győzelem. Ahol vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Ahol folyamatosan szembeszélben kell pisilni.

Egyszerűen ez a korszak egy mese, de ami biztos, hogy ezek a srácok a futbal történelem legnagyobbjai. :salute:
Baszki még a hideg is kirázott ahogy olvastam az írásodat :agree:
Elképesztő ez a csapat, bocsánat, CSAPAT, a valaha volt legnagyobb :salute:

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. május 29., vasárnap 9:48

Valóban korrekt (lehet akár még madridban is lehet szó lenni valamikor :mrgreen: )

Másfelől meg idegesítő ez a mi kilencszer lőttünk kapura ok egyszer és megis nyernek duma mert azt érzékelteti hogy mazlival nyertünk.
Igen jó volt a pool és többször veszélyeztetett de azért nekünk se 1 db helyzetünk volt. Alapból nem adtak meg egy gólt aztán Kázmér, Vini, Ceba is ziccerben volt...

Mindegy a győzelmet nem kell magyarázni a vereséget meg felesleges :kalapos:

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2022. május 29., vasárnap 9:46

Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.

Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
Ez nem korszakos csapat... nem csak korszakos csapat. A futbaltörténelem legnagyobbja ez a generáció. Ezt nem lehet mellé magyarázni. Ami a második Perez érában történt/történik, az maga a történelem. Ahogy megérkezett a nagyberuházás CR-rel és Karimmal a lassan csak a nevéből megélő óriáshoz. Ahogy megtanulták legyőzni a Barcát Mouval. Ahogy Don Carlo megtanította a srácokat hinni magukban és elhinni, hogy tudnak győzni. Ahogy ZZ-vel dupla címvédést csináltak. Ahogy Don Carlo ismét eljött, hogy segítsen, hogy a srácok megcsinálják újra. És mindezt egy olyan korban, ahol megjelent a az olajpénz. Ahol az átlag játékosoknak fontosabb a csillogás, mint a győzelem. Ahol vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Ahol folyamatosan szembeszélben kell pisilni.

Egyszerűen ez a korszak egy mese, de ami biztos, hogy ezek a srácok a futbal történelem legnagyobbjai. :salute:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: