szoval rugott azota egyaltalan egyet is ?Kroos anno a Leverben mintha elég jól lőtte volna, talán pont egy szabadrúgásgólja után vettem észre anno a gyereket
cursed by remy
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. június 18., szombat 18:40
szoval rugott azota egyaltalan egyet is ?Kroos anno a Leverben mintha elég jól lőtte volna, talán pont egy szabadrúgásgólja után vettem észre anno a gyereket
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 18., szombat 18:20
Mondjuk CR óta se nagyon vagyunk veszélyesek szabadból. Sőt... Semennyire.ferni írta:
Itt voltak a csapatban jobbnál jobb rúgótechnikával megáldott emberek, akik nem lettek odaengedve kb soha, elég csak a Kroos-Modric duóra gondolni.
De hát ott volt Bale, sokkal jobban rúgta a szabadokat, gólokat lőtt, veszélyesebbek voltak sokkal a lövései és ami a legviccesebb, hogy még Ramos szabadjai is életképesebbek voltak
HozzászólásSzerző: Bencze » 2022. június 18., szombat 18:17
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 18., szombat 18:05
Hát nem is, botrány sok lehetőségből akadtak be a szabadrúgásai.Tomidzsi írta: nem elit free kick lövő abban maradtak itt páran.
Ezt nekik és mindenkinek aki szereti
https://youtu.be/3hcfvObigQg
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2022. június 18., szombat 16:54
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2022. június 18., szombat 15:56
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 17., péntek 21:47
Nem tudom mi a fasz ez, de imádomhehetheoriginal írta: BOOM
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 17., péntek 17:59
HozzászólásSzerző: ferni » 2022. június 14., kedd 14:49
Nem elcsalták.halamadrid írta: Nem tudja valaki mi mostanában ez a "Ronaldotól elcsaltak egy jogos aranylabdát" szöveg? Sok helyen látok ilyen írásokat, de semmilyen magyarázat nincs mellette. Nem mintha nem érténék egyet .
Valaki nem tud erről valamit?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. június 14., kedd 10:45
Ennyi. röviden. De Juninhoval...Beckhammel,Ronaldinhoval,Pirloval ne emlegessük szerintem egy szinten. Szabadrúgásoknál.Realista24 írta:Szerintem nincs értelme emiatt beleállni, csak nem kell elitbe tenni szabadrúgások terén, mert abban "csak" jó volt, nem kimagasló.Gascoigne írta: Szó szerint az egyetlen dolog, amivel bele lehet állni CR-be, hihetetlen hogy amúgy mennyire komplett játékos volt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 14., kedd 10:23
Szerintem nincs értelme emiatt beleállni, csak nem kell elitbe tenni szabadrúgások terén, mert abban "csak" jó volt, nem kimagasló.Gascoigne írta: Szó szerint az egyetlen dolog, amivel bele lehet állni CR-be, hihetetlen hogy amúgy mennyire komplett játékos volt.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2022. június 14., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 14., kedd 10:12
Lehet volt benne egy kis színház, de kb. a csávó olyan volt, hogy ha eltalálta a kaput, akkor kis túlzással emberrel együtt is bement volna a hálóba. Kb. mint egy nehézsúlyú bokszolónál, ha elér, véged.Marci77 írta: Csak menő volt ahogy odaállt,meg ahogy rák*rta. Ha csak betartja,hogy 26-27ről vagy távolabbról lövi ő, a közelebbit engedi, már jobb lett volna.
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2022. június 14., kedd 9:17
Mondjuk ha jobban megnézzük jogosm a szpás.főleg CRhez mérve. Messi 2011/12 előtt nem volt egyértelmű szabadrúgáslövő. egyáltalán. Azóta sokkal jobb CRnél,aki egyre jobban engedett le. Nem az volt,hogy Messi ellőtt mindent 12ig,és semmi se ment be.halamadrid írta: Megtaláltam a statot, amit R24 is beküldött. Messi jön a sorban 58-cal, majd CR 57-tel.
Azért érdekes mekkora a kontraszt a Messi felszopás és Ronaldo kritizálása között szabadrúgás ügyileg úgy, hogy kb. csak 1 éve vagy pár hónapja érte be Ronaldot.
Egyébként nagyon érdekelne Messi szabadrúgás statja is. Ha valaki véletlenül találna valamit beküldhtné.
HozzászólásSzerző: KAG » 2022. június 14., kedd 9:03
Modric labdajanal ment ez a szoveghalamadrid írta: Nem tudja valaki mi mostanában ez a "Ronaldotól elcsaltak egy jogos aranylabdát" szöveg? Sok helyen látok ilyen írásokat, de semmilyen magyarázat nincs mellette. Nem mintha nem érténék egyet .
Valaki nem tud erről valamit?
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 14., kedd 8:48
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 12., vasárnap 21:03
KöszRealista24 írta:https://www.messivsronaldo.app/detailed ... ree-kicks/halamadrid írta: Megtaláltam a statot, amit R24 is beküldött. Messi jön a sorban 58-cal, majd CR 57-tel.
Azért érdekes mekkora a kontraszt a Messi felszopás és Ronaldo kritizálása között szabadrúgás ügyileg úgy, hogy kb. csak 1 éve vagy pár hónapja érte be Ronaldot.
Egyébként nagyon érdekelne Messi szabadrúgás statja is. Ha valaki véletlenül találna valamit beküldhtné.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 12., vasárnap 20:58
https://www.messivsronaldo.app/detailed ... ree-kicks/halamadrid írta: Megtaláltam a statot, amit R24 is beküldött. Messi jön a sorban 58-cal, majd CR 57-tel.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 12., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 12., vasárnap 20:18
Az első három éve felhuzza a statjat. Utolsó évében pl. 1 gólt lőtt szabibol. Elotte 3-3-2.kiserik írta:Ok, ezt aláírom, de hogy jön most ide? Ennek mi köze a Realos éveihez?Realista24 írta:
If we look at all the free kicks taken in the last five seasons in the five major leagues and select, to avoid bias, players who have taken at least 35 free kicks (an average of seven per season), Cristiano is 33rd with a 2.74% success rate (two goals from 73 attempts).
2022. ápr. 18.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem