Újabb tűpontos jellemrajz Vallejo utánhehetheoriginal írta: amit láttam belőle, jo kemeny deszantos taposónéger, nagyon nagy rend lesz vágva a csatárok közt
még most már toni nem érzi magát kellemetlenül alabával, mikor a nigériai tradiciókról megy a topic nemetul
Antonio Rüdiger - 22
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Toni Rüdiger
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
Re: Antonio Rüdiger
🗣 Antonio Rüdiger: “If I could pick any CB in football history to partner up with, I would choose Pepe”.
Egyébként jó védőnek tartom,de nem szimpatikus ez változhat mert alig néztem olyan meccseket ahol látszott, a teljesítményét se tudom megítélni, de mind1 is eddig mit tett le, innentől számolunk mindent.
Hogy megkedvelem e majd kiderül. Rüdiger mezem nem igen lesz
Hogy megkedvelem e majd kiderül. Rüdiger mezem nem igen lesz
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Melyik autopalyan mertek be? Birsag? Kocsi egyben van meg?Halfkey írta: Egyébként PL legnagyobb végsebességét nála mérték idén.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
Egyébként PL legnagyobb végsebességét nála mérték idén.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Mármint Militaoval, de ezalatt nem azt értem, hogy Alaba kiszorulna.halamadrid írta: Aztán a Clasicócon amolyan Ramos-Pepe módon seperjétek össze a hatodikosokat .
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Üdv Rüdi!
Aztán a Clasicócon amolyan Ramos-Pepe módon seperjétek össze a hatodikosokat .
Hatalmas baszógép.
Amiatt egyébként nem aggódjatok, hogy ki fog padozni. Egy ilyen katari VB-s elbaszott évben lesz bőven lehetőség a rotálásra.
Aztán a Clasicócon amolyan Ramos-Pepe módon seperjétek össze a hatodikosokat .
Hatalmas baszógép.
Amiatt egyébként nem aggódjatok, hogy ki fog padozni. Egy ilyen katari VB-s elbaszott évben lesz bőven lehetőség a rotálásra.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Reál Madrid
Üdv a csapatban
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Üdv itt! Ha csak fele annyira válik be, mint Alaba, már bőven megérte “grátiszba”
- Raúlito
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Ez a második legjobban várt bejelentés, amit vártam e héten (Tchouaméni az elsődleges ), remek igazolás, a Chelsea 2020/21-es idényének egyik kulcsembere volt és idén is kimagasló volt a PL-ben!
Szerintem lesz helye a kezdőben, mert Alaba fejjátéka nem az igazi, Militao pedig a szezon utolsó heteire nagyon visszaesett és hajlamos a bizonytalankodásra amúgy is, így nem árt egy olyan kaliberű játékos, mint Rüdiger.
A rendszer szintén másodlagos, ha ilyen kiemelkedő képességű hátvédről beszélünk, mindegy hogy 4 vagy 5 védős a rendszer. Ő belső hátvéd, az 5 védős rendszerről átállás inkább egy szárnyvédőnek okoz nehézséget…
Szerintem lesz helye a kezdőben, mert Alaba fejjátéka nem az igazi, Militao pedig a szezon utolsó heteire nagyon visszaesett és hajlamos a bizonytalankodásra amúgy is, így nem árt egy olyan kaliberű játékos, mint Rüdiger.
A rendszer szintén másodlagos, ha ilyen kiemelkedő képességű hátvédről beszélünk, mindegy hogy 4 vagy 5 védős a rendszer. Ő belső hátvéd, az 5 védős rendszerről átállás inkább egy szárnyvédőnek okoz nehézséget…
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
Bill Shankly
Bill Shankly
ahhoz normalisan kene beadni isSorrentino írta:Én is ebben bízom.ekissm írta: Végre visszatérhetnek a szögletgólok!
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ateeemadrid
Mendy pad szerintetek?
Amugy welcome, igazi beast.
Amugy welcome, igazi beast.
- Sorrentino
Én is ebben bízom.ekissm írta: Végre visszatérhetnek a szögletgólok!
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Játszott a válogatottban es Rómában is jobb hátvédet, nem?
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Gonzalez, Isco, S.Ramos.
- Kedvenc csapatod: Real Madrid.
Carvajal-Eder-Rüdi- Alaba.
Szerintem Mendy lesz az áldozat. Én annyira nem bánom, mert támadásban gyenge. Alaba pedig jól tud feljönni a támadásokkal, tobb kreativitás van benne elől, és a vedomunkaja is stabil. Vinivel kell majd egy kis kémia és jó lesz. Mendy pedig rotalva jó lesz bárhová.
Szerintem Mendy lesz az áldozat. Én annyira nem bánom, mert támadásban gyenge. Alaba pedig jól tud feljönni a támadásokkal, tobb kreativitás van benne elől, és a vedomunkaja is stabil. Vinivel kell majd egy kis kémia és jó lesz. Mendy pedig rotalva jó lesz bárhová.
-
- Kedvenc játékosaid: Zizou, R9, Ramos, Marcelo, Raúl, Modric, Kroos, Valverde
Végre visszatérhetnek a szögletgólok!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
érdekes igazolás. kiváncsi vagyok hogy fogják ezt kisakkozni. én azért kicsit szkeptikus vagyok vele.
volt 2 top éve egy Tuchel féle defenzív 5 védős Chelseaben előtte meg full átlag volt standard 4 védős felállásban mind a Romában mind a Chelseaben. ellenünk is benne voltak a hibák, Benzema 3ik gólja a Bridgen meg a visszavágón a továbbjutást érő gólnál is ő volt Benzemával.
remélem rámcáfol és betonfal lesz de én mondjuk nem bontanám meg miatta a Militao-Alaba párost mert ott nagyon jó kémia van. nem látom magam előtt hogy Alaba játszana Case helyén, azt inkább esetleg néha Mendy helyén de nem annyit hogy megbomoljon a belső páros. és akkor még ott van Nacho is akire mindig lehet számítani.
keretmélyítés szempontjából jó igazolás, kiváncsian várom Ancelotti mit főz ki. az fix hogy a Real nem fog 3 belső védővel játszani.
mindenesetre üdv itt és szivet lelket a pályára.
volt 2 top éve egy Tuchel féle defenzív 5 védős Chelseaben előtte meg full átlag volt standard 4 védős felállásban mind a Romában mind a Chelseaben. ellenünk is benne voltak a hibák, Benzema 3ik gólja a Bridgen meg a visszavágón a továbbjutást érő gólnál is ő volt Benzemával.
remélem rámcáfol és betonfal lesz de én mondjuk nem bontanám meg miatta a Militao-Alaba párost mert ott nagyon jó kémia van. nem látom magam előtt hogy Alaba játszana Case helyén, azt inkább esetleg néha Mendy helyén de nem annyit hogy megbomoljon a belső páros. és akkor még ott van Nacho is akire mindig lehet számítani.
keretmélyítés szempontjából jó igazolás, kiváncsian várom Ancelotti mit főz ki. az fix hogy a Real nem fog 3 belső védővel játszani.
mindenesetre üdv itt és szivet lelket a pályára.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Igazi vezéralkat, kiváló képességekkel, fejben kell a földön tartani és akkor top védő. Plusz ügyeletes badboy, ha valakit ki lehet hozni a sodrából, azt ő elintézi. Remek igazolás.
Nem illik.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
és akkor még Nachoról nem is esett szó,Galacticos írta: Nem latom egyelore hogy ki fog kimaradni de orulok neki. Minosegi igazolas.
aki az ellenfelek 90% ellen ugyanúgy kiváló
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Már bírom a csávót, hogy nem azt mondta, hogy itt van a Militao-Alaba páros, hova férek én be?, hanem jött és nem fosott be, mint egyesek egy Viniciustól...
Hasonló lesz a szitu, mint a Pepe-Ramos-Varane éra volt sztem.
Hasonló lesz a szitu, mint a Pepe-Ramos-Varane éra volt sztem.