Spanyol bajnokság
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Spanyol bajnokság
Saúl Ñiguez has confirmed his departure from, Chelsea, they had an option to buy in the deal for €35m but decided against it.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Én nagyon adtam a Depor elleni meccseket.gutihaz14 írta: nem is baj, undorito kozeg a riazor
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Durva, hogy bő 20 éve még Primera Divisiont nyertek, meg vitézkedtek a BL-ben. Most meg a harmadosztályban vergődnek egy ideje.
Érdekesek ezek egyébként, szoktam nézni minden nagy nemzetből, hogy némelyik sokáig első ligás csapat meddig süllyedt az elmúlt 10-15 évben. Egyik legdurvább talán a Herculés, ami 2010-ben még Trezeguet-vel a soraiban nyomta a La Ligában, ma meg a 4. osztályban balfaszkodik.
Érdekesek ezek egyébként, szoktam nézni minden nagy nemzetből, hogy némelyik sokáig első ligás csapat meddig süllyedt az elmúlt 10-15 évben. Egyik legdurvább talán a Herculés, ami 2010-ben még Trezeguet-vel a soraiban nyomta a La Ligában, ma meg a 4. osztályban balfaszkodik.
nem is baj, undorito kozeg a riazor
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
A Deportivo nem tudott feljutni a 2-ik ligába, a 113 percben kaptak egy nagy fejes gólt, de milyen hangulat volt a meccsen gecc:
https://mobile.twitter.com/lioscaloni/s ... frame.html
https://mobile.twitter.com/lioscaloni/s ... frame.html
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nem szoktam mindig követni ezeket az offthefield dolgokat, nekem Gatta-bol annyi volt meg, h 4231/433 megy ált., sok meló, közepes csapatba való közepes edzó, aki mondjuk egy bl esélyes csapatot minden flanc nélkül bevisz a bl-be, de semmi extra..MtMidoriyama írta:Sokan nem boldogok miatta, egyrészt pl Canizares nyilatkozta hogy Mendes bábja és próbálja benyomni mindenhova Mendes játékosait és lehúzni a klubokat az ügynöki díjakkal. (elvileg a fiorentinától is ezért küldték el 23 nap után)'shutterisland írta: gattuso a valencia edzoje.
hmm, erdekesen hangzik.
Másrészt valami rasszista dolgot is előkapartak a múltjából, mire azt válaszolta hogy "Ha rasszista lennék miért igazoltam le Bakayokót"
Ha ez így van, h megélhetési prosi, akkor jó helyre került a mestallába.. Tróger az elnökük, van pár rendkívül unszimpi focistájuk hozzá, most meg az edző, majd az agent cimbije játékosaival tölti fel a keretet (valszeg koncepció nélkül)... Just perfect...
Barcán/atmán ívül ált. valencia játékosokat szoktam utálni következőnek a sorban...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- MtMidoriyama
Sokan nem boldogok miatta, egyrészt pl Canizares nyilatkozta hogy Mendes bábja és próbálja benyomni mindenhova Mendes játékosait és lehúzni a klubokat az ügynöki díjakkal. (elvileg a fiorentinától is ezért küldték el 23 nap után)'shutterisland írta: gattuso a valencia edzoje.
hmm, erdekesen hangzik.
Másrészt valami rasszista dolgot is előkapartak a múltjából, mire azt válaszolta hogy "Ha rasszista lennék miért igazoltam le Bakayokót"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
gattuso a valencia edzoje.
hmm, erdekesen hangzik.
hmm, erdekesen hangzik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
La Ligalissimo Botrány, minden nap felszabnak ezzel a téli VB-vel.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
egy Eibar meg Cadiz meg Elche biztos értékeli egy USA túrának a költségeit.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Egyrészt baromság, inkább pihenjenek akik nem mennek, így is hosszú lesz a szezon. Másrészt ki a franc nézné ezeket a meccseket a VB-vel párhuzamosan, a legnagyobb sztárok nélkül..? Remélem semmi nem lesz belőle.flori írta: Mi lesz a LaLigával a téli vb alatt?
Ezt a kérdést már sokan feltették maguknak. Nos, a LaLiga most adott némi hírmorzsát katari vb-terveiből. A spanyol nemzeti bajnokság november 13. és december 21. között kerül parkoló pályára és a liga kihívásnak érzi, hogy feladatot adjon azoknak a játékosoknak, akik a Mundialon nem vesznek részt.
🫰A megoldást most egy észak-amerikai felkészülési torna jelentheti, ez szerepel a tervekben. Ezek szerint a LaLiga-csapatok Észak-Amerikában játszanának barátságos mérkőzéseket a katari vb alatt.
Amint ennek van pontos formája, megírjuk!
Ez eléggé új nekem.
- flori
Mi lesz a LaLigával a téli vb alatt?
Ezt a kérdést már sokan feltették maguknak. Nos, a LaLiga most adott némi hírmorzsát katari vb-terveiből. A spanyol nemzeti bajnokság november 13. és december 21. között kerül parkoló pályára és a liga kihívásnak érzi, hogy feladatot adjon azoknak a játékosoknak, akik a Mundialon nem vesznek részt.
🫰A megoldást most egy észak-amerikai felkészülési torna jelentheti, ez szerepel a tervekben. Ezek szerint a LaLiga-csapatok Észak-Amerikában játszanának barátságos mérkőzéseket a katari vb alatt.
Ez eléggé új nekem.
Ez eléggé új nekem.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Gattuso Valencia ha minden igaz.
Hát őőőő erre kíváncsi leszek.
Hát őőőő erre kíváncsi leszek.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
TraidorRealista24 írta: Na, Atma tett ki egy új Tibo plakettet a kiszedett helyett.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Na, Atma tett ki egy új Tibo plakettet a kiszedett helyett.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csak tudnám, hogy miért sírnak annyira.
Egy kikúrt kölcsönjátékos volt náluk. Nem tehet róla, hogy annyira szegényes az egész csapat történelme, hogy 2-3 év kölcsönnel egy legenda leszel náluk .
Annyira ütik szerencsétlent, mintha kb mi ütnénk Ramost, ha ott folytatta volna.
Szánalmas..
Igazi lúzer banda tényleg.
Egy kikúrt kölcsönjátékos volt náluk. Nem tehet róla, hogy annyira szegényes az egész csapat történelme, hogy 2-3 év kölcsönnel egy legenda leszel náluk .
Annyira ütik szerencsétlent, mintha kb mi ütnénk Ramost, ha ott folytatta volna.
Szánalmas..
Igazi lúzer banda tényleg.
ZIDANE
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Valami vicces kedvu realos gyorsan lebetonozhatna azt a kis teruletet aztan nyomhatna bele egy 92:48at
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát szerintem tibo maga tépi ki onnan ha megkérik rá. Csávókám belezúgott a klubba ez érződik amióta itt van.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Igazuk is van azt gondolom. Körte hangoztatja hogy most nagy madridista, ez nekem is szarul esne.