Ezért fizetem az autocorrectet?fiore írta: Gywrwkwk! Ez hihetetlen! Nem twrtem magamhoz meg mi sig
Bajnokok Ligája
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
Re: Bajnokok Ligája
.
Jogos a felvetésed, de az a csapat ezt a csapatot szerintem gólokkal megveri, szóval ez komolyabb falat volt.dzsi91 írta:Ezt amúgy felkapták és azóta ezt olvasom A 18as psg-juve-bayern-pool sorsolásunk nehezebb volt azért csak könnyebben vettük mert akkor még csúcson volt mindenki nálunk.RealAsensio írta:Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezt amúgy felkapták és azóta ezt olvasom A 18as psg-juve-bayern-pool sorsolásunk nehezebb volt azért csak könnyebben vettük mert akkor még csúcson volt mindenki nálunk.RealAsensio írta:Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
https://twitter.com/Irunnia_/status/153 ... H4jVNxNCXY
https://twitter.com/richarlison97/statu ... ydfX1HcH0M
https://twitter.com/richarlison97/statu ... ydfX1HcH0M
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
én ezt a lastdancezést a ckmnek adom inkább mint a csapatnak, vagyis remélem jövőre már nem kell a bl döntőn a ckmet nézni 80 percen keresztülwhitemadrid írta: Ezt a Last Dance őrületet én sem értem.
A kezdocsapat 70% visszavonul most vagy eligazol ?
Nem ertettem eddig, hogy a Netflix, hogy tud maradandó karosodast okozni.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- whitemadrid
Ezt a Last Dance őrületet én sem értem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bántóan sima Tökéletes megfogalmazás, felnevettem konkrétan, de TÉNYLEG az volt, már bekészítettem egy Aspirint az esetleges szívroham/agyvérzés lassítása érdekében, zsebben egy doboz Xanax, és nem kellettSorrentino írta:Ahogy tegnap is írtam, bántóan sima volt ez a döntő a korábbi meccsekhez képest.doncsontos írta: én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.
Ahogy a srácokon is érződött a nyugalom és optimizmus, ugyanez volt itt a fórumon is. Tudták és tudtuk, hogy a döntőig volt nehéz eljutni, azt már rutinosan behúzzuk...és így is lett.
Igazi LAST DANCE volt ez ennek a korszakos csapatnak. Köszönjük ezt a szezont, igazi hullámvasút volt de hatalmas élmény!
Viszont a Last Dance témát már meccs előtt kibeszéltük, messze van még az, hiába 100 éves a kp-nk
- Pad'em
Approximated times for today's schedule, via @SQuirante:
20:15: Celebration at Cibeles
22:00: Celebration at Estadio Santiago Bernabéu
20:15: Celebration at Cibeles
22:00: Celebration at Estadio Santiago Bernabéu
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sajnalom, hogy Marcelo nem marad, de a csucson hagyja abba, es ez a melto befejezes. Mar 2 de lehet hogy 3 eve lejtmenetbe kapcsolt, onnan kicsit visszakapaszkodott iden de az igazsag az, hogy ez a melto befejezes. A csucson fejezi be itt, ez a helyes dontes, es vegre egy legenda, aki olyan bucsut kap, amilyet adni kell. Mindent koszonunk! 14. Bl! Ennel tobbet nem is lehet irni. Hihetetlen teljesitmeny, a tortenelem legnehezebb gyozelme!
- Sorrentino
Ahogy tegnap is írtam, bántóan sima volt ez a döntő a korábbi meccsekhez képest.doncsontos írta: én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.
Ahogy a srácokon is érződött a nyugalom és optimizmus, ugyanez volt itt a fórumon is. Tudták és tudtuk, hogy a döntőig volt nehéz eljutni, azt már rutinosan behúzzuk...és így is lett.
Igazi LAST DANCE volt ez ennek a korszakos csapatnak. Köszönjük ezt a szezont, igazi hullámvasút volt de hatalmas élmény!
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
mindenhol azt olvasom + carreger, gerrard is asszonták már meccs előtt, hogy ez mindenidők legerősebb Poolja. Na hát a mindenidők poolját verte meg a lesajnált nyugdíj középpályás Real Madrid. Vinicus Juniorral bázzeg ( edd ki a vetést Mbappé, ilyet csak TVből fogsz látni )
Salah nagyot ment egyedüliként tőlük, az az egy Mané lövés semmi, top20as kapusunknak egy diákcsemege volt.
Viszont le a kalappal Klopp előtt, végre nem kifogásokat keresett hanem meredten maga elé nézve konstatálta, hogy ezt a csapatot nem lehet megrakni
Én négy embert tudnék kiemelni a tegnap estéről: Courtois, Carvajal, Valverde, Vini Jr
de persze jár a szotyi mindenkinek! hihetetlen generáció, és tényleg durva, hogy én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.
Salah nagyot ment egyedüliként tőlük, az az egy Mané lövés semmi, top20as kapusunknak egy diákcsemege volt.
Viszont le a kalappal Klopp előtt, végre nem kifogásokat keresett hanem meredten maga elé nézve konstatálta, hogy ezt a csapatot nem lehet megrakni
Én négy embert tudnék kiemelni a tegnap estéről: Courtois, Carvajal, Valverde, Vini Jr
de persze jár a szotyi mindenkinek! hihetetlen generáció, és tényleg durva, hogy én speciel a City kiejtésénél úgy kb 10xer nagyobb eufóriában voltam mint most a döntő megnyerése után.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
A tegnap este után én már nem is haragszom a Pool-ra. Sőt igazából senkire, ez a szezon egy ilyen menetelés után elhozta a teljes megnyugvást és megbékélést.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
8 éve is ezt csinálta, beült Madridba és BL-t nyertCaraway írta: Amugy szamomra az a legnagyobb wtf, hogy bakker Carlo meg 1 eve az Everton padjan ucsorgott, erre most megint BLt nyert. Hihetetlen fazon, ki gondolta volna, hogy ez meg benne van.
K
K
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Amugy szamomra az a legnagyobb wtf, hogy bakker Carlo meg 1 eve az Everton padjan ucsorgott, erre most megint BLt nyert. Hihetetlen fazon, ki gondolta volna, hogy ez meg benne van.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
2 hete hallgatom,hogy úgyis kikaptok a Pool az helyre tesz majd, eddig mázlitok volt...
Nem tudom melyik érzés az erősebb bennem az öröm vagy a másnaposság.
De most vissza olvasom a fórumot remélem addigra felszáradok mire végzek
14!!!!!!
Nem tudom melyik érzés az erősebb bennem az öröm vagy a másnaposság.
De most vissza olvasom a fórumot remélem addigra felszáradok mire végzek
14!!!!!!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Real honlapján fent van.PPeti06 írta: Valaki tudja, hogy mi a terve mara a csapatnak? Lesz valami unneples madridban? Köszi!
Hattól 23-24ig folyamat program.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Valaki tudja, hogy mi a terve mara a csapatnak? Lesz valami unneples madridban? Köszi!
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Baszki még a hideg is kirázott ahogy olvastam az írásodatkiserik írta:Ez nem korszakos csapat... nem csak korszakos csapat. A futbaltörténelem legnagyobbja ez a generáció. Ezt nem lehet mellé magyarázni. Ami a második Perez érában történt/történik, az maga a történelem. Ahogy megérkezett a nagyberuházás CR-rel és Karimmal a lassan csak a nevéből megélő óriáshoz. Ahogy megtanulták legyőzni a Barcát Mouval. Ahogy Don Carlo megtanította a srácokat hinni magukban és elhinni, hogy tudnak győzni. Ahogy ZZ-vel dupla címvédést csináltak. Ahogy Don Carlo ismét eljött, hogy segítsen, hogy a srácok megcsinálják újra. És mindezt egy olyan korban, ahol megjelent a az olajpénz. Ahol az átlag játékosoknak fontosabb a csillogás, mint a győzelem. Ahol vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Ahol folyamatosan szembeszélben kell pisilni.Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
Egyszerűen ez a korszak egy mese, de ami biztos, hogy ezek a srácok a futbal történelem legnagyobbjai.
Elképesztő ez a csapat, bocsánat, CSAPAT, a valaha volt legnagyobb
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Valóban korrekt (lehet akár még madridban is lehet szó lenni valamikor )
Másfelől meg idegesítő ez a mi kilencszer lőttünk kapura ok egyszer és megis nyernek duma mert azt érzékelteti hogy mazlival nyertünk.
Igen jó volt a pool és többször veszélyeztetett de azért nekünk se 1 db helyzetünk volt. Alapból nem adtak meg egy gólt aztán Kázmér, Vini, Ceba is ziccerben volt...
Mindegy a győzelmet nem kell magyarázni a vereséget meg felesleges
Ez nem korszakos csapat... nem csak korszakos csapat. A futbaltörténelem legnagyobbja ez a generáció. Ezt nem lehet mellé magyarázni. Ami a második Perez érában történt/történik, az maga a történelem. Ahogy megérkezett a nagyberuházás CR-rel és Karimmal a lassan csak a nevéből megélő óriáshoz. Ahogy megtanulták legyőzni a Barcát Mouval. Ahogy Don Carlo megtanította a srácokat hinni magukban és elhinni, hogy tudnak győzni. Ahogy ZZ-vel dupla címvédést csináltak. Ahogy Don Carlo ismét eljött, hogy segítsen, hogy a srácok megcsinálják újra. És mindezt egy olyan korban, ahol megjelent a az olajpénz. Ahol az átlag játékosoknak fontosabb a csillogás, mint a győzelem. Ahol vannak egyenlőbbek az egyenlőknél. Ahol folyamatosan szembeszélben kell pisilni.Realista24 írta: Tegnapig egy játékos rendelkezett 5 BL győzelemmel, mára 10en lettek.
Hülye vagy? Ez mi generáció? Ha ez nem korszakos csapat, akkor mi?
Egyszerűen ez a korszak egy mese, de ami biztos, hogy ezek a srácok a futbal történelem legnagyobbjai.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???