Edző és vezetőség
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Vicess, hogy pár hónapja még olyan cikkek keringtek, hogy mennyire idejétmúlt edző, most meg azok a hangok hirtelen eltűntek.
Egyébként bőven vannak az öregnek hibái, és szeptembertől ugyan úgy idegesíteni fog mindenkit, hogy a 70. percben jön a Case Cama csere, aztán, a 96. ban a Luka Asensio, de if it ain`t broken don´t fix it
Egyébként bőven vannak az öregnek hibái, és szeptembertől ugyan úgy idegesíteni fog mindenkit, hogy a 70. percben jön a Case Cama csere, aztán, a 96. ban a Luka Asensio, de if it ain`t broken don´t fix it
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Önmagában az,hogy 3 különböző évtizedben nyert bl-t top 1 edzővé teszi alltime.
Mondjuk szerintem Zz mégnagyobb karriert futna be ha érdekelné az edzősködés de szerintem ő inkább játékosként tekint magára ezért hamar megunja.
Mondjuk szerintem Zz mégnagyobb karriert futna be ha érdekelné az edzősködés de szerintem ő inkább játékosként tekint magára ezért hamar megunja.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
És az is látszik, hogy az öreg mindezt 18 év alatt csinálta meg. Tehát nem az volt, hogy volt egy jó csapata és 3-5 év alatt szarrá nyerte magát, hanem ment tovább és mindig feltudott építeni/finomhangolni egy csapatot, amivel aztán tarolt. Persze mivel most a nálunk van, ez így sosem lesz rendesen elismerve.2004 Serie A
2010 PL
2013 Ligue 1
2017 Bundesliga
2022 LaLiga
2003, 2007, 2014 & 2022 UCL
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És szerencsés, mint ZZ.Süti írta: Kókler vagy mi.
Na, látom jött egy hatos szavazat is, az is érdekes számomra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Kókler vagy mi.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- h3x0r
Jatekoskent 89-ben es 90-ben is nyert BEK-et. Szamomra inkabb az az elkepeszto, hogy a 80-as, 90-es, 2000-es, 2010-es es 2020-as evekben is van legalabb egy BEK/BL a neve mellettRealista24 írta: #Carlo63
The only manager to win each of the top five European leagues and the only manager to lift the UCL four times.
2004 Serie A
2010 PL
2013 Ligue 1
2017 Bundesliga
2022 LaLiga
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
#Carlo63
The only manager to win each of the top five European leagues and the only manager to lift the UCL four times.
2004 Serie A
2010 PL
2013 Ligue 1
2017 Bundesliga
2022 LaLiga
2004 Serie A
2010 PL
2013 Ligue 1
2017 Bundesliga
2022 LaLiga
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Morata + Pogba'shutterisland írta: perez apotok figyelmebe.
10 jatekos, akit mbappe helyett igazolhatna a real.
Hogy lehetnek ennyire homályban emberek
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
perez apotok figyelmebe.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én minden évben kiszopnék a barszatól 10-0ra ha bl döntőzünk.
Nem is értem min megy már a téma nincs egy dimenzióban a két klub. Mi vindizsível blt nyerünk ők meg a frankfurt ellen esnek ki az el-ből. Nyilván nekik az év meccse a Real elleni mint a levantenak meg az osasunanak.
Ha van tét úgy is ütjük őket ha meg nincs legalalább nyugtathatják magukat,hogy nem teljes csőd a szezon mert megverték a Realt.
Jah és amikor 3 éven keresztül vertük őket odavissza akkor sem érdekelt itt senkit sem különösebben meg a bajnoki cím után is meglepően kihalt volt a fórum. Pampogtok állandóan de csak a bl győzelemre áll már fel a fórum 90%ának ti elkényeztetett pöcsök
10/10 mint minden bl győztes szezon.
Nem is értem min megy már a téma nincs egy dimenzióban a két klub. Mi vindizsível blt nyerünk ők meg a frankfurt ellen esnek ki az el-ből. Nyilván nekik az év meccse a Real elleni mint a levantenak meg az osasunanak.
Ha van tét úgy is ütjük őket ha meg nincs legalalább nyugtathatják magukat,hogy nem teljes csőd a szezon mert megverték a Realt.
Jah és amikor 3 éven keresztül vertük őket odavissza akkor sem érdekelt itt senkit sem különösebben meg a bajnoki cím után is meglepően kihalt volt a fórum. Pampogtok állandóan de csak a bl győzelemre áll már fel a fórum 90%ának ti elkényeztetett pöcsök
10/10 mint minden bl győztes szezon.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Nálam ez egy 10/10-es idény, a várakozásaimat teljesen felülmúlta a csapat.
Hihetetlen volt ez az egész tavasz, tényleg történelmi párharcokkal, amiket sosem fogunk elfelejteni.
Jöhet az újabb triplázás a BL-ben?
Viccet félretéve, nem lesz elvárás a részemről, de gyönyörű lenne címet védeni ezzel a lesajnált kerettel.
Hihetetlen volt ez az egész tavasz, tényleg történelmi párharcokkal, amiket sosem fogunk elfelejteni.
Jöhet az újabb triplázás a BL-ben?
Viccet félretéve, nem lesz elvárás a részemről, de gyönyörű lenne címet védeni ezzel a lesajnált kerettel.
- ___Samy___
Ja, azt hittem tudsz valamitRealista24 írta:Az csak az én feltételezesem.___Samy___ írta: Egy harom kupas szezonban, amibol ketto a BL meg a LaLiga, atesz baratunk nyomott egy egyest? Nincs tobb kerdesem
Viszont igy is cink, hogy egy ilyen ev utan magyarazkodni kell. Nalam 10/9, de csak mert nem hoztuk el a kupat is. Amugy soha rosszabb evet.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
mvvp volt___Samy___ írta: Egy harom kupas szezonban, amibol ketto a BL meg a LaLiga, atesz baratunk nyomott egy egyest? Nincs tobb kerdesem
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az csak az én feltételezesem.___Samy___ írta: Egy harom kupas szezonban, amibol ketto a BL meg a LaLiga, atesz baratunk nyomott egy egyest? Nincs tobb kerdesem
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Egy harom kupas szezonban, amibol ketto a BL meg a LaLiga, atesz baratunk nyomott egy egyest? Nincs tobb kerdesem
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Nem hiába csinált Pintus 1-2 preseasont tavasszal, nyilván nem a lefutott bajnokságra készültek...
Ilyenkor nehezebbek a lábak + sztem a motiváció se volt toppon, hiába clasico, és még egy bizonyos balondor sem játszott.
Nyilván csúnya volt, de én az ilyen úgymond tétnélküli pofonoknak "örülni szoktam", mert a csapat olyankor általában még jobban összeszedi magát.
Tavasszal március-április környékén megmaradt bennem egy Courtois nyilatkozat, hogy nagyon jól felkészültek fizikálisan a veghajrára.
Na onnantól kezdtem reménykedni...
Ilyenkor nehezebbek a lábak + sztem a motiváció se volt toppon, hiába clasico, és még egy bizonyos balondor sem játszott.
Nyilván csúnya volt, de én az ilyen úgymond tétnélküli pofonoknak "örülni szoktam", mert a csapat olyankor általában még jobban összeszedi magát.
Tavasszal március-április környékén megmaradt bennem egy Courtois nyilatkozat, hogy nagyon jól felkészültek fizikálisan a veghajrára.
Na onnantól kezdtem reménykedni...
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Főleg az apróbetűs részHalfkey írta: Sztem annyi a különbség hogy valaki az eredményeket értékeli objektív pipálgatós alapon, valaki meg szubjektíven a szezon ívét, menetét és a kiváltott érzéseket. Utóbbi nyilvánvalóan 10/10 kell hogy legyen. Előbbit meg nem sok értelme van értékelni, hiszen akkor egyrészt soha a történelmünkben nem volt még 10/10 szezon hisz valamit mindig nem nyertünk meg, másrészt mindenki tudja mit nyertünk mit nem, ehhez nem kell ‘értékelni’.
Szóval aki nem 10/10et írt, az vakon van
Meg persze Realista is hogy nem sikerült egyértelműen feltennie a kérdést
BL döntő előtt (szerencsére) nem volt? szavazás, mert ugye akkor is úgy kellett volna, h nyerünk, vagy nyerünk.. És most is csak annyi kéne:
-ban
-ban
-ban.. stb..
-10!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Sztem annyi a különbség hogy valaki az eredményeket értékeli objektív pipálgatós alapon, valaki meg szubjektíven a szezon ívét, menetét és a kiváltott érzéseket. Utóbbi nyilvánvalóan 10/10 kell hogy legyen. Előbbit meg nem sok értelme van értékelni, hiszen akkor egyrészt soha a történelmünkben nem volt még 10/10 szezon hisz valamit mindig nem nyertünk meg, másrészt mindenki tudja mit nyertünk mit nem, ehhez nem kell ‘értékelni’.
- Zorro
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ramos, Modric
- Kedvenc csapatod: RMCF
Akkor bocsánat...raul 4 ever írta:Sztem csak szarkazmus volt, én nevettem..Zorro írta:
Pontozni az rsg-ben, a jégkorcsolyában, ... szoktak.
Erdekes a fenti ertekelesi rendszer mert csak negativ pontokat lehet adni.
Meg jó, hogy visszafogtam magam, pedig már krvara feszült a lánc
https://www.youtube.com/watch?v=qhX06B58O7M
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
Így kell történelmet írni. Rajongóknak a szívébe, gyűlőködöknek az agyába égett bele.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sztem csak szarkazmus volt, én nevettem..Zorro írta:Pontozni az rsg-ben, a jégkorcsolyában, ... szoktak.realistahuni írta:
Clásicon kaptunk 4 gólt, -4
Psg ellen a bírók vittek tovább, -1
Chelsea ellen csak szerencsénk volt, -1
City ellen duplán szerencsénk volt, -2
Döntőben kevesebb kapuralövés, -1
Nem nyertünk spanyol kupát, -1
Ez így osszességében 0 pontos szezon de olyan választás nem volt.
Erdekes a fenti ertekelesi rendszer mert csak negativ pontokat lehet adni.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy