Örülök, hogy tudtak választani, nekem nem sikerültflori írta: OFFICIAL: Karim Benzema’s first goal vs Chelsea is #UCL Goal of the season.
Nálam a top3-ban ez a fejes, a panenka és a PSG elleni harmadik gól van bent.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 31., kedd 13:23
Örülök, hogy tudtak választani, nekem nem sikerültflori írta: OFFICIAL: Karim Benzema’s first goal vs Chelsea is #UCL Goal of the season.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 31., kedd 13:17
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 31., kedd 13:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. május 31., kedd 13:07
Az sokkal korábban volt! Amikor én elkezdtem követni a Real, 2004 környékén, már akkor nyomta a savazást a Sport TV-n, hogy galaktikus Real mekkora csőd, bezzeg amikor VdB volt az edző, milyen csodálatos játék volt stb.dzsi91 írta: Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
HozzászólásSzerző: flori » 2022. május 31., kedd 13:05
De rég láttam már az öreg Hegyit. Rendesen nosztalgia volt most őt hallgatni. Hiányoznak a régi sport tv-s közvetítések, a mostani spílerhez hasonlítva meg főleg.MorataMartin írta: https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
Mi történt Hegyi Ivánnal? Ódákat zengett a Real Madridról
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 31., kedd 13:03
A bl triplanal mar szopkodott minket kemenyen ha jólemlekszek de nemtudomRealista24 írta:A Hegyi? Hát nem azóta is köpi a szart a Realra?dzsi91 írta: Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 31., kedd 13:01
A Hegyi? Hát nem azóta is köpi a szart a Realra?dzsi91 írta: Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 31., kedd 12:59
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. május 31., kedd 12:57
Penteken nezd a csillagok kozottot akkor, ha benne lesz hegyi erdemes nezni. Ha nem akkor nem. A chelsea ellen is odakat zengett rolunk, egyedulikent irta be a madridot tovabbjutonak, folyamatosan kikerte hogy hogy lehet a real ellen favorit valaki amikor a real a bl szinoninamaja oriasi ahogy ervel, hebeg habog de nem tudnak vele mit kezdeni.MorataMartin írta:Számomra Hegyi Iván kb. annyira szimpatikus mint Farkas Norbi. Amennyire lehet ignorálom mindkettőt. Hegyi urat egészen régen láttam beszélni, szóval ezért meglepettGalacticos írta:
Eleg regota szet szopkod minket. Pentekenkent a sport tvn csillagok kozottbe allando vendeg, o folyamatosan mindenki ellen minket hozott tovabbjutonak. Azt is mondta hogy a real madridnak nem lehet nemet mondani.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 31., kedd 12:55
Számomra Hegyi Iván kb. annyira szimpatikus mint Farkas Norbi. Amennyire lehet ignorálom mindkettőt. Hegyi urat egészen régen láttam beszélni, szóval ezért meglepettGalacticos írta:Eleg regota szet szopkod minket. Pentekenkent a sport tvn csillagok kozottbe allando vendeg, o folyamatosan mindenki ellen minket hozott tovabbjutonak. Azt is mondta hogy a real madridnak nem lehet nemet mondani.MorataMartin írta: https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 31., kedd 12:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2022. május 31., kedd 12:46
Eleg regota szet szopkod minket. Pentekenkent a sport tvn csillagok kozottbe allando vendeg, o folyamatosan mindenki ellen minket hozott tovabbjutonak. Azt is mondta hogy a real madridnak nem lehet nemet mondani.MorataMartin írta: https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2022. május 31., kedd 12:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 31., kedd 12:35
HozzászólásSzerző: lestat » 2022. május 31., kedd 12:27
HozzászólásSzerző: 69erssam » 2022. május 31., kedd 11:43
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. május 30., hétfő 23:12
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. május 30., hétfő 22:56
Kit erdekel, jol jartunk. Nagyon nem az igazi mar a srac.füst írta: Egyébként remélem a válogatottnál mondja majd Benzema Varane-nak, hogy a nap süssön rád, ezt akartad?
HozzászólásSzerző: füst » 2022. május 30., hétfő 22:45
HozzászólásSzerző: Zorro » 2022. május 30., hétfő 21:40
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem