Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Szerintem a Sahtar ellen sokkal pengébb gólokat raktunk el, nyilván tét kisebb volt.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Örülök, hogy tudtak választani, nekem nem sikerültflori írta: OFFICIAL: Karim Benzema’s first goal vs Chelsea is #UCL Goal of the season.
Nálam a top3-ban ez a fejes, a panenka és a PSG elleni harmadik gól van bent.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- flori
OFFICIAL: Karim Benzema’s first goal vs Chelsea is #UCL Goal of the season.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Mindegy a lényeg,hogy végül visszatalált a helyes útra íty fátylat rá.
Most eszembe jutott az az idóta Harsányi levente. mekkora szopas volt neki ez az évtized.
Most eszembe jutott az az idóta Harsányi levente. mekkora szopas volt neki ez az évtized.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Az sokkal korábban volt! Amikor én elkezdtem követni a Real, 2004 környékén, már akkor nyomta a savazást a Sport TV-n, hogy galaktikus Real mekkora csőd, bezzeg amikor VdB volt az edző, milyen csodálatos játék volt stb.dzsi91 írta: Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
- flori
De rég láttam már az öreg Hegyit. Rendesen nosztalgia volt most őt hallgatni. Hiányoznak a régi sport tv-s közvetítések, a mostani spílerhez hasonlítva meg főleg.MorataMartin írta: https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
Mi történt Hegyi Ivánnal? Ódákat zengett a Real Madridról
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
A bl triplanal mar szopkodott minket kemenyen ha jólemlekszek de nemtudomRealista24 írta:A Hegyi? Hát nem azóta is köpi a szart a Realra?dzsi91 írta: Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Hegyi? Hát nem azóta is köpi a szart a Realra?dzsi91 írta: Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
Ivánnak bolt egy sértődött korszaka 2009-14ig aztán a decimánál visszaállt a jó oldalra.
- Galacticos
Penteken nezd a csillagok kozottot akkor, ha benne lesz hegyi erdemes nezni. Ha nem akkor nem. A chelsea ellen is odakat zengett rolunk, egyedulikent irta be a madridot tovabbjutonak, folyamatosan kikerte hogy hogy lehet a real ellen favorit valaki amikor a real a bl szinoninamaja oriasi ahogy ervel, hebeg habog de nem tudnak vele mit kezdeni.MorataMartin írta:Számomra Hegyi Iván kb. annyira szimpatikus mint Farkas Norbi. Amennyire lehet ignorálom mindkettőt. Hegyi urat egészen régen láttam beszélni, szóval ezért meglepettGalacticos írta:
Eleg regota szet szopkod minket. Pentekenkent a sport tvn csillagok kozottbe allando vendeg, o folyamatosan mindenki ellen minket hozott tovabbjutonak. Azt is mondta hogy a real madridnak nem lehet nemet mondani.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Számomra Hegyi Iván kb. annyira szimpatikus mint Farkas Norbi. Amennyire lehet ignorálom mindkettőt. Hegyi urat egészen régen láttam beszélni, szóval ezért meglepettGalacticos írta:Eleg regota szet szopkod minket. Pentekenkent a sport tvn csillagok kozottbe allando vendeg, o folyamatosan mindenki ellen minket hozott tovabbjutonak. Azt is mondta hogy a real madridnak nem lehet nemet mondani.MorataMartin írta: https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
Eddig is tudtuk hogy ilyen - szereti a szép és eredményes focit, a nagy pillanatokat. Amikor a Real csinálta minket szeretett, amikor a Barca õket, most újra minket.
- Galacticos
Eleg regota szet szopkod minket. Pentekenkent a sport tvn csillagok kozottbe allando vendeg, o folyamatosan mindenki ellen minket hozott tovabbjutonak. Azt is mondta hogy a real madridnak nem lehet nemet mondani.MorataMartin írta: https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
https://www.youtube.com/watch?v=zlgt0cZQbgc
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Év csapata:
Tibo, TAA, Rüdiger, Van Dijk, Robertson, KdB, Fabinho, Modric, Mbappé, Vinicius, Benzema.
Tibo, TAA, Rüdiger, Van Dijk, Robertson, KdB, Fabinho, Modric, Mbappé, Vinicius, Benzema.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én ma tértem észhez. Józanodtam.
Eddig csak inkább olvasgattam.
Mindent leirtatok.
Egyik legnehezebb BL menetelés volt szerintem.
Atletico elleni döntők mondjuk nehezebbek voltak de utána az idei döntő jön nehézségben.
jól mondta Toni.
"This team is a fucking joke."
Gyerekkoromtól 12 évet vártam a 10.re...25 vagyok és az 5. BL döntőt ünneplem.
Köztük mi voltunk az elsők akik megvédték a cimet és mi voltunk az elsők akik tripláztak.
Köszönöm srácok
Vinire külön kitérve le a kalappal. Én elzavartam volna mikor minden meccsen felbaszott. Erre eldönti a BL-döntőt. Mutatja a fukkot nekem és mindenki másnak aki kritizálta.
Elképesztő milyen mélyről jött fel. És tényleg csak jobb lehet. Bravo kicsi
Eddig csak inkább olvasgattam.
Mindent leirtatok.
Egyik legnehezebb BL menetelés volt szerintem.
Atletico elleni döntők mondjuk nehezebbek voltak de utána az idei döntő jön nehézségben.
jól mondta Toni.
"This team is a fucking joke."
Gyerekkoromtól 12 évet vártam a 10.re...25 vagyok és az 5. BL döntőt ünneplem.
Köztük mi voltunk az elsők akik megvédték a cimet és mi voltunk az elsők akik tripláztak.
Köszönöm srácok
Vinire külön kitérve le a kalappal. Én elzavartam volna mikor minden meccsen felbaszott. Erre eldönti a BL-döntőt. Mutatja a fukkot nekem és mindenki másnak aki kritizálta.
Elképesztő milyen mélyről jött fel. És tényleg csak jobb lehet. Bravo kicsi
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- dzsi91
Én nem temetném varanet. Bőven van még ideje,hogy összeálljon körülötte egy jó United. Meghát megvájer a védőpárja.
Ezt meg azért nem úgy kell elképzelni,hogy mindenki aki elment innen telesírta a párnáját,hogy lemaradt egy újabb bl győzelemről. Varane kiégett itt.Ramos is már többet foglalkozott a pénzzel meg a dokusorozataival mint a focival.Valszeg mehetett volna normális klubba is de nemvéletlenül választotta ő a psgt.
Itt az egyetlen aki valószínüleg agyérgörcsöt kapott az Céronaldo. Jogosan. Mert ő nagyon megszívta nélkülünk. Konkrétan tudomást sem vesz róla senki amióta nem Real mezben van pedig brutál teljesítményt rakott le utánunk is.
De hát ez legyen tanulópénz mindenkinek,hogy lehetsz Céronaldo akár Madridból csak lefele vezet az út.
Ezt meg azért nem úgy kell elképzelni,hogy mindenki aki elment innen telesírta a párnáját,hogy lemaradt egy újabb bl győzelemről. Varane kiégett itt.Ramos is már többet foglalkozott a pénzzel meg a dokusorozataival mint a focival.Valszeg mehetett volna normális klubba is de nemvéletlenül választotta ő a psgt.
Itt az egyetlen aki valószínüleg agyérgörcsöt kapott az Céronaldo. Jogosan. Mert ő nagyon megszívta nélkülünk. Konkrétan tudomást sem vesz róla senki amióta nem Real mezben van pedig brutál teljesítményt rakott le utánunk is.
De hát ez legyen tanulópénz mindenkinek,hogy lehetsz Céronaldo akár Madridból csak lefele vezet az út.
Kit erdekel, jol jartunk. Nagyon nem az igazi mar a srac.füst írta: Egyébként remélem a válogatottnál mondja majd Benzema Varane-nak, hogy a nap süssön rád, ezt akartad?
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Egyébként remélem a válogatottnál mondja majd Benzema Varane-nak, hogy a nap süssön rád, ezt akartad?