Formula-1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Formula-1
Szinte biztos voltam, hogy lesz valami a hétvégi Hamilton ügy miatt.
Bár szakértők szerint a Red Bull nyerhet ezzel a legnagyobbat. Annak tudatában ez pláne vicces lenne, hogy ők nem igazán sírtak ezért. Noha nem örülnék annak, ha hirtelen teljesen egyoldalúvá válna a versenyzés és az RB olyan szinten lenne, mint korábban a Merci.
Max ki is jelentette most hogy nem igazán tartja fairnek, hogy szezon közben hoznak új szabályt, ezzel szembepisálva azokat, akik nem igazán szenvedtek a delfinezéssel.
Kíváncsi leszek.
Bár szakértők szerint a Red Bull nyerhet ezzel a legnagyobbat. Annak tudatában ez pláne vicces lenne, hogy ők nem igazán sírtak ezért. Noha nem örülnék annak, ha hirtelen teljesen egyoldalúvá válna a versenyzés és az RB olyan szinten lenne, mint korábban a Merci.
Max ki is jelentette most hogy nem igazán tartja fairnek, hogy szezon közben hoznak új szabályt, ezzel szembepisálva azokat, akik nem igazán szenvedtek a delfinezéssel.
Kíváncsi leszek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nem nagyon vagom mi van, de nem az, hogy hambuci kivette a szajabol dzsordzsiboit, es elkezdte a sirasrivast, hogy mert a nagy mercedes mernokok nem jonnek ra a megoldasra, a pattogastol megfajdul a kis hata, nyilvan a health&safety kartya hasonlo kaliberu, mint a negerkartya, úgyhogy most akkor vissza minden, vagy mittudomen mit fognak kezdenek testuletileg az osszes autoval.Remy írta: Kíváncsi leszek miben változnak most a dolgok, miután módosított ezt azt a pattogással szemben az FIA.
Alonso azért odaszúrt. Évekig tudná még ezt csinálni így.
Hiaba a milliardok amugy, ugyanolyan unalomfos, egy db dominans csapattal, annyi valtozott, hogy legalabb az autok kineznek valahogy...
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Kíváncsi leszek miben változnak most a dolgok, miután módosított ezt azt a pattogással szemben az FIA.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nektek Remylitisetek van vagy mi?
Ő ugrik a Max sikerekre és a Hamilton blamákra, ti pedig ugrotok Remyre bármit ír ide, és nem veszitek észre, hogy ugyanazt csináljátok.
Azt hiszem, ami Remytől azért jóval fontosabb volt ezen a hétvégén az a Ferrari és amúgy a Ferrari motoros csapatok. Tönkrement a Haas meg az Alfa Romeo is...
Leclerc már a büntetés határon van a legtöbb alkatrészből, szóval nem elég, hogy nullázza valamelyik futamot, de majd kaphatja az 5-10 rajthelyeket is a rá következő futamra. Nem tudom, hogy ezeket a megbízhatósági gondokat ilyen szabályrendszer mellett meglehet-e oldani szezon közben, én kétlem, szerintem ennek az évnek leves így.
Ő ugrik a Max sikerekre és a Hamilton blamákra, ti pedig ugrotok Remyre bármit ír ide, és nem veszitek észre, hogy ugyanazt csináljátok.
Azt hiszem, ami Remytől azért jóval fontosabb volt ezen a hétvégén az a Ferrari és amúgy a Ferrari motoros csapatok. Tönkrement a Haas meg az Alfa Romeo is...
Leclerc már a büntetés határon van a legtöbb alkatrészből, szóval nem elég, hogy nullázza valamelyik futamot, de majd kaphatja az 5-10 rajthelyeket is a rá következő futamra. Nem tudom, hogy ezeket a megbízhatósági gondokat ilyen szabályrendszer mellett meglehet-e oldani szezon közben, én kétlem, szerintem ennek az évnek leves így.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A legtobb ilyen stat mar semmire sem jo, mindenki tudja miert. De ez igy volt 10 evvel ezelottiek meg a 20 evvel ezelottiek eseten is, nem ertem miert kell mindig egymasnak esni miattakodo írta: Nem akartam belefolyni, az utolso par kommentet olvastam csak el. Szinvonalatok kritikan aluli amugy.
De akkor tegyuk mar tisztaba. Ha most peldaul Leclerc vagy Norris erte volna utol Laudat gyozelmek szamaban az se erne szart se? Vagy most mivan? Komolyan erdekel.
Csak nekem santit ez az erveles?
Nem akartam belefolyni, az utolso par kommentet olvastam csak el. Szinvonalatok kritikan aluli amugy.
De akkor tegyuk mar tisztaba. Ha most peldaul Leclerc vagy Norris erte volna utol Laudat gyozelmek szamaban az se erne szart se? Vagy most mivan? Komolyan erdekel.
- Remy
- Kapcsolat:
De most ez valami hihetetlen.Süti írta:Persze, az eper meg pirosabb mint a sárgabarack. Ez is tény, bár értelme kb pont ugyanannyi.Remy írta:
Nyilvánvaló, hogy messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle, de attól még a tény, az tény. Utolérte XY-t és üldözi XY-t.
Utolérte Laudat és Clarkot vagy sem? Wtf. Komolyan ebbe is beleköttök?
Mintha Karim 324. goljánál elkezdene a fórum egyik fele Raúlozni...
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Süti
Persze, az eper meg pirosabb mint a sárgabarack. Ez is tény, bár értelme kb pont ugyanannyi.Remy írta:Nyilvánvaló, hogy messzemenő következtetéseket nem lehet levonni belőle, de attól még a tény, az tény. Utolérte XY-t és üldözi XY-t.Süti írta: Teljesen felesleges osszehasonlitani szamokban ezeket a generaciokat, mikor háromszor annyi futam van egy szezonban.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Meg se kell nevezni, tudod te magadtól.Remy írta:
Látom a személyeskedés megy.
Hol van megtiltva, hogy nem lehet a fórumr beírni számokat, amiknek még jelentésük is van? Hol volt szopkodva Max?
Frusztrált vagy? Fáj valami? Vasárnap van, pihenj.
Mondja ezt az, aki nem tudja méltósággal kezelni, ha nyer a kedvence, nem-nem, neki még szapulni is kell valakit.
Ennyit arról, hogy ki hogy tölti a vasarnapját.
Nem sokszor írok, inkabb csak olvasok, de amit te csinalsz ebben a topicban az kabaré.
Talán ha betöltöd a 14-et majd kinövöd.
- Remy
- Kapcsolat:
Látom a személyeskedés megy.filatáska írta: Fú de irritáló itt valaki. Nyer a kedvence, szopkodja a fxaszát, és még az ellenfelekről is ,,tudja,, a frankót.
A múltkori után pihenhetne újabb 2 hetet. Jót tenne... a fórumnak.
És ezt minden egyes alkalommal.
Hol van megtiltva, hogy nem lehet a fórumr beírni számokat, amiknek még jelentésük is van? Hol volt szopkodva Max?
Frusztrált vagy? Fáj valami? Vasárnap van, pihenj.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Fú de irritáló itt valaki. Nyer a kedvence, szopkodja a fxaszát, és még az ellenfelekről is ,,tudja,, a frankót.
Akkor elmondom a nagy titkot, amit se te, se a kommentatorok nem ertetek. Az embereket mashogy kell motivalni. Russelt nem kell, o ott van a merciben, oruljon es teljesitsen. Egy 7szeres vilagbajnokot nem tudsz ugy motivalni, hogy majd jobb lesz, o jelenleg egy elo legenda, vele ugy kell banni, hogy a minimalis motivacioja is megmaradjon (szerintem teljes mertekben elvesztette). Ezt egy ertelmes vezeto tudja, es felismeri. Nem guyanugy bansz a regi, klasszis beosztottaddal, mint egy ujonccal.Remy írta:
Semmi olyan nem lett írva, ami nem állná meg a helyét. Ráadásul IDEI szezon alapján a 7x bajnok nincs egy lapon a zöldfülű csapattársával. Ami azért enyhén szólva is durva... Hosszú még a szezon, nyilván Lewisban is bármikor benne van, hogy összekapja magát, de EDDIG lófasz Russellel szemben. Szépíthetitek, ahogy akarjátok, de ez van.
A fontosabb része a kommenteknek az volt, hogy a jelenség miért létezik, miszerint ott van a merciben egy teljesítő pilóta, mégis Hamiltonról szól minden. És erre utaltak kétszer is a közvetítés alatt a kommentátorok is.
Russell miért nem sír? Őszintén. Ugyanabban a verdában ül. Hozza az eredményeket, cserébe ugyanúgy pattog és szenved, mégse pofázik annyit.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Azért zárójelben illik megjegyezni, hogy Verstappennek is volt már két nullázása idén önhibáján kívül. Kb. most fest reális képet a tabella.Bencze írta: Mintha egy zoldfulu Leclerc is “bearazta” volna a nagy Vettelt elso ferraris szezonjaban. Az is vicces, hogy a Ferrari kiesesek a mercit segitik szerinted, nyilvan a red bullnak egyaltalan nem kedveznek ezek az olasz pontvesztesek.
Kerlont megint adnom kell, egyszeruen falramaszok verstappentol amiota remy vasarnaponkent keptelen kivenni a holland makkjat a szajabol.
- Remy
- Kapcsolat:
Szabadedzés, időmérő, nem egyenlő a versennyel. Versenyben még mindig magasan a legjobb a holland. Kérdezd csak a monacóit, hogy mennyit ér azzal, ha egész hétvégén gyorsabb, mint az RB, versenyen, csapathibákon kívül is nehezen tudják tartani a lépést Verstappennel.Kerlon írta:
Nekem az is fura, hogy Perez kvázi gyorsabb volt egész hétvégén, de a futamra mit ad isten egy múltkori verstappen apuka sírás után megint csak a hollandot hozták ki a futamon elsőnek.
Elnézve a közösségi médiát, ehhez nem kellek én, szóval teljesen mindegy, hogy mit írok. Ennél az embernél nincs köztes állapot. Vagy utálod, vagy kb neki szurkolsz. De ez lényegében érthető is, megosztó az ember. De ez így van jól.Kerlon írta: Cserébe a fanboy stílusod még rátesz egy lapáttal és még az is megutálja ezt a pökhendi hollandot, akit amúgy hidegen hagy.
Pontosan, az teljesen más. Jól írtad.géza írta: Rosberg jobban bearazta Schumachert par eve, de gondolom az teljesen mas.
Mondjuk, őszintén. Ezt már akkor megmondtam, hogy ez fog történni, mikor Lec aláírt a Ferkához.Bencze írta: Mintha egy zoldfulu Leclerc is “bearazta” volna a nagy Vettelt elso ferraris szezonjaban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2022. június 12., vasárnap 16:37-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mintha egy zoldfulu Leclerc is “bearazta” volna a nagy Vettelt elso ferraris szezonjaban. Az is vicces, hogy a Ferrari kiesesek a mercit segitik szerinted, nyilvan a red bullnak egyaltalan nem kedveznek ezek az olasz pontvesztesek.
Kerlont megint adnom kell, egyszeruen falramaszok verstappentol amiota remy vasarnaponkent keptelen kivenni a holland makkjat a szajabol.
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Kerlon, ne keverd a versenytempót az egykörössel! Számomra meg az a fura, hogy ahogy kijött Lec a boxba, Max egyből utolérte Perezt, aztán oké el lett engedve, de figyeltem direkt miután mindkét Red Bull kiállt 3,7 sec volt a különbség a holland javára, aztán a kövi vsc-nél ez már 10 másodperc volt, pedig nem volt köztük senki, sem elengedés semmi, egyszerűen Perez versenytempója tapinthatóan gyengébb még így is Maxénál, hogy sokkal jobban érzi az idei verdát, mint a tavalyit. A végére kapott egy 20 másodpercet kólára, abból kb. 5 volt az elbaltázott kerékcserék miatt. Persze sokaknak megint csak az jött le a futamból , hogy el lett engedve, holott maga Perez is elismerte, hogy nem volt meg a tempója Maxhoz.
Verstappent amúgy nem érdeklik a rekordok, azt mondta simán el tudja képzelni, hogy '28-ban már vissza is vonul, 31 évesen.
Verstappent amúgy nem érdeklik a rekordok, azt mondta simán el tudja képzelni, hogy '28-ban már vissza is vonul, 31 évesen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára alexoxladjackoxi 2022. június 12., vasárnap 16:35-kor.
Rosberg jobban bearazta Schumachert par eve, de gondolom az teljesen mas.
- RealMadridFanatic
Ooo... Ok, es?Jelenleg ő a VB címvédő, és a mostani bajnokságot is vezeti. Ezen nem nagyon van mit felnagyítani, jelenleg ő a jéghegy csúcsa
Egy hetszeres vilagbajnok fele a tisztelet teljes hianya van itt mindig, Verstappen viszont minden mozzanatert fel van huzva, vagy a hibai elmismasolva.
Most lehet, hogy a holland hozza a legjobb teljesitmenyt, de azert erdemes megnezni minden idok legjeit. Azt hiszem nem az o nevevel fog kezdodni a legtobb fontos rekord. Persze majd egyszer lehet igy is.
Amugy tenyleg nem kulonosebben erdekel, en csiptem Hamiltont, ahogy anno berobbant, az zsenialis volt. Verstappen is hasonlo, korszakos tehetseg, igazi versenyzotipus, egy cellal a szeme elott.
Az viszont kisse nevetseges, amikor ilyen kettos merce van, bohoc stilussal karoltve.
Nem is a melyenszanto szakmai elemzeseiddel szeretnek vitaba szallni. Oh wait...Tehát annyira vagy releváns a témában, hogy semennyire.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)