Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
11/12-es Zsozé 2.éves aranymezes gárdájából Benzema maradt utolsó mohikánnak.
Casillas, Adán
Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
Khedira, Xabi Alonso, Lass, Altintop, Sahin, Özil, Granero, Callejón
Benzema, Kaká, Cristiano, Di Maria, Higuaín.
Mekkora team volt már ez is, omg. Mennyire kivoltam baszki amikor Ramos kivágta a stadionból a tizenegyest. Ha ott azt mondja valaki, hogy 10 év múlva +5 BL lesz dont worry...
Casillas, Adán
Arbeloa, Carvalho, Varane, Albiol, Pepe, Ramos, Marcelo, Coentrao
Khedira, Xabi Alonso, Lass, Altintop, Sahin, Özil, Granero, Callejón
Benzema, Kaká, Cristiano, Di Maria, Higuaín.
Mekkora team volt már ez is, omg. Mennyire kivoltam baszki amikor Ramos kivágta a stadionból a tizenegyest. Ha ott azt mondja valaki, hogy 10 év múlva +5 BL lesz dont worry...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
Gnabryról semmi nincs egyelőre. Kérdés mi lesz a Bayernnél, mert ott azért elég képlékeny a támadósor, valamint, hogy mi lesz Asensióval. Ha eltudjuk adni, és Gnabry hozható lesz július/augusztusban akkor nem elképzelhetetlen, hogy nyomunk rá egy offert. De ehhez szerintem tutira el kell adjuk a popsunák liblingjét.
Szerintem sanszosabb, hogy jövőre megyünk sihederbajuszra ingyen, ha nem hosszabbít/nem igazol el.
Szerintem sanszosabb, hogy jövőre megyünk sihederbajuszra ingyen, ha nem hosszabbít/nem igazol el.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Rodrygot a több lehetőség reményében ritkán mind a két oldalon játszatnám. De nálam inkább a balon erősebb.Realista24 írta: Azt írod nálad Rodrygo balszelso és berakod jobbra.
Hazard?
Tuchi 80 millió lesz, Odri talán elmegy 15ert, Gnabryra 40-50 körül írják.
Hazard nálam elbukott, én ezeken túl se látok rá esélyt, hogy sok vizet zavarjon. Vinivel szemben szerintem amúgy is felesleges lenne erőltetni, ugyanis nekünk ő és Rodrygo lehet a jövőnk. Hazardnak max 1-2 szezonja van, ha még tud hozni valamit. A magas fizetése miatt ő is ugyanolyan probléma lesz mint Bale szerintem, mert játszani nem nagyon fog, a teste és a sérülései miatt.
A játékosárakkal nem vagyok tisztában teljesen, csak kb. értékeket írtam, de örülök neki, hogy olcsóbbak a kívánságlistáinkon szereplő emberek. Remélem Gnabryval tényleg terveznek ő lenne a legfontosabb nekünk.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Sajnálatomra szerintem Gnabry tervben sincs semmilyen szinten.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
Valamint, szerintem ha érkezik Tchoua, akkor felesleges itt tartani Ceballost, percei se lesznek.
Főleg hogy nem tudjuk hogy Alaba-val is mi a terv, ha jön Rüdiger. Mert ha Alaba is hébe-hóba előfordul majd a középpályán, akkor az meg már 8 ember 3 posztra, luxus.
Ceba-t kölcsön kell adni, aztán ha Kroos vagy Modric (ne adj isten mindkettő) visszavonul a nyáron, akkor lehet hozni vissza aztán küzdhet a fiatal franciákkal a helyért a kezdőben.
Főleg hogy nem tudjuk hogy Alaba-val is mi a terv, ha jön Rüdiger. Mert ha Alaba is hébe-hóba előfordul majd a középpályán, akkor az meg már 8 ember 3 posztra, luxus.
Ceba-t kölcsön kell adni, aztán ha Kroos vagy Modric (ne adj isten mindkettő) visszavonul a nyáron, akkor lehet hozni vissza aztán küzdhet a fiatal franciákkal a helyért a kezdőben.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írod nálad Rodrygo balszelso és berakod jobbra.
Hazard?
Hazard?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Én így taktikáznám a nyarat:
A jobb szélünk szorul erősítésre első sorban. Mbappé hosszabbításával nyilván Gnabry lenne az első számú célpontom. Az eddigi alternatíváink nem igazán váltak ott be. Valverde jól játszik és gyors, de rá szerintem egy sorral visszább van szükség. Rodrygo nálam balszélső és ott érzi igazán jól magát, így Vini és közte meg kell osztani majd perceket. Asensiot pedig eladnám, szerintem neki ez volt a csúcsszezonja, belőle ennyi préselhető ki. A jobb szélem így Gnabryval, Rodrygoval és szükség esetén Lucasszal vagy Valverdével lenne jövőre megoldva.
A középpályánk a második sor, amin variálnék. Isco távozásával ott is lett egy helyünk, én a Tchouaménit igazolnám le Casemiro helyettesének. Ceballost megtartanám, egyelőre részpercekkel, aztán fokozatosan beépítve jövőre Modric és esetlegesen Kroos távozására gondolva. A középpályás sorunk így a következő lenne: Modric, Kroos, Casemiro, Tchouaméni, Valverde, Camavinga és Ceballos. A variációs lehetőségeket is bővítené ez, ha két csatáros játékra állnánk át.
A védelemben a jobb hátvéd pozíció Carvajal fellendülésétől függetlenül is megoldást kíván. Nem tudom mennyi pénz áll rendelkezésre, de mivel Mbappé tavaly nagy pénzért vettük volna, ezért gondolom van még, de takarékoskodnék ettől füghgetlenül. Odriozolát eladnám első körben és rápróbálnék Vinícius Tobiasra. Amekkora hír volt, hogy jött és a scoutjunk brazil téren (lásd: Militao, Vini, Rodrygo) nem lőnek mellé nagyon, szerintem meg kellene próbálni.
Tehát a játékosmozgás nyáron:
Vétel:
Gnabry kb. 70 millió euróért
Tchouaméni kb. 70 millió euróért
Eladások:
Asensio kb. 40. millió euróért
Odriozola kb. 25 millió euróért
A jobb szélünk szorul erősítésre első sorban. Mbappé hosszabbításával nyilván Gnabry lenne az első számú célpontom. Az eddigi alternatíváink nem igazán váltak ott be. Valverde jól játszik és gyors, de rá szerintem egy sorral visszább van szükség. Rodrygo nálam balszélső és ott érzi igazán jól magát, így Vini és közte meg kell osztani majd perceket. Asensiot pedig eladnám, szerintem neki ez volt a csúcsszezonja, belőle ennyi préselhető ki. A jobb szélem így Gnabryval, Rodrygoval és szükség esetén Lucasszal vagy Valverdével lenne jövőre megoldva.
A középpályánk a második sor, amin variálnék. Isco távozásával ott is lett egy helyünk, én a Tchouaménit igazolnám le Casemiro helyettesének. Ceballost megtartanám, egyelőre részpercekkel, aztán fokozatosan beépítve jövőre Modric és esetlegesen Kroos távozására gondolva. A középpályás sorunk így a következő lenne: Modric, Kroos, Casemiro, Tchouaméni, Valverde, Camavinga és Ceballos. A variációs lehetőségeket is bővítené ez, ha két csatáros játékra állnánk át.
A védelemben a jobb hátvéd pozíció Carvajal fellendülésétől függetlenül is megoldást kíván. Nem tudom mennyi pénz áll rendelkezésre, de mivel Mbappé tavaly nagy pénzért vettük volna, ezért gondolom van még, de takarékoskodnék ettől füghgetlenül. Odriozolát eladnám első körben és rápróbálnék Vinícius Tobiasra. Amekkora hír volt, hogy jött és a scoutjunk brazil téren (lásd: Militao, Vini, Rodrygo) nem lőnek mellé nagyon, szerintem meg kellene próbálni.
Tehát a játékosmozgás nyáron:
Vétel:
Gnabry kb. 70 millió euróért
Tchouaméni kb. 70 millió euróért
Eladások:
Asensio kb. 40. millió euróért
Odriozola kb. 25 millió euróért
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Jajj tényleg, szegény Valverdét elfelejtettem. Tibo nyilván végigjátszik mindent, de ő azért nem úgy fárad. Carvajal kezdő lenne vagy csak kerettag?realistahuni írta:Valverde viszont kezdő lesz az urukkal. Na meg Tibó a belgákkal. Szerintem Carvajal is megy ha nem lesz sérült sokáig, mert nincs más megoldás a spanyoloknál a poszton.Donát írta:
Na, ez pl madridistaként remek hír!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Valverde viszont kezdő lesz az urukkal. Na meg Tibó a belgákkal. Szerintem Carvajal is megy ha nem lesz sérült sokáig, mert nincs más megoldás a spanyoloknál a poszton.Donát írta:Na, ez pl madridistaként remek hír!realistahuni írta:
Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.
-
Na, ez pl madridistaként remek hír!realistahuni írta:Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Alaba biztosan nem mert Bélánk kiütte az osztrákokat.Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem.
-
Ez a naptár miatt is baromi fontos lenne használható arcokkal bővíteni a keretet, mert brutális szezon lesz, minimális pihivel. Kellenek az olyan nevek, akik nem feltétlenül jelentenének egyértelmű minőség javulást, de bevethetőek, hogy Carlonak legyen kivel forgatni a csapatot. (Gnabry, Mahrez, Mané, Mayoral vonalra gondolok)Realista24 írta: Real Madrid's schedule:
• July 8th: back to training for the preseason
• August 10th: Uefa Super Cup
• August 14th: La Liga 22/23
• September 6th: #UCL (group stage)
• November 13th: stop of La Liga
• November 21st: World Cup
• January 11th: Spanish Super Cup
Amúgy kik azok a (mezőny)játékosaink, akik potenciálisan kezdők lesznek majd, sokat játszanak a vb-n? Nem nagyon vagyok már képben a válogatottakkal kapcsolatban.
Alaba, Modric, Casemiro, Benzema, Vini Jr a tippem. Hazard majd az állapotától függően. Rüdiger gondolom végigjátszik majd minden meccset. Militao-t nem tudom, Rodrygo tippre csere lehet majd. A spanyolhainkat gondolom nem is viszik ki. Mendy, Camavinga gondolom max perceket, Tchouaméni érdekelne, mert hátha itt köt ki. Kroos ugye visszavonult.
Bale is 13-as igazolásToti írta:Carvajal?Realista24 írta:
És ki a negyedik?
szerk.: el is felejtettem, hogy neki tipli
Carvajal?Realista24 írta:És ki a negyedik?69erssam írta: Ha minden igaz akkor az itt töltött idő miatt a CSK sorrend:
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
Vagy valakit lehagytam a TOP3-ról?
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És ki a negyedik?69erssam írta: Ha minden igaz akkor az itt töltött idő miatt a CSK sorrend:
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha minden igaz akkor az itt töltött idő miatt a CSK sorrend:
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
1. Big Benz
2. Nacho
3. Modric
Igen....és még azt se felejtsük el ahhoz is gyáva volt a Don, hogy csere nélkül letoljon egy Bl döntőt, így elszabni valamit ilyen 86. perces cserékkel....
Igen....és még azt se felejtsük el ahhoz is gyáva volt a Don, hogy csere nélkül letoljon egy Bl döntőt, így elszabni valamit kilyen 86. perces cserékkel....
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
BL-t bárki tud nyerni 4x…
..de én azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem hozta le cserék nélkül a döntőt, az történelmi dolog lehett volna, pedi majdnem meglett.
..de én azért kicsit csalódott vagyok, hogy nem hozta le cserék nélkül a döntőt, az történelmi dolog lehett volna, pedi majdnem meglett.
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
a nem KH Aalaba, ...
a falábú Mendy, meg a sérült Carvajal, szétesett Militao
nem szint vénember CKM
csetlikbotlik VINI és haragosa, BENZEMA ( volt az a pillanat, ebben a béel döntőben...ki nem állhatják egymást
szél nélküli jobb szél, aszunszaóval
sanitasos Ázár !
lelátós Béla
Vallejo,Mariano,Jovic
atya világ
ANCELOTTI
14
a falábú Mendy, meg a sérült Carvajal, szétesett Militao
nem szint vénember CKM
csetlikbotlik VINI és haragosa, BENZEMA ( volt az a pillanat, ebben a béel döntőben...ki nem állhatják egymást
szél nélküli jobb szél, aszunszaóval
sanitasos Ázár !
lelátós Béla
Vallejo,Mariano,Jovic
atya világ
ANCELOTTI
14
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."