Kommentáld a híreket
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Romano pont azt csinálja, ami miatt a legtöbben sírnak. Nem böfög be faszságokat, kurvára figyel arra, hogy semmi bizonytalanságot ne írjon meg. Nem ő fogja elsőként megírni a pletykákat, mert ő addig nem ír egy sztoriról, ameddig annak nem ment utána.
Kiváló gyűjtő oldal az övé. Nem Realos hírek kapcsán érdekes főleg nézni. Nyilván a Realos pletykákat más hozza hamarabb. Ha ő ír róla, onnantól viszont komolyan kell venni a dolgot. Here we go-val lyukra még nem futott, a Mbappé storynál se mondott soha semmit biztosra.
Szóval nem értem a fika tárgyát. El lehet hinni a noname kebabosoknak is minden szart, amit hirtelen kitalálnak, vagy neki, aki utánamegy a dolgoknak és csak utána ír róla. Erre épül a brandje, és valóban nem is szokott félremenni.
Emellett nyilván a csapatoknak és ügynököknek is az az érdeke, hogy a sajtó se kitalált dolgokat írjon meg általában, ezért gondolom ő a hitelessége miatt is könnyebben kap infókat.
Példának ott van Szoboszlai és az ügynöke. Mindkettővel remek kapcsolatot ápol. Valamelyik félkegyelmű lehozta, hogy Szoboszlai megy a Sociba, ő meg ezt megcáfolta, mert utánament a dolgoknak.
Kiváló gyűjtő oldal az övé. Nem Realos hírek kapcsán érdekes főleg nézni. Nyilván a Realos pletykákat más hozza hamarabb. Ha ő ír róla, onnantól viszont komolyan kell venni a dolgot. Here we go-val lyukra még nem futott, a Mbappé storynál se mondott soha semmit biztosra.
Szóval nem értem a fika tárgyát. El lehet hinni a noname kebabosoknak is minden szart, amit hirtelen kitalálnak, vagy neki, aki utánamegy a dolgoknak és csak utána ír róla. Erre épül a brandje, és valóban nem is szokott félremenni.
Emellett nyilván a csapatoknak és ügynököknek is az az érdeke, hogy a sajtó se kitalált dolgokat írjon meg általában, ezért gondolom ő a hitelessége miatt is könnyebben kap infókat.
Példának ott van Szoboszlai és az ügynöke. Mindkettővel remek kapcsolatot ápol. Valamelyik félkegyelmű lehozta, hogy Szoboszlai megy a Sociba, ő meg ezt megcáfolta, mert utánament a dolgoknak.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Haalandot vegyük ki mert az példátlan volt a mai piacon.Mondjuk én azt sem értem Tchou miért kerül 80-ba? Nem csatár, nem befutott játékos. Oké fiatal meg minden, tudják hogy van pénzünk, a PSG is nyomja fel az árát, de egy Haaland került annyiba bakker.
Eddig olyan hírek jöttek hogy fiatal csikó csatárt keresnek nem?Akkor Jesus honnan jött képbe?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Jovic 60.Anthony írta: Mondjuk én azt sem értem Tchou miért kerül 80-ba? Nem csatár, nem befutott játékos. Oké fiatal meg minden, tudják hogy van pénzünk, a PSG is nyomja fel az árát, de egy Haaland került annyiba bakker.
Nem ez a funkciója hogy első legyen, senki nem tud első lenni mindenben. Az a funkciója hogy amikor bebassza hogy here we go, az mindig a hivatalos bejelentés előtt van, de eddig mindig tényleg igaz is volt: nem breaking newst kell tőle várni, hanem hitelesítést. Mert Breaking news minden igazolásról jön egyszerre A-ról is meg B-ről is.A brand faszán fel lett húzva, és bizonyos körökben ő az asz, de ez low level.
Nem nagyon találkoztam az elmúlt években olyan nagyobb atigazolasi hírrel, ami tőle indult volna.
A brand építés az üzleti életben MINDEN, teljesen lényegtelen hogyan éred el. Semmilyen szakmában semmit sem számít hogy mit tudsz valójában, ha a vevőiddel nem tudod elhitetni hogy te ezt tudod, nem fogsz belőle megélni. Ha elhiszik, meg fogsz, még akkor is ha utólag kiderül hogy gecire nem értettél hozzá.A brand epites neha nem tobb, mint "jo" emberek zsebenek a megtomese.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Mondjuk én azt sem értem Tchou miért kerül 80-ba? Nem csatár, nem befutott játékos. Oké fiatal meg minden, tudják hogy van pénzünk, a PSG is nyomja fel az árát, de egy Haaland került annyiba bakker.
- whitemadrid
Csak itt az a gond, hivy tobben is vinnék.kodo írta: Nem lesz az 50, annyiert nem hozza el papa Perez.
Egyszer csinalhatnank mi is egy kolcsonvetel plusz opcios igazolast 30 reszletben valo fizetessel egyebkent. Jelen esetben a citynek jobban el kell adnia Jesust mint amennyire nekunk kell, igy behuzhatjuk oket egy szamunkra kedvezobb dealbe. Kolcson + opcio jovore 20 millaert a kolcsonert meg kapnak 10et peldaul.
Szerk.: latom lejar jovore a szerzodese. Akkor adjak oda 20 millaert aztan haladjunk.
A mi jatekosaink meg általában senkinek nem kell, vagy kölcsön után egyből zavarják vissza.
Nem lesz az 50, annyiert nem hozza el papa Perez.
Egyszer csinalhatnank mi is egy kolcsonvetel plusz opcios igazolast 30 reszletben valo fizetessel egyebkent. Jelen esetben a citynek jobban el kell adnia Jesust mint amennyire nekunk kell, igy behuzhatjuk oket egy szamunkra kedvezobb dealbe. Kolcson + opcio jovore 20 millaert a kolcsonert meg kapnak 10et peldaul.
Szerk.: latom lejar jovore a szerzodese. Akkor adjak oda 20 millaert aztan haladjunk.
- flori
Ez az 50 engem is meglepett, annyiért tényleg nem kell. Megvették Haalandot meg Alvarezt, szépen adják el 20ért.gutihaz14 írta: jesusnak miert eri meg a city padrol eljonni a real padra?
nekunk miert eri meg 50 milliot kiadni egy padosra?
miert nem mayoral jatssza be ezt ingyeee?
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Galacticos
Mert ott jott ele egy haaland. Es nekunk azert jobb mert legalabb 50x jobb jesus mint mayoral, masreszt szelen is bevetheto es minosegi jatekos.gutihaz14 írta: jesusnak miert eri meg a city padrol eljonni a real padra?
Mayorallal lenne egy mariano 2.0.
A tchou uzlet is szepen lezarult hetfore.
jesusnak miert eri meg a city padrol eljonni a real padra?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Akkor kezdem en a klasszikust: regen a pletykak is jobbak voltak.
Most nem arra gondolok amikor a teletextrol tudtam meg, hogy igazoltunk, bar annak is meg volt a maga baja.
De manapsag mar annyi pletyka es tweet van, hogy nehez komolyan venni barmit is. A sok legbol kapott informacio kozott elveszik a lenyeges, vagy teret sem kap. Regebben jott egy hir, hogy targyalunk xy jatekossal, par nap alatt ez felporgott majd lezarult a deal. Most meg osszeboronalnak boldog-boldogtalannal, aztan kozben jo ha a 10%-a igaz.
Fabrizio meg valoban nagy brand, de o az en szememben pont a funkciojat nem tolti be. Nem arra vagyok kivancsi, hogy lehozza azt amit mar nyolcan megirtak, hanem hogy erdemes legyen kovetni ot a friss hirekert.
Na ennyit a karogasbol.
Most nem arra gondolok amikor a teletextrol tudtam meg, hogy igazoltunk, bar annak is meg volt a maga baja.
De manapsag mar annyi pletyka es tweet van, hogy nehez komolyan venni barmit is. A sok legbol kapott informacio kozott elveszik a lenyeges, vagy teret sem kap. Regebben jott egy hir, hogy targyalunk xy jatekossal, par nap alatt ez felporgott majd lezarult a deal. Most meg osszeboronalnak boldog-boldogtalannal, aztan kozben jo ha a 10%-a igaz.
Fabrizio meg valoban nagy brand, de o az en szememben pont a funkciojat nem tolti be. Nem arra vagyok kivancsi, hogy lehozza azt amit mar nyolcan megirtak, hanem hogy erdemes legyen kovetni ot a friss hirekert.
Na ennyit a karogasbol.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mariano és Jovic is távozni AKAR...biztos csak álmodok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De amúgy mi, szurkolók vagyunk a hülyék, hogy erre karriert lehet építeni. Nem mind1, hogy egy hónap múlva tudunk meg egy igazolást, ami hivatalos, vagy heteken keresztül pakolgatva a kirakós darabjait, közben ezerszer felcseszve magunkat? Hát naná, hogy nem ez izgi, tele van érzelmekkel, én is tudom. Meg is fogadom minden nap, hogy mostmáraztán elég ezekeből a sz.r pletykákból, hogy aztán másnap ugyanúgy ezzel kezdjem a napot. XD de holnaptól tényleg hagyom a francba!h3x0r írta:Egyszer volt errol egy cikk valahol. Fabrizio ugy kezdte, hogy Olaszorszagon belul a nagyobb varosokban megvan az a par hotel, amit az ugynokok hasznalni szoktak. A recepciosoknak fizetett, hogyha valamelyiket latjak, akkor szoljanak neki. Olyankor odament, megkerdezte, hogy mi jaratban. Ha az ugynok erdeke ugy kivanja es "uzen" valamit a sajtonak, akkor azt lehozza, ha nem, akkor megprobalja kitalalni, hogy megis melyik jatekosrol lehet szo. Utobbi sok esetben nem egy teljesen lehetetlen feladat.Kerlon írta:
akkor mi? 007es titkos ugynok halozattal dokgozik?
ne vicceljetek mar
- h3x0r
Egyszer volt errol egy cikk valahol. Fabrizio ugy kezdte, hogy Olaszorszagon belul a nagyobb varosokban megvan az a par hotel, amit az ugynokok hasznalni szoktak. A recepciosoknak fizetett, hogyha valamelyiket latjak, akkor szoljanak neki. Olyankor odament, megkerdezte, hogy mi jaratban. Ha az ugynok erdeke ugy kivanja es "uzen" valamit a sajtonak, akkor azt lehozza, ha nem, akkor megprobalja kitalalni, hogy megis melyik jatekosrol lehet szo. Utobbi sok esetben nem egy teljesen lehetetlen feladat.Kerlon írta:akkor mi? 007es titkos ugynok halozattal dokgozik?Dupla D írta:
Ez meg nettó faszság.
ne vicceljetek mar
A brand epites neha nem tobb, mint "jo" emberek zsebenek a megtomese. Szivarogtatni meg MInDIG kell, mert ingyen reklam, porog rajt a sajto, alig varod, hogy minden heten elolvasd milyen jol haladnak a targyalasok.Halfkey írta: Bár az európai fociban nem annyira ismert ez a szerep, de pontosan a branding hozza létre - de ezt miért becsülöd ennyire le Kerlon? Kurva nehéz felépíteni, nem véletlen nem sikerült senkinek eddig. Amerikai fociban Schefter és Rapoport rég megcsinálta ezt, megvan az a szintű nevük hogy amikor a csapat/játékos/ügynök szivárogtatni akar, neki teszi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ahogy én olvasgatok a témában, az alapján félig tudok igazat adni.
A brand faszán fel lett húzva, és bizonyos körökben ő az asz, de ez low level.
Nem nagyon találkoztam az elmúlt években olyan nagyobb atigazolasi hírrel, ami tőle indult volna.
Azzal viszont sokkal többet, hogy nyom egy copypastet, csak lehagyja azt, aki először megirta. Ráadásul sokszor lyukra fut.
A körítés hibátlan, ebben egyetértünk, hiszen a Herewego vilagszerte ismert.
A brand faszán fel lett húzva, és bizonyos körökben ő az asz, de ez low level.
Azzal viszont sokkal többet, hogy nyom egy copypastet, csak lehagyja azt, aki először megirta. Ráadásul sokszor lyukra fut.
A körítés hibátlan, ebben egyetértünk, hiszen a Herewego vilagszerte ismert.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Bár az európai fociban nem annyira ismert ez a szerep, de pontosan a branding hozza létre - de ezt miért becsülöd ennyire le Kerlon? Kurva nehéz felépíteni, nem véletlen nem sikerült senkinek eddig. Amerikai fociban Schefter és Rapoport rég megcsinálta ezt, megvan az a szintű nevük hogy amikor a csapat/játékos/ügynök szivárogtatni akar, neki teszi.
akkor mi? 007es titkos ugynok halozattal dokgozik?Dupla D írta:Ez meg nettó faszság.Kerlon írta: egy szaros felbrandelt vamzer, nem tobb
ne vicceljetek mar
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Ez meg nettó faszság.Kerlon írta: egy szaros felbrandelt vamzer, nem tobb
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
egy szaros felbrandelt vamzer, nem tobbRealista24 írta:Mondjuk éppen az a baja sokaknak vele, hogy azt csinálja amit mi, csak ő saját gondolatkent adja el.Pad'em írta: Azért Fabrizio a mi gyrososainknál egy fokkal jobb forrás, de tény, hogy unalmas. Mint általában az összes transfer saga. De ez már közelinek tűnik mostmár, ahhoz képest, hogy tegnap már bukó volt itt kiáltva.
Na de ez lényegtelen, jöjjön a Tucsamocsi.
K
K