Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Galacticos

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 5., kedd 23:49

carlo remélem azért azt leszűrte a meccsből hogy ramosnak nagyon nem a jobbszélen kéne játszania.
ha ezt leszűrte, és többet nem rakja oda akkor nem csak egy pontot nyertünk.

DavieS
Kedvenc játékosaid: #2 #12 #19

HozzászólásSzerző: DavieS » 2013. november 5., kedd 23:43

ennek a 433-nak a nagy vesztese úgylátszik isco lesz, az első hármas adott - oda amúgy se illene - a középső hármas szintúgy xabi(asier)-modric-khedira, két baszk közül az egyik mindig pályán lesz nagyon úgy néz ki, és ez rendjén is van, a horvát alap, németre meg nem is érdemes a karaktereket pazarolni... :roll: :roll:

ha megyünk az eredmény után akkor dobhatja be iscot, de az meg kevéske..

meglátjuk.
92:48

#2 #8 #12 #19 #23

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 5., kedd 23:40

Úri emberek módjára nem vertük meg az olaszokat hazai pályán. Mert amúgy megtehettük volna,csak nem mindig akartuk. Amikor kellett,felpörögtünk,mentünk előre,indítottuk a szélsőket,a mérkőzés 75-80%-ában azonban csak passzolgattunk és alibiztünk. Részemről nem volt gond amúgy,a Madridtól ezt vártam,totálisan eldőlt,hogy az első helyen megyünk tovább,hova erőltessük a támadásokat? És még így is verhettük volna őket,CR és Bale is betalálhatott volna még legalább egyszer. Alonso is... Benzema is.

Én élveztem a mérkőzéseket,veletek ellentétben,akik soha semminek nem tudnak örülni. Nem olyan régen még imádkoztatok,hogy 4 pont összejöjjön a Juve ellen... nézzétek meg a csoportot,hogy áll. (Tisztelet a kivételnek).

Ez a csapat még fejlődik,nem lőhetjük el az összes puskaport már a csoportkörben. Most a bajnokságra kell koncentrálni,és folytatni kell a megkezdett munkát. :salute: Ez a meccs a Juvénak volt élet-halál kérdése,nekünk egyáltalán nem. :agree:

A mutatott játékkal nem volt gond,abból szemszögből nézve,hogy mit kért a csapattól Ancelotti. Megvalósították. Az megint más kérdés,hogy igazából bedarálhattuk volna a Juventust...

Én ennek az eredménynek is tudok örülni,főleg annak tudatában,hogy bejött a mix!
:goat:

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 23:34

Marky írta:szerintem már az is szép dolog, hogy ennyi helyzetünk volt és 2-t is tudtunk lőni.
casillas most annyit védett, hogy újra elő fog kerülni a kapuskérdés....

akik elégedetlenkednek, gondoljanak arra, hogy tevez 4 éve továbbra sem lőtt bl gólt. megvan a továbbjutás, a következő fordulóban a koppenhágát bedaráljuk aztán lehet majd pihentetni is akár. cr gólkirály lesz idén is, rekordot dönt. mi kell még?
Hát lehet engem sem fogtok szeretni, nem is azért vagyok itt, szóval teszek rá.. A véleményemet meg leírom, azért van a fórum. Akit nem érdekel az tudja a megoldást...

Először is ez a Casillas ömlengés.. Lehet a stúdióban más meccset láttak, de... Eddig is tisztában voltunk Casillas képességeivel, százszor le lett írva, hogy vonalkapus jó reflexekkel. Ezt bizonyítja mikor lehetőséget kap. Azonban ha egy beívelés jön, azt sem tudja, hova milyen ütemben kell kifutni. A második gól egyrészt Varane, másrészt (javarészt) az ő hibája, azért a labdáért simán jönni kellett volna, de még csak meg sem fordult a fejében. Bizonytalan kijöveteleknél, bizonytalan lábbal.

Na a hsz-ed vége.. Tevez. Kit érdekel??? CR gólkirály lesz, rekordot dönt. Ok, részben elégedett vagyok és örülök neki, de ha nem nyerünk semmit, akkor újból kérdezem, kit érdekel?? Lehet valaki CRnek szurkol, valaki Casillasnak, hát én a csapatnak.

Na, de akkor értékelem a játékosokat.
Casillast mondtam, nekem ez kevés.
Védelem úgy kompletten gyenge, Carlonak valamit kezdeni kell ezzel, bár az sem megoldás, hogy minden meccsen másik négyes áll ki. Kaptunk 2 gólt Varane-ról, de a többiek sem voltak jobbak, csak szerencsénk volt. Remélhetőleg ez javul, mert képességekben nincs gond, "csak" teljesítményben.
Középpálya, Modric, Xabi nagyon jó volt, kell ő még nekünk, ezt már mondtam a Rayo ellen is, de most is. Khedirára nem tudok mit mondani... Nem szidom, minek? Úgyis mindig ő játszik. Ez a 4-3-3-as felállás nem a mi stílusunk, vagy csak kevés volt az idő, hogy kipróbáljuk, mindenesetre eddig nem jött be. Bale életveszély és méginkább az lesz, majd elkezdenek tőle félni a védők, ha eddig nem tették. 1 ember nem lesz rá elég, sokat fogunk nyerni vele, abban biztos vagyok. Ronaldo meglőtte a szokásost, veszélyes volt, de a kevesebb néha több. A szabadrúgást illett volna átengedni, az nem az ő szöge volt. Benzema néha mutat 10-15 percet, amikor csak les az ember, máskor meg tényleg méterekre pattan a labda és a legegyszerűbb passzokat sem tudja megcsinálni. Ő eddig is ilyen volt, de még van ideje beleszokni Carlo rendszerébe (ha majd lesz olyan...), aztán nyáron majd meglátjuk, meglátja a vezetőség. Mindenesetre kezdek megint bízni benne, mert egyre több szebb dolgot mutat.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 5., kedd 23:21

pavel írta:Jó volt ez fickók! Azért itt sok minden fejben dőlt el. S nos, ott a mieink sehol nem voltak, ezért lett iksz...
Benzemával meg mi van néha? Elpattannak a labdák, az emberét 2-3-4 méterről követi, nem tud passzolni...ááá
Khedira meg mint egy fejetlen ló, csak rohangált, csúszkált össze-vissza! :angry:
Konkrétan megválaszoltad. Néha elkalandozik az emberünk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pavel
Kedvenc játékosaid: el Buitre, Fenomén, R.Carlos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: pavel » 2013. november 5., kedd 23:13

Jó volt ez fickók! Azért itt sok minden fejben dőlt el. S nos, ott a mieink sehol nem voltak, ezért lett iksz...
Benzemával meg mi van néha? Elpattannak a labdák, az emberét 2-3-4 méterről követi, nem tud passzolni...ááá
Khedira meg mint egy fejetlen ló, csak rohangált, csúszkált össze-vissza! :angry:
"Éltem át már szép napokat, amikről azt hittem szarok, dehát ezek még szarabbak, ettől lettek szépek azok."

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 5., kedd 23:02

És Xabi is elég jó volt
ja, nekem is nagyon tetszett a játéka
pont azon gondolkoztam meccs közben, hogy milyen jó lett volna, ha a kezdetektől együtt játszik a csapattal, nagyon nagy nyugalmat áraszt a jelenléte a többiekre nézve, meg nem lett gyengébb játékos
abba a lövésbe mikor beleállt, már gondoltam, hogy nagy löket lesz :mrgreen:

egyébként egész meccsen hiányoltam a csapat szintű védekezést
mondjuk nem akkor, mikor az ellenfél már egy ideje szövögette a támadást, hanem mikor labdát vesztettünk
nem támadtak le kellően a támadók, és a fent ragadt középpályásoknak nem tudtak időt nyerni a visszazárkózásra, és emiatt szinte mindig létszám fölényben voltak a támadások elején
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:58

Géci írta:
zalkrisz írta:És még annyit, hogy nem az eredménnyel van bajom, a 4 pont is megfelel, az hiányzik, hogy meg sem próbáltunk győzni, akkor mentünk előre mikor muszáj volt és mikor kicsit megzavarodtak. Se előtte, se utána.
Ne ragozd, mert tuti, hogy a MU meccset nézted...
????

Nem értelek titeket. Hányszor játszottunk a Juve ellen és csak szoptunk szoptunk folyamatosan, volt egy Del Piero-juk, aki jött és lőtte a hatalmas gólokat, nem véletlenül tapsolta meg a Bernabeu. 2 hete mindenki arra fogta, hogy a bíró miatt nyertünk, nem ismerték el a győzelmet.. Itt lett volna az esély, hogy Torinoban kiüssük őket... törlesszünk... ami akár a 3. helyüket is jelentheti... De nem.. hát érdekel is engem melyikőtök mit gondol, én azt vártam, hogy megpróbáljuk behúzni. Megpróbáljuk!!!!

Úgy látszik, hogy csak nekem jelentet presztízsmeccset a mai. Ahogy a Bayern és a Barca ellen is azt jelentené... Jelenti mindig.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sunsky 2013. november 5., kedd 22:58-kor.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2013. november 5., kedd 22:56

ez a x tökéletes. torinoban győzni marha nehéz bl meccsen, egy x-et se tudtunk kihozni anno még zidaneal, figoval, ronaldoval a fedélzeten. most egy töketlen khediraval sikerült.

a védelmi hibák egyéni bénázásokból jöttek, viszont a második félidőben kisebb szerencsével megtudtuk volna nyerni. masszív csapat ez a juve, független attól, hogy a bajnokságban most nem vezetnek. szerintem már az is szép dolog, hogy ennyi helyzetünk volt és 2-t is tudtunk lőni.
casillas most annyit védett, hogy újra elő fog kerülni a kapuskérdés.... :mrgreen:

akik elégedetlenkednek, gondoljanak arra, hogy tevez 4 éve továbbra sem lőtt bl gólt. megvan a továbbjutás, a következő fordulóban a koppenhágát bedaráljuk aztán lehet majd pihentetni is akár. cr gólkirály lesz idén is, rekordot dönt. mi kell még?

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2013. november 5., kedd 22:54

___Samy___ írta:mielőtt jönnének a károgók, mert miért ne jönnének
emlékezzünk vissza, mikor elemezgettük, hogy a 2 juve meccsről hány pont lenne a legreálisabb
4 ponttal már a legtöbben megelégedtetek volna, most itt van a 4 pont, még sem jó....
Nem volt bajom a mai meccsel és örülök is a 4 pontnak, mert tényleg nem erre számítottam a sorsolás után. De azt azért hozzátenném, hogy ez a Juve sokkal gyengébb, mint amire számítottam. Se elől, se hátul nem erős. Van 1 felettébb erős középpályája, átlagos csatársora, és gyenge védelme, ami rengetegszer hibázik...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 5., kedd 22:52

Engem megint csak az bánt, hogy egy félidőt ismét elajándékoztunk azzal, hogy nem mertük azt játszani, amit kell és szerintem tudunk is. Nekem az is tetszett, hogy a végén eldugtuk a labdát. Elvileg 89% pontossággal ment a bugi ma... Egy a bajom vele, hogy előre játékban még nem nagyon merünk virgonckodni. A másik meg, hogyha visszalép Alonso/Illarra, akkor Pepe meg Varane miért nem húzza szét azt nem értem. Egymást zavarják... A másik meg, hogy Ronaldo és Bale hatalmas már most pedig még csak most kezd minden klappolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 5., kedd 22:52

Abban egyetértek, hogy most lehetett volna "tét" nélkül tökösnek lenni, és megpróbálni lealázni a Juvét a saját pályáján, ami nem lett volna lehetetlen, mert nem voltak jók az olaszok sem. De valószínűleg nem érzi ezt az erőt a csapatban. Tudja, hogy még gyengék vagyunk, így újra a biztosra ment, ahogy a barca ellen is...

Na mindegy, eredményben persze jól jöttünk ki a dologból. Jelenleg ez a legfontosabb, de tavasszal ez kevés lesz...

A meccsen kb három emberrel voltam egyébként elégedett. Modric motm simán, mellette még CR volt szokásos módon jó. És Xabi is elég jó volt.
1-1 jó mozdulat Benzema, Bale részéről, de nem voltak túl jók ők se. Khedira újra megnevettetett, ez tőle már megszokott. :D

Varane meg a szörnyű napos, mindkét gólban nyakig benne volt. Nem heverte még ki a sérülést, bizonytalanabb sokkal, mint volt. Remélem kiheveri majd a dolgot...

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2013. november 5., kedd 22:52

Nincs ezzel a döntetlennel gond. A Juve az életéért hajtott. Torinóban egy iksz sosem ciki. Első hely zsebben.

Off: Nyilasinak mi van a fején hajnak álcázva? :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 5., kedd 22:51

zalkrisz írta:És még annyit, hogy nem az eredménnyel van bajom, a 4 pont is megfelel, az hiányzik, hogy meg sem próbáltunk győzni, akkor mentünk előre mikor muszáj volt és mikor kicsit megzavarodtak. Se előtte, se utána.
Ne ragozd, mert tuti, hogy a MU meccset nézted...

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:50

És még annyit, hogy nem az eredménnyel van bajom, a 4 pont is megfelel, az hiányzik, hogy meg sem próbáltunk győzni, akkor mentünk előre mikor muszáj volt és mikor kicsit megzavarodtak. Se előtte, se utána.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2013. november 5., kedd 22:47

Nincs itt gond. Hátul voltak bizonytalanságok, de egyéni hibákból. Ramos rossz helyen volt, Varane meg rossz passzban. Kp-n Modric 2. félidőben ott volt rendesen, Xabi apó is hozta magát. Khedira, nos ő önmaga volt, a szükséges rossz..jó lenne nélküle építeni a csapatot, de ez van. Cr...ő cr, nem kell ezt magyarázni, a szabadot átadhatta volna. Bale semmi extra, vert egy gólt, ez mindig benne van, ha 3at ér labdába egy félidőben, abból is tud kettőt lőni.
Nem illik.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. november 5., kedd 22:44

Igaz csak az uccsó 20 percet láttam, de nekem nem volt ma bajom a csapattal. :D Igaz kicsit furcsa volt a vége felé az a sok passzolgatás ott középen, mintha a barcsellónát láttam volna.
Teljesen jó ez a 2-2, igaz bosszantó picit, hogy még vezettünk is mégsem nyertünk, de nyugodtan hátradőlhetünk azt hiszem, és várhatjuk a decemberi sorsolást. B-)

Sunsky

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 5., kedd 22:42

Jó, oké, lehet írni, hogy siránkozok. De ezzel a csapattal, mikor kellett akkor simán beszorítottuk a Juvét. Ez a továbbjutás megvan, meccs előtt megvolt, még ha matematikailag nem is. Miért? Nem most kellett volna megmutatni?

Hát nekem mindegy, de én úgy tudtam, mi mindig a 3 pontért megyünk ki, aztán gondoltok amit akartok...

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. november 5., kedd 22:42

tök jó volt ez az x.
tökéletes :)
Na, de azért egy picit sajnálom, hogy levette Benzeamát és Bale-t Carlo
Az egyiket mindenképpen végig fennhagytam volna, akkor meglehetett volna akár a győzelem is.
Kár a második bekapott gólért.
Na mind1
Összességében jól jöttünk ki a 2 Juve elleni meccsből.
És megvan a csoport elsőség :)

Jó volt na.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 5., kedd 22:41

mielőtt jönnének a károgók, mert miért ne jönnének
emlékezzünk vissza, mikor elemezgettük, hogy a 2 juve meccsről hány pont lenne a legreálisabb
4 ponttal már a legtöbben megelégedtetek volna, most itt van a 4 pont, még sem jó....
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: