Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 29., vasárnap 20:16

Közben a Ferrari óv, mert a Redbullok ráhajtottak a sárga vonalra amikor kijöttek a boxból, pedig a versenyigazgato külön felhívta rá a figyelmüket, hogy tilos.

Bár Max alatt inkább megcsúszott mint szándékosan ment rá.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 29., vasárnap 20:04

halamadrid írta: Hát ez egy kurva nagy pofon, egyre inkább 2018 érzésem van.
Mindezek ellenére még bízok az olaszokban és a fejlesztésekben. Spanyolországban jól működtek és 3-4 futam múlva jönnek majd az újabbak.

Ha jól emlékszem idén nem is volt nagy taktikai blama a Ferrarinál, talán ez az első és pl. a kerékcseréknél is nagyon gyorsak voltak, 1 futam kivételével.
A korábbi VB esélyes évekhez képest, mintha elindult volna valami, de még bőven van hová fejlődni. Bármennyire is úgy tűnik, szerintem még közel sem dőlt el semmi.
Volt már több is, múltkor egy ingyen boxkiállást nem használtak ki, rajtuk kívül mindenki látta, hogy kellene, de nem is ez a lényeg, olyan ez mint egy rossz körforgás, vagy inkább egy örgödi háromszög ahol az egyik csúcs mindig nagyon rossz. Pilóta, autó, box...

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. május 29., vasárnap 19:57

Hát ez egy kurva nagy pofon, egyre inkább 2018 érzésem van.
Mindezek ellenére még bízok az olaszokban és a fejlesztésekben. Spanyolországban jól működtek és 3-4 futam múlva jönnek majd az újabbak.

Ha jól emlékszem idén nem is volt nagy taktikai blama a Ferrarinál, talán ez az első és pl. a kerékcseréknél is nagyon gyorsak voltak, 1 futam kivételével.
A korábbi VB esélyes évekhez képest, mintha elindult volna valami, de még bőven van hová fejlődni. Bármennyire is úgy tűnik, szerintem még közel sem dőlt el semmi.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 18:44

wZoLee7 írta:
Remy írta: Ferrari alkalmatlan a VB címre. Lec lehet előbb fog kiégni, minthogy VBt nyerjen...

Bohócok.
Én a helyében ha ez így megy egész évben megkérném az ügynököt, hogy dolgozzon a váltáson. Lehet, hogy most a ferrari top autót épített, de mint csapat teljesen homály az egész banda. Hamilton megunja én mennék a helyében az ülésére. Nem tudok még egy ennyire amatőr csapatot mondani ami saját baromságok miatt bukott ennyi pontot. a redbullben és verstappenben pontosan az van meg ami az előző években a merciben és hamiltonban, egy rossz hétvégéből is kihozzák a maxot, van szerencse is, de a csapat is minden apró lehetőséget megragad, ott vannak végig fejben, most is mínusz kitudja hány pont helyett +3 lett.
Konkrétan... Bár én nagyon sajnálnám, ha nem Lec lenne a következő ferraris VB.

Alapból ezeket az olasz vezetőket elengedném a büdös picsába. Milyen érdekes, hogy a legszebb éveikben egy francia és egy angol volt a nagymenő a csapatnál.

Örülök Max miatt, de felbasz, hogy elbasznak egy tök jó szezont ezekkel az amatőr dolgaikkal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. május 29., vasárnap 18:31

Remy írta: Ferrari alkalmatlan a VB címre. Lec lehet előbb fog kiégni, minthogy VBt nyerjen...

Bohócok.
Szerencsénkre nagyon sokáig aláírt.. Ritka amatőr versenymenedzselés volt, első helyről, jó tempóval, kényelmes előnnyel...

(Carlon kívül nincs nem kretén olasz abban az országban :lol: :lol: (testközelből tudom, olasz cégnél dolgozom..))
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 29., vasárnap 18:26

Bohócok.
Én a helyében ha ez így megy egész évben megkérném az ügynököt, hogy dolgozzon a váltáson. Lehet, hogy most a ferrari top autót épített, de mint csapat teljesen homály az egész banda. Hamilton megunja én mennék a helyében az ülésére. Nem tudok még egy ennyire amatőr csapatot mondani ami saját baromságok miatt bukott ennyi pontot. a redbullben és verstappenben pontosan az van meg ami az előző években a merciben és hamiltonban, egy rossz hétvégéből is kihozzák a maxot, van szerencse is, de a csapat is minden apró lehetőséget megragad, ott vannak végig fejben, most is mínusz kitudja hány pont helyett +3 lett.

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. május 29., vasárnap 18:08

Ferrari alkalmatlan a VB címre. Lec lehet előbb fog kiégni, minthogy VBt nyerjen...

Bohócok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2022. május 29., vasárnap 18:07

MasterBlan... Hihetetlen ez a Ferrari.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 29., vasárnap 18:05

dortev írta: Ezt a Monacót kurvára el kéne már engedni. Ez egy versenysport lenne, és a pálya pont versenyzésre totál alkalmatlan.
de a TRADICIO :lol: :lol:

biztos jo flexelni a jachtok kozott meg hogy minden versenyzonek van sajat lakasa, csak epp nezokent szanalmas nezni, hogy lehetetlen elozni.

dortev
Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti

HozzászólásSzerző: dortev » 2022. május 29., vasárnap 17:58

Ezt a Monacót kurvára el kéne már engedni. Ez egy versenysport lenne, és a pálya pont versenyzésre totál alkalmatlan.

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2022. május 29., vasárnap 17:50

kiváncsian várom a wishes Potter nyilatkozatát hogy miért Sainzcal akarták Perezt megfogni aminek semmi értelme nem volt. Ezen a hétvégén végig Perez volt a gyorsabb RB, bőven elég lett volna a spanyollal lereagálni a hollandot. gg ferrari

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2022. május 29., vasárnap 17:39

Jó hogy nem nézem :lol:
Monacoban elsőből negyediket csinálni :lol:

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. május 29., vasárnap 17:24

Fogadjunk, hogy a Ferrarinal eszukbe se jutott, hogy van ido limit :lol:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. május 29., vasárnap 17:22

Most is, mi a cel azzal hogy marad a rosszabb gumi? Elozni nem lehet ugy sem, a red bull sem fog kiallni es ha valaki megint osszetori akkor lehet majd cserelni... Irto gaz ez az egesz

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. május 29., vasárnap 17:15

nem lesz Leclerc bajnok. Sainz hurka és nem tud pontot lopni Verstappentől és totális dominanciában is a pit wall elintézi hogy szar helyzetbe kerüljön. hol vannak már az olyan szakemberek akik a Todt/Brown érában ott voltak, érdekes ott olyan taktikai húzások voltak.

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. május 29., vasárnap 17:04

Innen a kanapéról látom mit kellene csinálni, de ezek világtalanok ott a falon. Perez, amikor először jött Sainz-al kellett volna lereagálni. Leclerc és Max között volt 10mp, amivel gazdálkodhatott, ha hozzák a hollandot 1 kör múlva lemásolják és előtte marad, közben ha élre áll Perez vagy Sainz is átugorja, kit érdekel, Max a bajnoki rivális, őt kell lekövetni, de megint amatőrök.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. május 29., vasárnap 16:46

Ekkora balfassagot… Ferrari :roll:

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2022. május 29., vasárnap 16:43

:lol:

Olaszok örökké ostobák maradnak.

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. május 29., vasárnap 16:42

ez a ferrari pit wall ember.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2022. május 29., vasárnap 16:42

Mekkora kalap szar ez a pálya amugy.
Nem tudom itt minek van még f1... értem én hogy history, stb. De ennek itt mar nincs helye.
ZIDANE

Vissza: