Edző és vezetőség
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Re: Edző és vezetőség
10. Csont nélkül.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Carlo Ancelotti received 33.5% of the votes, ahead of Klopp (28.5%) and Guardiola (22.8%) to win the Onze coach of the year award.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nagyon jó ez így, hogy jovőre dőzsölni fogunk a közép- és balhátvédekben, illetve a középpályásokban. Kis túlzással akár még Ceba is maradhatna hetediknek(ha hosszabbít), ki tudja hány sérültünk lesz.
Én egy ilyen keretet szeretnék látni:
-Courtois, Ospina/López/bárki aki idős és jó, egy harmadik
-Carvajal, Porró/Mukiele, Militao, Rüdiger, Nacho, Alaba(, akár Vallejo is), Mendy, Fran
-CKM, Fede, Cama, Csuhaméni
-Vini, Rodry, Bernardo/Mané/Gnabry, Hazard, LV, Benz, Mayoral/Jovic
Kell még 2-3 aránylag minőségi ember a Castillából, aki ha kell be tud állni, ha nagy a szar pl. Peter, Tóbiás, Dotor
Komolyabb cserecsatárt nem nagyon vennék, Jovicban ősszel láthattuk, hogy képes helytállni, ha Benz kiesik, neki is csak idő kell, de szerintem Mayoral is megfelelne, ráadásul Rodryt is kipróbálhatnánk ott és ha esetleg Mané jönne, neki sem lenne idegen a poszt.
Marianoban sokáig bíztam, de idén amilyen agyatlan játékot nyújt, már nem érzek így. Pedig azok után a jó kis Lyonos szezonok után, bőven lehetne benne egy jó csereszerep.
Ja és még ott van Hazard is, ha máshogy nem, akkor hamis 9-ben valamiféle irányítóként.
Odri nálam már eljátszotta az esélyeit, de ha jól emlékszem voltak olyan hírek, hogy a Fio vagy valaki más 30 körül is adna érte, azt meg vagy Porróra vagy Mukielere fordítanám. Lehet, sokan azt írják, hogy Porró is "tucatspanyol", de rosszabb biztos, hogy nem lenne, sőt. Mukiele meg jó kis verőnéger, középen is tud játszani, jövőre lejár a szerződése, egyedüli hátránya, hogy sérülékeny.
Kp-t meg szarrá kell forgatni és minden patent lesz.
A két BL-lel járó kupát meg be kell húzni, 4 meccs összesen, de ha a Laporta nem adja el a veséjét is és jóval bővebb és minőségibb keretünk lesz, mint nekik, akkor az is kötelező. A kupától meg már nem várok semmit .
Az meg, hogy mi lesz a gálakezdő nagy kérdés. Casemiro visszanyeri a formáját vagy Csuhamóni esetleg berobban és elfoglalja a helyét? Alaba lesz a balhátvéd? Stb.
Én egy ilyen keretet szeretnék látni:
-Courtois, Ospina/López/bárki aki idős és jó, egy harmadik
-Carvajal, Porró/Mukiele, Militao, Rüdiger, Nacho, Alaba(, akár Vallejo is), Mendy, Fran
-CKM, Fede, Cama, Csuhaméni
-Vini, Rodry, Bernardo/Mané/Gnabry, Hazard, LV, Benz, Mayoral/Jovic
Kell még 2-3 aránylag minőségi ember a Castillából, aki ha kell be tud állni, ha nagy a szar pl. Peter, Tóbiás, Dotor
Komolyabb cserecsatárt nem nagyon vennék, Jovicban ősszel láthattuk, hogy képes helytállni, ha Benz kiesik, neki is csak idő kell, de szerintem Mayoral is megfelelne, ráadásul Rodryt is kipróbálhatnánk ott és ha esetleg Mané jönne, neki sem lenne idegen a poszt.
Marianoban sokáig bíztam, de idén amilyen agyatlan játékot nyújt, már nem érzek így. Pedig azok után a jó kis Lyonos szezonok után, bőven lehetne benne egy jó csereszerep.
Ja és még ott van Hazard is, ha máshogy nem, akkor hamis 9-ben valamiféle irányítóként.
Odri nálam már eljátszotta az esélyeit, de ha jól emlékszem voltak olyan hírek, hogy a Fio vagy valaki más 30 körül is adna érte, azt meg vagy Porróra vagy Mukielere fordítanám. Lehet, sokan azt írják, hogy Porró is "tucatspanyol", de rosszabb biztos, hogy nem lenne, sőt. Mukiele meg jó kis verőnéger, középen is tud játszani, jövőre lejár a szerződése, egyedüli hátránya, hogy sérülékeny.
Kp-t meg szarrá kell forgatni és minden patent lesz.
A két BL-lel járó kupát meg be kell húzni, 4 meccs összesen, de ha a Laporta nem adja el a veséjét is és jóval bővebb és minőségibb keretünk lesz, mint nekik, akkor az is kötelező. A kupától meg már nem várok semmit .
Az meg, hogy mi lesz a gálakezdő nagy kérdés. Casemiro visszanyeri a formáját vagy Csuhamóni esetleg berobban és elfoglalja a helyét? Alaba lesz a balhátvéd? Stb.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Következő szezon szerintem úgy ahogy van kuka. Ősszel mindenki már óvatoskodni fog a vb miatt utána meg visszatérni a hétköznapokba se lesz könnyű.Realista24 írta: Real Madrid's schedule:
• July 8th: back to training for the preseason
• August 10th: Uefa Super Cup
• August 14th: La Liga 22/23
• September 6th: #UCL (group stage)
• November 13th: stop of La Liga
• November 21st: World Cup
• January 11th: Spanish Super Cup
Én nagy meglepetéseket várok a következő szezontól. Valszeg azok a klubok fognak jól járni akiknek vagy korán búcsúznak a játékosaik a vb-ről vagy akik nem adnak sok válogatott játékost a vb-nek. Szóval mi baszhatjuk. Az összes támadónk valszeg jó messzire jut a vb-n.
Hihetetlen,hogy ezt a fost valaki leokézta. Nincs is semmi elvárásom a kövi szezontól a szuperkupákat klub vb-t húzzuk be a többin meg lesz ami lesz ilyen szezont hogy belebasznak egy focivébét a közepébe még nem láttunk így nem is tudhatjuk kit merre visz el.
Kurva bő keret kell az ilyenhez meg a jóisten tudja kinek törik el a lábát a vébén vagy kit vág haza mentálisan. Benzema is azért 35 éves megkapja az aranylabdát októberben aztán irány a vb ahol valszeg minimum elődöntőznek fasztudja mikor pukkan ki teljesen.Ha benzema esik ki vagy vissza akkor vakszeg a szezonunk kuka.
Ezért nagy para,hogy haalandról lecsúsztunk.
De mindegy most ezzel a szezonnal megint elleszek pár évig
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Pad'em
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
A VB alatt megtartjak a piheno napokon.Realista24 írta:Due to the World Cup in December, it's still unknown when Real Madrid will play the Club World Cup. It could be February but FIFA still has to communicate something.Sierra írta:
Az jó lesz, klub VB mikor lesz megtartva?
Nekem a kövi évben annyi elvárásom van, hogy az ESZK-t meg a klub vb-t húzzuk be. Ezek olyan kupák, amiket nem lehet minden évben megnyerni, használjuk ki.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Sierra kevesen képesek arra, hogy beismerjék a hibájukat és megkövessék magukat. Legalább ketten a kinevezése óta szidják Carlot, biztosra vették, hogy a januárt sem éli itt meg, most meg lapítanak, mint szar a fűben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Egyebkent en meg ide vennem azt is, hogy megtalalta Valverdenek a helyet, ami bar nem a posztja (JSz), de remekul osszeallt a csapat vele, raadasul Rodrygo cserekent beallva akar Fede helyere, tokeletes recept volt. Camavingat ha nem hozzuk el, szinten nem ertunk volna el ilyen eredmenyeket.Sierra írta: Megkövetem magam Ancelottival kapcsolatban, mert amikor újra kinevezték csalódott voltam, úgy gondoltam, hogy eljárt felette az idő, kár volt visszahozni. Aztán egész pofásan kezdtük a szezont, jöttek a gólok, győzelmek, majd jött ismét a kilátástalan játék, a bukták... kiesés a kupából, viszont a spanyol szuperkupát behúztuk. Akkor én is a kritikus oldalon álltam, és elküldtem volna most nyáron, de amit az öreg lehozott a tavasszal ezzel a csapattal, az páratlan és példátlan. Elképesztő karakter az olasz, visszavonok mindent, jelenleg ő a tökéletes edző a Real számára (nyilván egy bajnoki + BL dupla után érdekes is lenne mást mondani ). Szóval a lényeg, Ancelotti most már egy a klubbal, minden amit megtestesít. Remélem még marad sokáig nálunk. Én innentől kezdve nem fogom csesztetni akármi lesz, mert amit idén lerakott, ezzel a nyugger csapattal (jó persze kis túlzással), az mesteri volt.
Mióta Real szurkoló vagyok, ez volt a legemlékezetesebb szezon, pedig ZZ alatt is voltak parádék. De ez így, ebben a formában, a PSG-Chelsea-ManCity-Liverpool kvartett kivégzésével messze a legnagyobb bravúr volt, főleg ezzel a kerettel. Illetve, hogy mit hozott ki az öreg Viniből, Camavingából meg Rodrygoból. Benzemát meg se említem. De tényleg Vini felhozása, az egészen elképesztő. Ramos meg Cé nélkül ezt így lehozni, az hatalmas teljesítmény. Tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a Donról.
Muchas Gracias Don Carlo Ancelotti!
- ikarus93
Azért az nagyon kemény lesz.
Tegyük fel ha jövőre triplázunk plusz a játékosok a VBn is részt vesznek, mondjuk Benzema ott is behúzza a VBt a Franciákkal akkor mennyi meccse lehet abban a szezonban? 100?
Tegyük fel ha jövőre triplázunk plusz a játékosok a VBn is részt vesznek, mondjuk Benzema ott is behúzza a VBt a Franciákkal akkor mennyi meccse lehet abban a szezonban? 100?
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Baromi nehez szezon lesz fizikalisan es mentalisan is. Pintuseknak lesz dolguk boven es Ancelottinak is jobban kell rotalnia majd. Remeljuk a tavozok helyere bevethetobb arcok jonnek, mert ilyen hajtas utan aprilisra ki lesznek zsigerelve Benziek.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Due to the World Cup in December, it's still unknown when Real Madrid will play the Club World Cup. It could be February but FIFA still has to communicate something.Sierra írta:Az jó lesz, klub VB mikor lesz megtartva?Realista24 írta: Real Madrid's schedule:
Nekem a kövi évben annyi elvárásom van, hogy az ESZK-t meg a klub vb-t húzzuk be. Ezek olyan kupák, amiket nem lehet minden évben megnyerni, használjuk ki.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Ez GG, igazán komoly világesemény lesz, minőségi focival.Realista24 írta: • November 13th: stop of La Liga
Nem illik.
Az jó lesz, klub VB mikor lesz megtartva?Realista24 írta: Real Madrid's schedule:
- Pad'em
Csodálatos katyvasz lesz ez a kövi szezon. Külön jó hogy idén megraktuk megint a világot, jövőre hátradőlve lehet nézni, totál orosz rulett lesz az egész klubfutball.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Real Madrid's schedule:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én teljesen kiegyezem azzal, hogy kupában utcahosszal vezetnek. Sokat mondó.Sierra írta:Én azért titkon remélem, hogy egyszer nekünk is összejön a klasszikus tripla. Ettől függetlenül is jó lenne már megnyerni a kupát, mert 8 év eltelt megint. És hát abban is közeledni kéne a Barcához, bár abban nagyon el vannak húzva (30 vs 19). Tudom nem nagy kupa, de azért jó lenne mindenben a Barsza fölé kerekedni. Spanyol szuperkupában 13 vs 12, ott ha behúznánk jövőre, akkor egalizálnánk, európai szuperkupában pedig ha hozzuk augusztusban, akkor ott is egál lenne (5 vs 5).pheco írta: Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát )
Én azért titkon remélem, hogy egyszer nekünk is összejön a klasszikus tripla. Ettől függetlenül is jó lenne már megnyerni a kupát, mert 8 év eltelt megint. És hát abban is közeledni kéne a Barcához, bár abban nagyon el vannak húzva (30 vs 19). Tudom nem nagy kupa, de azért jó lenne mindenben a Barsza fölé kerekedni. Spanyol szuperkupában 13 vs 12, ott ha behúznánk jövőre, akkor egalizálnánk, európai szuperkupában pedig ha hozzuk augusztusban, akkor ott is egál lenne (5 vs 5).pheco írta: Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát )
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha így folytatjuk, akkor 2035re több BL címünk lesz, mint Spanyol kupapheco írta:Aztán bekezdjük a szezont két döntetlennel és habzó szájjal ütöd a billentyűzetet Én sem örültem a kinevezésének, de szépen ránk cáfolt az öreg. Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát )Sierra írta:
Igen. Főleg magamat ismerve. De nem, én innentől kezdve csodálattal tekintek az öregre, akármi lesz. Ha jövőre 10.-ek leszünk a bajnokságban, akkor is.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Aztán bekezdjük a szezont két döntetlennel és habzó szájjal ütöd a billentyűzetet Én sem örültem a kinevezésének, de szépen ránk cáfolt az öreg. Kapjon 2-3 jó igazolást és akkor jövőre is versenyben leszünk minden fronton(kivéve a spanyol kupát )Sierra írta:Igen. Főleg magamat ismerve. De nem, én innentől kezdve csodálattal tekintek az öregre, akármi lesz. Ha jövőre 10.-ek leszünk a bajnokságban, akkor is.Realista24 írta:Merész vállalás
Igen. Főleg magamat ismerve. De nem, én innentől kezdve csodálattal tekintek az öregre, akármi lesz. Ha jövőre 10.-ek leszünk a bajnokságban, akkor is.Realista24 írta:Merész vállalás