Bajnokok Ligája
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Bajnokok Ligája
Ugy erzem, nem volt tul oszinte az az állítólagos jo viszony a ket klub kozt
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Nasser Al-Khelaifi: "Super League is dead to me but it's weird. Real Madrid won the Champions League, celebrated it but they also don't like playing it. If they're not happy about it they should not play." @marca
Nincs olyan szerencséd kecskés.
Nincs olyan szerencséd kecskés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
🎖| UEFA has banned Leonardo for only one game for the incident at the Bernabeu. Nasser Al-Khelaifi - no ban. @AranchaMOBILE
Bíróverő kecsketerelő nyugodtan mehet és fenyegetőzhet ezek szerint futballmérkőzéseken. Uefa: say no to Fair Play.
Bíróverő kecsketerelő nyugodtan mehet és fenyegetőzhet ezek szerint futballmérkőzéseken. Uefa: say no to Fair Play.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
hehének elég, az a lényegSüti írta:Very reliable.nmate írta: Kerestem forrást, nem találtam, ez nem valami fake cucc? Oda akartam dobni angolbuzi haveromnak, hogy csámcsogjon, de így nem.
- Süti
Very reliable.nmate írta: Kerestem forrást, nem találtam, ez nem valami fake cucc? Oda akartam dobni angolbuzi haveromnak, hogy csámcsogjon, de így nem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tuti fakenmate írta: Kerestem forrást, nem találtam, ez nem valami fake cucc? Oda akartam dobni angolbuzi haveromnak, hogy csámcsogjon, de így nem.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kerestem forrást, nem találtam, ez nem valami fake cucc? Oda akartam dobni angolbuzi haveromnak, hogy csámcsogjon, de így nem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ha kenném vágnám a brazil nyelvet ( ) akkor elég fasza masfél-két órás podcastok mennek, denilsonnal, cafuval, patoval odaát.
amugy igaza van, kezdettol fogva ezert nem nezem kutyaba se a PL-t meg az ottani csapatokat, jatekosokat, hebe-hoba lecsuszott vmi nemeztkozi kupa nekik - altalaban mikor tele voltak elit kulfoldiekkel, vagy épp bemakoltak valamit a bajern ellen - de amikor noname kutyabalfasz emberekert fizetnek olyan sulyos penzeket, mint ami egy laliga csapat eves koltsegvetese, az felettebb vicces. viszik oda a b-kategórias brazilok, willian, oscar, richarlison, stbstb, mikozben mindig is a spanyol liga fekudt egy normalis brazilnak a legjobban, ott nyerte mind az aranylabdáját.
amugy igaza van, kezdettol fogva ezert nem nezem kutyaba se a PL-t meg az ottani csapatokat, jatekosokat, hebe-hoba lecsuszott vmi nemeztkozi kupa nekik - altalaban mikor tele voltak elit kulfoldiekkel, vagy épp bemakoltak valamit a bajern ellen - de amikor noname kutyabalfasz emberekert fizetnek olyan sulyos penzeket, mint ami egy laliga csapat eves koltsegvetese, az felettebb vicces. viszik oda a b-kategórias brazilok, willian, oscar, richarlison, stbstb, mikozben mindig is a spanyol liga fekudt egy normalis brazilnak a legjobban, ott nyerte mind az aranylabdáját.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Cafu: "I am afraid, there more we have Brazilians moving to the Premier league, there less chances for Brazil to win the World cup. Imagine being brainwashed by Gary Neville and his colleagues every week that you are the best in the world,, meanwhile you are not near the best. I prefer La liga,because they have high mentality to reach Finals and win them. In La liga they don't have a mouth in front of TV cameras telling lies about Spanish players or hyping them to the world. They speak football there, not myth. I overheard them saying that the Liverpool Dreadlock right back is in my level in that right back position . I didn't want to debate , because I knew Vinicius will show the World the truth and he did in Paris "
Erről ennyit.
Erről ennyit.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Egyébként igen, már most a legendák között is van olyan játékos, akinek több BL serlege van mint bajnoki. SOMOS LOS REYES DE EUROPAfüst írta: Én rájöttem a koncepcióra, az a terv, hogy egyedülálló klubként nálunk több legyen a BL serlegből mint a hazai kupából.
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Én rájöttem a koncepcióra, az a terv, hogy egyedülálló klubként nálunk több legyen a BL serlegből mint a hazai kupából.Sierra írta:Realista24 írta: Nehogy a Frankfurt minket is megszivasson a Szuperkupa döntőben.
Áááh, ezt a csapatot? Ezek minden kupát megnyernek. Kivéve a spanyol kupa, úgy látszik az nem érdekli őket.
Realista24 írta: Nehogy a Frankfurt minket is megszivasson a Szuperkupa döntőben.
Áááh, ezt a csapatot? Ezek minden kupát megnyernek. Kivéve a spanyol kupa, úgy látszik az nem érdekli őket.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
nem is tudom miért mondod, szezon elején rendkívűl élesen és jól szoktunk játszani.Realista24 írta:
Nehogy a Frankfurt minket is megszivasson a Szuperkupa döntőben.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nehogy a Frankfurt minket is megszivasson a Szuperkupa döntőben.Sierra írta:Hát igen. Azért az idei szezonjuk mindent vitt, amikor egy FRANKFURT kiejti őket egy EURÓPA LIGÁBÓL. xaviballllldzsi91 írta: Az a durva,hogy ez nekik nem ezaz 1 meccs hanem az elmúlt 8 évük és akkor ez mellé jönnek a 8-2ők meg a 4-0ás kiesések europa liga stb
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Hát igen. Azért az idei szezonjuk mindent vitt, amikor egy FRANKFURT kiejti őket egy EURÓPA LIGÁBÓL. xaviballllldzsi91 írta: Az a durva,hogy ez nekik nem ezaz 1 meccs hanem az elmúlt 8 évük és akkor ez mellé jönnek a 8-2ők meg a 4-0ás kiesések europa liga stb
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a durva,hogy ez nekik nem ezaz 1 meccs hanem az elmúlt 8 évük és akkor ez mellé jönnek a 8-2ők meg a 4-0ás kiesések europa liga stbSierra írta: Ennyi cselédet. Úgy örülnek, mintha a Barca játszana, mondjuk csórik, ilyen közel egy darabig biztos nem lesznek a BL-hez, mint a City.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- flori
Ezek a videók függőséget okoznak. Tényleg borzalmas, hogy végigülték PSG, Chelsea, City meg Liverpool mezben ezeket a meccseket. Úh de rossz lehet.
No me lo creo. Ezt az egy mondatot meg is lehet tanulni a kezdő spanyolosoknak.
No me lo creo. Ezt az egy mondatot meg is lehet tanulni a kezdő spanyolosoknak.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Ennyi cselédet. Úgy örülnek, mintha a Barca játszana, mondjuk csórik, ilyen közel egy darabig biztos nem lesznek a BL-hez, mint a City.
- h3x0r
En azt imadom a legjobban, hogy mar 1-1-nel kivetel nelkul mindegyik TUDJA, hogy perceken belul jon a kovetkezo.Realista24 írta: https://youtu.be/0lHpg52M-QU
Van még anyag cule Citysekbol
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
annyi nem volt. vagy 3 nagy gólszerzési lehetőségük volt. nekünk meg 1 gólunk, 1 jogtalanul elvett gólunk, meg egyszer macika ötösről passzolni akart. röviden, irányították a játékot, de így is a akaratunk teljesült szinte az egész meccsen.Sierra írta: Egyébként múltkor néztem meg az döntő összefoglalóját újra, hát szerencsénk volt, hogy egyik se ment be. Volt vagy 5 tiszta helyzetük. Elég peches meccsük volt, meg hát Körte húzott egy szép kis betonfalat a kapu elé.