Az, más liga. Miben?Sierra írta:
De elismerem, hogy a Fenomén egy picivel más liga.
Mindkettő a korszakának és az egész történelemnek az egyik legjobbja. Mit kell ilyenkor más ligázni. 10/10 mindkettő játékos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 12., vasárnap 16:51
Az, más liga. Miben?Sierra írta:
De elismerem, hogy a Fenomén egy picivel más liga.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 12., vasárnap 16:49
Egyébként pont ezen filóztam, hogy képességekben sosem volt az, de nála komplexebb játékos kevés van/volt. Alapból mindkét lábbal is gecijó, szabadrúgásból is elit, de mindezek mellett fejjel is top1 volt kb mindig (talán top2 Ramosszal). Elképesztő karrier az övé, számomra felülmúlhatatlan, egyedül a VB nem jött össze neki, azon kívül mindent megnyert gyakorlatilag. Csapatszinten és egyénileg is. Mellé a közel 1000 gól már csak hab a tortán.hehetheoriginal írta:Rossz topikSierra írta: A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 12., vasárnap 14:02
Rossz topikSierra írta: A VALAHA VOLT LEGNAGYOBB
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. június 12., vasárnap 13:54
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. május 30., hétfő 15:36
Sajnos a Perez Cé válás nem volt a legjobb.Remy írta: Kicsit fura, hogy több ex-madridista is posztolt valamit a győzelem után, tőle nem láttam semmit. Kicsit csalódás.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 29., vasárnap 13:02
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2022. május 29., vasárnap 12:58
Tico elleni BL meccseken posztolt, higy Madrid az a város ami mindig otthona lesz, meg talan a Villareal elleni BL meccs után is valamit, hogy Spanyolország így meg úgy.KAG írta:Kb lofaszt posztot rólunk amiota lelepett.Remy írta: Kicsit fura, hogy több ex-madridista is posztolt valamit a győzelem után, tőle nem láttam semmit. Kicsit csalódás.
Szerintem van benne sertodottseg továbbra is.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 29., vasárnap 12:41
Kb lofaszt posztot rólunk amiota lelepett.Remy írta: Kicsit fura, hogy több ex-madridista is posztolt valamit a győzelem után, tőle nem láttam semmit. Kicsit csalódás.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. május 10., kedd 7:32
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 10., kedd 7:22
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. május 10., kedd 0:54
Itt van egy csomó országos cimborája, na meg a klub legendájaként kizárt, hogy a Poolnak tudna szurkolniflori írta: Őszintén kiváncsi lennék, hogy ő minek szurkol majd a döntőben. Mert ha nyer a Madrid, akkor 6-7-en fellépnek mellé az ötös páholyba.
ui: kilencen.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 9., hétfő 22:27
HozzászólásSzerző: Babinho » 2022. május 9., hétfő 22:21
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 9., hétfő 21:34
Szerintem is mesehabbal. Mármint nyilván tudja Cé,hogy a Madridi szpirító más dimenzió mint a többi csapatnál de ez inkább amolyan légyszi igazoljatok le üzenetnek hangzikRealista24 írta: Egyelőre kétlem, hogy ez igaz lenne...pedig imádnám.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 9., hétfő 20:43
Jövőre fix Haaland megdönti a Cityben. Itt olvastad először.Kerlon írta: aztán 17-17 góllal kéz a kézben maradhatnának jó sokáig a BL rekord csúcsán.
Ez a része a durva amúgy. Nekem top 2-es kedvenc CR, hihetetlenül imádom a palit és imádnám, ha szarná még mindig itt a gólokat. De másrészt igen.. annyira jó látni, hogy Karim kilépett az árnyékból is hétről hétre láthatjuk a zsenialitását.Kerlon írta: Jól kikúrt magával, bár hogy őszinte legyek Karim miatt ezt annyira nem bánom.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. május 9., hétfő 20:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 9., hétfő 19:48
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2022. május 9., hétfő 19:46
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 9., hétfő 19:18
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem