Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Mennyi ertelme van egy a palyafutasa vegere kanyarodo vilagklasszis csatar moge leigazolni egy meg inkabb kifele halado egykori klasszist? A jovot kellene epiteni es megtalalni azt, aki moge majd Karim fog beallni, addig pedig ertekes tapasztalatot szerezhet a vilag egyik legjobbjatol.
Az en titkos favoritom egyebkent Rodrygo…
Az en titkos favoritom egyebkent Rodrygo…
Egyébként, ha nem lenne horror fizetése elhoznám Cavanit Benz mögé.
Elvileg Ő is hajlik Spanyolország felé, viszont eddig csak az Atletico, Villareal, Sevilla hármas érdeklődött utána. Egyébként még a fizetését is csökkentené a hírek szerint.
Nyilván nem egy fiatal, de eléggé megnőne a variációs lehetőségek száma és, ha Karim esetlegesen kiesik, akkor is van megfelelő alternatíva.
Elvileg Ő is hajlik Spanyolország felé, viszont eddig csak az Atletico, Villareal, Sevilla hármas érdeklődött utána. Egyébként még a fizetését is csökkentené a hírek szerint.
Nyilván nem egy fiatal, de eléggé megnőne a variációs lehetőségek száma és, ha Karim esetlegesen kiesik, akkor is van megfelelő alternatíva.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Azon a pár meccsen? Rodrygo, Hazard, DE ugye írtam, hogy oda úhyis hozunk valakit, HA egyszer sikerül eladni azt a kettőt aki eleve itt van. Tudnak többen is játszani? LV meg Carvajal, akiket a meccsek 90%-ban sajnos bárki megver, előbbi beadni nem tud, utóbbi meg már sokat sérült, pl ezért kell majd ott erősíteni, de pont azzal kezdtem hogy Június eleje van...ANDS írta:Érdekes, szerintem ott többen is tudnak játszani, de Benzema helyett ki tud beállni, őt tehermentesíteni?wZoLee7 írta: Junius eleje van, fogunk hozni egy tamadot aki beillik majd a sorba es lesz eleg ember arra, hogy megoldjak a jobb oldlat Valverde nelkul. Hazard is megkapja az utolso utani utani evet a bizonyitasra, hat ha hoz egy jo szintet.
… Engem sokkal jobban zavara vedelem jobb oldala, na az a resz uvolt az erositesert
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Rodrygo. Egyertelmuen.ANDS írta:Abbanegyetértünk, hogy Fede a kp- n tudna a leghasznosabb része lenni a csapatnak.Halfkey írta: Ez nem Carloról szól, maximálisan bízom benne, nem most kell hozni az edzővédő frázisokat, unalmas, főleg hogy sztem nincs is antiCarlo ember a fórumon. Az aktuális edző viszont nyilvánvalóan azt nézi, mi kell a csapatnak a következő pár évben. Ez nem feltétlenül esik egybe azzal, hogy mi a legjobb a következő 10 alatt, aminek biztos hogy a nagy részét nem az ő irányítása alatt fogjuk eltölteni.
Irreleváns a keret jelenlegi állapotának a levezetése abból a szempontból hogy ebben a kölyökben hol a legnagyobb a potenciál. Ez pedig a pálya közepe. Mondhatjuk hogy nem baj, a csapat érdekében áldozza be a potenciálját - ezt elfogadom, de engedd meg hogy ne örüljek neki ;)
De ki legyen a jobbszélső?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Sehogy, csak kellett egy semmitmondó bölcsesség a végére... Ill., hogy ez egy egyszezonos dolog lesz, mint az volt, de csak annyi..Realista24 írta: Hogy jön a mezszam a poszthoz?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Hogy jön a mezszam a poszthoz?raul 4 ever írta:Amennyire egyetértek veled, viszont annyira nem aggódom emiatt, ez max 1 év lesz.Halfkey írta: Ez nem Carloról szól, maximálisan bízom benne, nem most kell hozni az edzővédő frázisokat, unalmas, főleg hogy sztem nincs is antiCarlo ember a fórumon. Az aktuális edző viszont nyilvánvalóan azt nézi, mi kell a csapatnak a következő pár évben. Ez nem feltétlenül esik egybe azzal, hogy mi a legjobb a következő 10 alatt, aminek biztos hogy a nagy részét nem az ő irányítása alatt fogjuk eltölteni.
Irreleváns a keret jelenlegi állapotának a levezetése abból a szempontból hogy ebben a kölyökben hol a legnagyobb a potenciál. Ez pedig a pálya közepe. Mondhatjuk hogy nem baj, a csapat érdekében áldozza be a potenciálját - ezt elfogadom, de engedd meg hogy ne örüljek neki ;)
Jövő nyáron kifut Kroos és Modric papperje is, nem hinném, hogy mindkettő rápakol még egyet. VB után, bajnoki címmel a zsebben +megint egy címvédés után, valamelyik szerintem szögre rakja sajnos.. És akkor Fedet vissza kell tenni középre, ÉS kell új jsz (vagy Rodrynál beüt vmi szerb koksz?!) ÉS új jh..
Szóval alapvetően igen, kicsit baj, hogy Fedet máshol kell játszatni (mint Helguera kh helyett vkp-ban anno), de most szerencsére azért, mert az eredeti helyén tele van a csapat minőséggel..
1 évig CR7 is elvolt 9-cel a hátán, ennyi az urunál is belefér.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Amennyire egyetértek veled, viszont annyira nem aggódom emiatt, ez max 1 év lesz.Halfkey írta: Ez nem Carloról szól, maximálisan bízom benne, nem most kell hozni az edzővédő frázisokat, unalmas, főleg hogy sztem nincs is antiCarlo ember a fórumon. Az aktuális edző viszont nyilvánvalóan azt nézi, mi kell a csapatnak a következő pár évben. Ez nem feltétlenül esik egybe azzal, hogy mi a legjobb a következő 10 alatt, aminek biztos hogy a nagy részét nem az ő irányítása alatt fogjuk eltölteni.
Jövő nyáron kifut Kroos és Modric papperje is, nem hinném, hogy mindkettő rápakol még egyet. VB után, bajnoki címmel a zsebben +megint egy címvédés után, valamelyik szerintem szögre rakja sajnos.. És akkor Fedet vissza kell tenni középre, ÉS kell új jsz (vagy Rodrynál beüt vmi szerb koksz?!) ÉS új jh..
Szóval alapvetően igen, kicsit baj, hogy Fedet máshol kell játszatni (mint Helguera kh helyett vkp-ban anno), de most szerencsére azért, mert az eredeti helyén tele van a csapat minőséggel..
1 évig CR7 is elvolt 9-cel a hátán, ennyi az urunál is belefér.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Junius eleje van, fogunk hozni egy tamadot aki beillik majd a sorba es lesz eleg ember arra, hogy megoldjak a jobb oldlat Valverde nelkul. Hazard is megkapja az utolso utani utani evet a bizonyitasra, hat ha hoz egy jo szintet. Engem sokkal jobban zavara vedelem jobb oldala, na az a resz uvolt az erositesert
Ez nem Carloról szól, maximálisan bízom benne, nem most kell hozni az edzővédő frázisokat, unalmas, főleg hogy sztem nincs is antiCarlo ember a fórumon. Az aktuális edző viszont nyilvánvalóan azt nézi, mi kell a csapatnak a következő pár évben. Ez nem feltétlenül esik egybe azzal, hogy mi a legjobb a következő 10 alatt, aminek biztos hogy a nagy részét nem az ő irányítása alatt fogjuk eltölteni.
Nem abban fejlődik, amiben kellene. Szerintem hatalmas benne középen a potenciál, ott világsztár lehet, szélen meg egy átlagos szélső.raul 4 ever írta:Azontúl, h nem az a posztja, kkp-ban meg egy állat, egyébként ezzel mi a baj?Halfkey írta: Az a baj nekem ez az egész off season azt vázolja hogy Fede jobbszélső Carlonál
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Courtois, +1 Senior GK
Carvajal, Odri, Militao, Nacho, Alaba, Rüdiger, Mendy, Vallejo
Lucas, Case, Kroos, Modric, Fede, Cama, Tchouameni, Ceba
Vini, Karim, Rodrygo
Reinier, Kubo(nem eu-sok), Lunin, Miguel, Blanco - kölcsön
Carvajal, Odri, Militao, Nacho, Alaba, Rüdiger, Mendy, Vallejo
Lucas, Case, Kroos, Modric, Fede, Cama, Tchouameni, Ceba
Vini, Karim, Rodrygo
Reinier, Kubo(nem eu-sok), Lunin, Miguel, Blanco - kölcsön
Toni
- raul 4 ever
Azontúl, h nem az a posztja, kkp-ban meg egy állat, egyébként ezzel mi a baj?Halfkey írta: Az a baj nekem ez az egész off season azt vázolja hogy Fede jobbszélső Carlonál
Végre belefér, h vak Bodri is játsszon Danit kímélni, stb.. Vannak öreg zsenik, brutálfutós-melózós fiatalok.. Most perpill a jobbos stabil és nem a mérleg nyelve, akkor mi van?
Fede - Dani hányszázszor job, mint egy Ase - LV? Az szar is volt, ez max nem extra..
Kicsit fura, de stabil legalább..
Az a baj nekem ez az egész off season azt vázolja hogy Fede jobbszélső Carlonál
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Yazid írta: nekem ez egyértelműen azt vázolja ez a vezetőség terve a jövőt nézve
___aurelien
cama___fede
Fap fap és fap
ZIDANE
nekem ez egyértelműen azt vázolja ez a vezetőség terve a jövőt nézve
___aurelien
cama___fede
___aurelien
cama___fede
- raul 4 ever
védelem
Cama
Csumi-Modric/Kroos
Fede-Benz-Vini
Ezt törje fel valaki?!
El nem tudom képzelni, mennyire az életről lehúzó élmény lesz az ellenfeleknek, hogy MINDIG OTT lesz valaki.. Fúh.. Erre még VárhidiPeti is megnyalja a taktikus bajsza szélit...
Brutál...
Cama
Csumi-Modric/Kroos
Fede-Benz-Vini
Ezt törje fel valaki?!
El nem tudom képzelni, mennyire az életről lehúzó élmény lesz az ellenfeleknek, hogy MINDIG OTT lesz valaki.. Fúh.. Erre még VárhidiPeti is megnyalja a taktikus bajsza szélit...
Brutál...
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Csóró Marcelonak nemsokáig fog élni a rekordja . Azthiszem a 3 szuperkupával(eu,klubvb,spanyol) be is érheti Benzema.Realista24 írta: A négy Kapitány jövőre.
1. Karim Benzema
2. Nacho
3. Luka Modrić
4. Dani Carvajal
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
A négy Kapitány jövőre.
1. Karim Benzema
2. Nacho
3. Luka Modrić
4. Dani Carvajal
1. Karim Benzema
2. Nacho
3. Luka Modrić
4. Dani Carvajal
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Na az a kebabstand bazmeg, altintop, , sahin
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Azért a csapatért érdekes senki nem sír, hogy nem nyert BLt, pedig nagyon baszó gárda volt. Bezzeg a City és csóri Poolok.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots