De aki kicsit is követi a híreket, tudja, hogy kinek a szavára lehet adni valamit és ki az aki teljes baromságokat ír.Dupla D írta:Ki lett ez már vesézve a másik topikban. Jelenleg a legmegbízhatóbb forrás szerintem. Ki-ki döntse el, hogy miért.rashidm írta:
Ha nem gond, ezt áthozom ide, hogy máshol ne legyen annyira off topic. Miért imádja mindenki ennyire ezt a Romano csókát? Nekem annyira olyan... nem is tudom minek nevezzem... részben olyan, mint egy meteorológus - ha eltalálja, ő a király, ha meg nem, akkor na puff - másik részben meg kb csak a tutira megy #herewego. Mappé meg Haaland után úgyis csak azt hiszem el, ami már hivatalos, nem fogok én reménykedni addig.
Meteorológusosat meg a twitteres kebabosok játszanak, akik úgy írnak ki valami hírt biztosra, hogy közben semmit nem tudnak. Ebbe Romano nem tartozik bele.
Mindenesetre én értem, amit írtál másik topicban, és el is tudom fogadni. Azzal nem tudok azonosulni, hogy sokak szerint amíg ő nem írja, hogy herewego, addig kebabos sztori, utána már nem az, közben ő közöl rengeteg hírt (amit másoktól vesz át általában), akkor ő is kebabos?