OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

Re: OFF

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. június 3., péntek 21:35

Professore írta:
halamadrid írta:

Rendben. Nagyon köszi a sok segítséget :D.
Skacok nekem is lenne egy DHs kérdésem. Kiderült hogy a 7 éves keresztfiamat sikerült megfertőzzem madridizmussal :mrgreen: Ősszel lesz a szülinapja és gondoltam meglepem egy szereléssel. A kérdés az hogy ránéztem pár DHs ajánlatra és feltűnt hogy a képeken sehol se a címer se liga se bl patchek (gondolom jogi megfontolásból). Viszont azt se láttam hol lehet ezt "kérni". Néhány mez mellett fel van tüntetve üres kör, cimerpajzs vagy Paris final felirat egy téglalapban. Jól gondolom hogy azok jelentik/szimbolizálják a logókat?

A review-nél viszont olyan képek is vannak ahol minden logo fennt van a mezen. Szóval valahogy csak lehet kérni "teljes" mezt. Engem egy BL verzió érdekelne...

Bocsi ha hülye a kérdés de soha nem rendeltem meg ilyen helyről. Köszi.
Mindegyiken rajta lesz minden, csak olyan képet nem rakhatnak fel. Az utalásokból úgyis tudni fogod melyik a BL verzió.

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. június 3., péntek 21:16

halamadrid írta:
Demes írta:

Ha jol olvastam a player version a szukebb, es lehet egy merettel nagyobbat is kellett volna rendelni. Azt en nem tettem meg, meglatjuk mi lesz.

Szerintem elsore te vegyel sima fan versiont az biztosabbnak tunik,en majd mondom milyen a player version ha megjon :).
Skacok nekem is lenne egy DHs kérdésem. Kiderült hogy a 7 éves keresztfiamat sikerült megfertőzzem madridizmussal :mrgreen: Ősszel lesz a szülinapja és gondoltam meglepem egy szereléssel. A kérdés az hogy ránéztem pár DHs ajánlatra és feltűnt hogy a képeken sehol se a címer se liga se bl patchek (gondolom jogi megfontolásból). Viszont azt se láttam hol lehet ezt "kérni". Néhány mez mellett fel van tüntetve üres kör, cimerpajzs vagy Paris final felirat egy téglalapban. Jól gondolom hogy azok jelentik/szimbolizálják a logókat?

A review-nél viszont olyan képek is vannak ahol minden logo fennt van a mezen. Szóval valahogy csak lehet kérni "teljes" mezt. Engem egy BL verzió érdekelne...

Bocsi ha hülye a kérdés de soha nem rendeltem meg ilyen helyről. Köszi.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 3., péntek 20:17

Demes írta:
halamadrid írta:

Na akkor jó.

De akkor a szurkolói mezek azok amelyek "szélesebb" szabásúak? Pont a player version-re hittem ezt.
Ha jol olvastam a player version a szukebb, es lehet egy merettel nagyobbat is kellett volna rendelni. Azt en nem tettem meg, meglatjuk mi lesz.

Szerintem elsore te vegyel sima fan versiont az biztosabbnak tunik,en majd mondom milyen a player version ha megjon :).
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2022. június 3., péntek 20:14

halamadrid írta:
Demes írta:

Meretre is stimmel, M-s ruhakat viselek es mez is jo abbol.

Most arulnak "player version"-t a mezbol ami elvileg slimebb fit mint a "fan version" szoval most olyat rendeltem mert ilyen nem volt regen, erdekel mekkora a kulonbseg. :)
Na akkor jó.

De akkor a szurkolói mezek azok amelyek "szélesebb" szabásúak? Pont a player version-re hittem ezt.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 3., péntek 17:25

Demes írta:
halamadrid írta:

Köszi, sokat segített. Meg annyi, hogy a méretek között ugye nem voltak nagy eltérések? Attól félek, hogy esetleg az szopatna meg, ha kisebb vagy nagyobb lenne, amolyan adidasosan.

Most arulnak "player version"-t a mezbol ami elvileg slimebb fit mint a "fan version" szoval most olyat rendeltem mert ilyen nem volt regen, erdekel mekkora a kulonbseg. :)
Na akkor jó.

Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2022. június 3., péntek 13:05

halamadrid írta:
Demes írta:

En 4-5 mezt rendeltem mar DH-rol az elmult evek soran.
Kb 3 het alatt jon meg, minoseggel sose volt baj bar gondolom az eredetiek kicsit strapabirobbak lennenek.

Szerintem ar/ertek aranyban nem fogsz jobbat talalni, ha nem akarsz eredetit venni akkor rendelj egyet onnan.
Köszi, sokat segített. Meg annyi, hogy a méretek között ugye nem voltak nagy eltérések? Attól félek, hogy esetleg az szopatna meg, ha kisebb vagy nagyobb lenne, amolyan adidasosan.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 3., péntek 12:13

Puzsko mikor nem a jozan eszet kepviselte? :hmmm:

Amugy jok ezek az indexes velemenyek, legalabb sokan olvassak, hogy elkuldi a gyokereket a faszba.
thereisonly1ronaldo

Gascoigne
Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto

HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. június 3., péntek 11:55

Hihetetlen, merre megy a világ, ha Puzsér képviseli a józan eszet. Meglepően jó cikk tőle a Depp - Heard ügyről:

https://index.hu/velemeny/2022/06/03/jo ... is-gyanus/

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 2., csütörtök 19:10

Demes írta:
halamadrid írta: Sziasztok!

Már pár napja érdeklődtem a mezek iránt a Divat topicban. Kodo a DHgate-tel rengeteg segítséget nyújtott (kösz még egyszer :D), de ide is írok, hátha tud még valaki segíteni, vagy megerősíteni.

Ha esetleg tudtok más ehhez hasonló oldalról is(a Madridom népe biztos tud :D), azt kérlek dobjátok be, vagy ha valaki be tudna számolni 1-1 rendelés részleteiről (mikor jött, minőség, megbízhatóság stb.) azt méginkább megköszönném.
Előre is köszi :D.
Kb 3 het alatt jon meg, minoseggel sose volt baj bar gondolom az eredetiek kicsit strapabirobbak lennenek.

Szerintem ar/ertek aranyban nem fogsz jobbat talalni, ha nem akarsz eredetit venni akkor rendelj egyet onnan.

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2022. június 2., csütörtök 19:05

halamadrid írta: Sziasztok!

Már pár napja érdeklődtem a mezek iránt a Divat topicban. Kodo a DHgate-tel rengeteg segítséget nyújtott (kösz még egyszer :D), de ide is írok, hátha tud még valaki segíteni, vagy megerősíteni.

Ha esetleg tudtok más ehhez hasonló oldalról is(a Madridom népe biztos tud :D), azt kérlek dobjátok be, vagy ha valaki be tudna számolni 1-1 rendelés részleteiről (mikor jött, minőség, megbízhatóság stb.) azt méginkább megköszönném.

halamadrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 2., csütörtök 18:37

Sziasztok!

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 2., csütörtök 16:45

Nem mintha ne tudna regelni ha akarna.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2022. június 2., csütörtök 16:16

:hmmm:
Yazid írta:
Toti írta: nosztalgiázok, ezt az RMCF interjút valaki tenné olvashatóvá? elvileg hámesz a jelszó de semmi :mrgreen:
ez engem is érdekel, ő amgy véglegest kapott? :lol:
Realista24 írta:
2017.10.25. 14:25

R.M.C.F
mennyivel jobb volt, amíg nem kellett ezt a sok önajnározó hülyeséget olvasni tőled. Most már személyeskedsz, közben meg privátban írogattál, meg szívességeket kértél :lol:
Madridomos pályafutásod ma véget ért.
Tottinho is elég aktív volt régen, emlékszem 'distán én kértem a beszervezését a szerkesztőségbe, MSN-en még rengeteget dumáltunk, volt FIFA Hamachin keresztül, de amikor Ramos távozott, ő is. :kivagyhe:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. június 2., csütörtök 14:15

Toti írta: nosztalgiázok, ezt az RMCF interjút valaki tenné olvashatóvá? elvileg hámesz a jelszó de semmi :mrgreen:
ez engem is érdekel, ő amgy véglegest kapott? :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2022. június 2., csütörtök 14:10

nosztalgiázok, ezt az RMCF interjút valaki tenné olvashatóvá? elvileg hámesz a jelszó de semmi :mrgreen:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2022. május 31., kedd 11:28

Én is bennevagyok. :)
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. május 31., kedd 11:27

Szervezkedjetek itt:

viewtopic.php?f=12&t=187
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2022. május 31., kedd 11:21

El Sie7e írta: Jovoheten viszont lesz, akkor ha jól remlik 9-9:30 körül van a kezdő sípszó :D
Engem érdekelne a játék, ha lenne hétvégén valami megmozdulás, és még van lehetőség csatlakozni.

Mit érdemes tudni róla? Helyszín, időpont, pálya fajtája, stb?

Szerk.: bakker most nézem, cserélhetem az avámat... :mrgreen:

MtMidoriyama

HozzászólásSzerző: MtMidoriyama » 2022. május 31., kedd 11:01

Sziasztok!
Ez a közös foci érdekelne engem is, egy (szintén madridista) haverommal együtt. Kérdezném hogy beférnénk-e a csapatba illetve hogy ez rendszeres-e és kit zaklassak infóért? (azt látom hogy Sie7e írta hogy most lesz, de most hétvégén pont nem jó nekünk :'( )

Nem akarom én itt megbolygatni az összemelegedett közösséget, csak fodballlozni szeretnénk kicsit :kalapos:

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. május 29., vasárnap 9:28

Látom magam elõtt ahogy Realista sétál a lakásban, véletlen belebotlik a kisujja az asztal sarkába, erre a fájdalomtól elkiáltja magát hogy:

RRRREEEEMMMMMMMMMYYYYYYYYYYY

Vissza: