geci mindet dunába lőnisoadroli írta: az Országgyűlés alelnöke olyan hülye, mint a segg
kabaré az egész
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 13., hétfő 12:13
geci mindet dunába lőnisoadroli írta: az Országgyűlés alelnöke olyan hülye, mint a segg
HozzászólásSzerző: soadroli » 2022. június 13., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 7., kedd 15:25
Igy mar ertheto.realfan írta:2 éve Angliában elítélték családon belüli erőszak miatth3x0r írta:
Mar hogy iteltek volna el? Amber Heard megirta a cikket, (vegulis.. a nyugati mediaban ez feler egy birosagi itelettel ) majd par nappal kesobb a Disney kidobta.
https://contextus.hu/johnny-depp-amber- ... mikkelsen/
"Az viszont már biztos, hogy Depp a per miatt elveszítette Gellert Grindelwald szerepét a Legendás állatok és megfigyelésük franchise hátralévő három filmjében. Mint megírtuk, a Warner Bros. stúdió kérése mondott le a szerepről."
bocsánat, ez nem a disney volt, hanem a warner
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. június 7., kedd 14:44
2 éve Angliában elítélték családon belüli erőszak miatth3x0r írta:Mar hogy iteltek volna el? Amber Heard megirta a cikket, (vegulis.. a nyugati mediaban ez feler egy birosagi itelettel ) majd par nappal kesobb a Disney kidobta.realfan írta:
ehhez azért hozzátartozik, hogy korábban már elítélték családon belüli erőszakért, ha jól tudom a Disney azért dobta ki, nem a mostani ügy miatt
HozzászólásSzerző: cart » 2022. június 7., kedd 14:39
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 7., kedd 14:10
Mar hogy iteltek volna el? Amber Heard megirta a cikket, (vegulis.. a nyugati mediaban ez feler egy birosagi itelettel ) majd par nappal kesobb a Disney kidobta.realfan írta:h3x0r írta:
A cancel culture tökéletes példája Johnny Depp. Meg sem várták, hogy megvédje magát, megpróbálja bebizonyítani az igazát, a disney például 3 vagy 4 nap után kaszálta el.
ehhez azért hozzátartozik, hogy korábban már elítélték családon belüli erőszakért, ha jól tudom a Disney azért dobta ki, nem a mostani ügy miatt
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. június 7., kedd 13:55
h3x0r írta:A cancel culture tökéletes példája Johnny Depp. Meg sem várták, hogy megvédje magát, megpróbálja bebizonyítani az igazát, a disney például 3 vagy 4 nap után kaszálta el.géza írta: En mondjuk feher hetero ferfi vagyok a baloldali, pc, migransokkal teli libsi nyugaton, de nagyon meg nem tapasztaltam a cancel culturet, vagy barmifele ellensegkepet.
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2022. június 7., kedd 13:14
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 7., kedd 13:04
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 7., kedd 12:31
Olvasok hireket, minden oldalrol. Az en velemenyem az, hogy ha tortenik mondjuk egy keseles amit arabok csinalnak, vagy LMBTQ tagok shamelik a heterokat, vagy POC-k mondanak rasszista kijelenteseket, akkor az alt right mediagepezet beindul, szarra altalanositanak mindent, kozben pedig direkt hergelo kijelenteseket meg kerdeseket tesznek fel.Donát írta: Mert nem olvasol híreket. Konkrétan a bőrömön én sem tapasztaltam még, de a hírekből árad. Persze meg kell válogatni mit olvas az ember, csak akkor meg buborékvilágban élnénk. Nem tudom melyik a rosszabb, én egyelőre a tájékozódást választottam, de napról napra elbizonytalanodom, hogy változtatni kéne.
Ezzel nem vitatkozom, oszinten szolva a Disneynek kene egy nyilvanos bocsanatkerest Depp fele nyujtani, es felajanlani neki a szerepet ujra.h3x0r írta: A cancel culture tökéletes példája Johnny Depp. Meg sem várták, hogy megvédje magát, megpróbálja bebizonyítani az igazát, a disney például 3 vagy 4 nap után kaszálta el.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 7., kedd 12:01
Oké, ebben is van igazság, de ettől még létező jelenség. Ezek a hangok leginkább a feminista oldalról jönnek. Ott is a szélsőség a legalja, mint mindenhol máshol.realfan írta: nem csak arra értettem, hanem arra, amit cancel culture-nak mondasz, nem értek egyet vele én sem, de hogy ellenségképet csinálna a heteró fehér férfiakból, az komolytalan kijelentés. évszázadokig a fehér heteró férfiak nyomtak el mindenkit, aki nem az volt, most, hogy a feketék, melegek, nők stb jogai mellett is van kiállás, az meg már az ő elnyomásuk meg ellenségkép kreálás, pont fordítva látom, a kevésbé intelligens fehér heteró férfiak elnyomásra hivatkozva próbálják továbbra is elnyomni a többi kisebbséget...
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. június 7., kedd 11:54
nem csak arra értettem, hanem arra, amit cancel culture-nak mondasz, nem értek egyet vele én sem, de hogy ellenségképet csinálna a heteró fehér férfiakból, az komolytalan kijelentés. évszázadokig a fehér heteró férfiak nyomtak el mindenkit, aki nem az volt, most, hogy a feketék, melegek, nők stb jogai mellett is van kiállás, az meg már az ő elnyomásuk meg ellenségkép kreálás, pont fordítva látom, a kevésbé intelligens fehér heteró férfiak elnyomásra hivatkozva próbálják továbbra is elnyomni a többi kisebbséget...Donát írta:Mert nem olvasol híreket. Konkrétan a bőrömön én sem tapasztaltam még, de a hírekből árad. Persze meg kell válogatni mit olvas az ember, csak akkor meg buborékvilágban élnénk. Nem tudom melyik a rosszabb, én egyelőre a tájékozódást választottam, de napról napra elbizonytalanodom, hogy változtatni kéne.géza írta: En mondjuk feher hetero ferfi vagyok a baloldali, pc, migransokkal teli libsi nyugaton, de nagyon meg nem tapasztaltam a cancel culturet, vagy barmifele ellensegkepet.
+1. Amugy ha Nego francia valogatottban jatszana, akkor menne ra a banandobalas, igy meg Lajosozzak.
A Nego-s példával pedig egyetértek.
Kiragadsz momentumokat. Amit írtam, az egész globális kultúrára értettem. A háttér nélkül sem a térdelés, sem a szivárványos zászló nem értelmezhető.realfan írta:
hát. aki pár másodperc térdelés meg pár szivárványzászló meg melegek melletti kiállásból fehér heteró ellenségképet szűr le, annál azért komoly fusztrációk vannak
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 7., kedd 11:46
Mert nem olvasol híreket. Konkrétan a bőrömön én sem tapasztaltam még, de a hírekből árad. Persze meg kell válogatni mit olvas az ember, csak akkor meg buborékvilágban élnénk. Nem tudom melyik a rosszabb, én egyelőre a tájékozódást választottam, de napról napra elbizonytalanodom, hogy változtatni kéne.géza írta: En mondjuk feher hetero ferfi vagyok a baloldali, pc, migransokkal teli libsi nyugaton, de nagyon meg nem tapasztaltam a cancel culturet, vagy barmifele ellensegkepet.
+1. Amugy ha Nego francia valogatottban jatszana, akkor menne ra a banandobalas, igy meg Lajosozzak.Marky írta: Erre mondjuk jo valasz lenne az, ha nem fekete poloban, naci karlenditessel fujolnanak a dicso feher hetero honfitarsaink, hanem meltosagteljesen viselkednenek. Eroszak eroszakot szul.
Kiragadsz momentumokat. Amit írtam, az egész globális kultúrára értettem. A háttér nélkül sem a térdelés, sem a szivárványos zászló nem értelmezhető.realfan írta:hát. aki pár másodperc térdelés meg pár szivárványzászló meg melegek melletti kiállásból fehér heteró ellenségképet szűr le, annál azért komoly fusztrációk vannakDonát írta:
Persze, teljesen igaz, bárcsak így lenne. Nem azt mondom, hogy az helyes amit ők csinálnak, hanem azt, hogy a másik oldalon is bőven van helye a kritikának.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2022. június 7., kedd 11:45
A cancel culture tökéletes példája Johnny Depp. Meg sem várták, hogy megvédje magát, megpróbálja bebizonyítani az igazát, a disney például 3 vagy 4 nap után kaszálta el.géza írta: En mondjuk feher hetero ferfi vagyok a baloldali, pc, migransokkal teli libsi nyugaton, de nagyon meg nem tapasztaltam a cancel culturet, vagy barmifele ellensegkepet.
HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 7., kedd 11:43
Vagy ez, vagy inkabb az, hogy elkepzelhetetlennek tartjak azt, hogy valaki mellett ki lehessen ugy allni, hogy kozbe masok ne szoruljanak a hatterbe.realfan írta: hát. aki pár másodperc térdelés meg pár szivárványzászló meg melegek melletti kiállásból fehér heteró ellenségképet szűr le, annál azért komoly fusztrációk vannak
HozzászólásSzerző: realfan » 2022. június 7., kedd 11:36
hát. aki pár másodperc térdelés meg pár szivárványzászló meg melegek melletti kiállásból fehér heteró ellenségképet szűr le, annál azért komoly fusztrációk vannakDonát írta:Persze, teljesen igaz, bárcsak így lenne. Nem azt mondom, hogy az helyes amit ők csinálnak, hanem azt, hogy a másik oldalon is bőven van helye a kritikának.Marky írta:
Erre mondjuk jo valasz lenne az, ha nem fekete poloban, naci karlenditessel fujolnanak a dicso feher hetero honfitarsaink, hanem meltosagteljesen viselkednenek. Eroszak eroszakot szul.
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 7., kedd 11:25
Persze, teljesen igaz, bárcsak így lenne. Nem azt mondom, hogy az helyes amit ők csinálnak, hanem azt, hogy a másik oldalon is bőven van helye a kritikának.Marky írta:Erre mondjuk jo valasz lenne az, ha nem fekete poloban, naci karlenditessel fujolnanak a dicso feher hetero honfitarsaink, hanem meltosagteljesen viselkednenek. Eroszak eroszakot szul.Donát írta: Nem lehet letagadni, hogy így van, napi mint nap tapasztaljuk a cancel culturet, a fehér heteró férfi ellenségképet és mindent ami ezzel jár
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. június 5., vasárnap 8:46
HozzászólásSzerző: Donát » 2022. június 5., vasárnap 7:41
Áthoztam a válogatott topicból; amúgy még egyet is értenék Viktorral, csak az a baj, hogy ő ezeket nem őszinte neggyőződésből mondja, hanem politikai tőkekovácsolás céljából. Ha az lenne az érdeke, még a szivárványos zászlót is lengetné ő is. És a politikusok 99%-a ilyen, a maradékot kiszűrni is rohadt nehéz, meg tenni is alig tudnak valamit ilyen környezetben.hehetheoriginal írta: Masik, tizikihagyo alwaysgyenge southgate nem ertette, hogy kerulhet be par tizezer gyerek, ha zartkapus elvileg a meccs, gondolom ugyanigy allnak ezek hozza a leshez, a varhoz, meg mindenhez is.
Azt meg a mai napig se erti, hogy miert fujoljak ki a gecibe az egesz csapatat a terdeplesnel a karszalagjukkal egyutt...
Retardaltak, mint brusszel (viktornal most +1 )
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem