![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Egyéb bajnokságok
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Egyéb bajnokságok
Campos belelendül, Vitinha után Renato Sanchest vinné el a Milan orra elől, természetesen jóval többet ajánlva a Lille-nek.
Skriniar pedig a védelembe a kiszemelt. Inter 80-at akar.
Skriniar pedig a védelembe a kiszemelt. Inter 80-at akar.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írtam hogy ha mindenkinek ennyi pénze lenne, akkor könnyen menne.Blowfish írta:Az 5 legnagyobb költekezőből 4 rosszul csinálja, az nem szinte.Realista24 írta:
"S Z I N T E"
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az 5 legnagyobb költekezőből 4 rosszul csinálja, az nem szinte.Realista24 írta:"S Z I N T E"Blowfish írta:
Lásd PSG, MU, Barca és Juventus![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
"S Z I N T E"Blowfish írta:Lásd PSG, MU, Barca és JuventusRealista24 írta: Annyi pénzből szinte mindenki jól tudna vásárolni.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lásd PSG, MU, Barca és JuventusRealista24 írta: Annyi pénzből szinte mindenki jól tudna vásárolni.
![Egyetértés :agree:](./images/smilies/handshake.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Annyi pénzből szinte mindenki jól tudna vásárolni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Ja, én a City ellen csak Guardiola miatt drukkolok, amúgy sok bajom nincs velük.Sierra írta:Hát egyik se bírta még 2 évnél tovább. Ha az elmúlt 10 évet nézzük.Donát írta: Az ilyen karakterű edzők mindig megbuknak a top csapatoknál. Szerintem ő is így járna. Mindenesetre az biztos, hogy a PSG ellen drukkolok majd minden meccsükön, már ott tartok, hogy adott esetben még a City ellenin is.
City más tészta, még ha én is rühellem őket mint a szart, de ott legalább folyik valami szakmaiság is, meg állandóság van ott, van egy jó edzőjük aki már 6 éve a padon van, aránylag jól vásárolnak. Viszont azért vicces, hogy sose jön ki nekik a lépés a BL-ben.
De ha választani kéne, akkor sokkal inkább City mint PSG.
![Mosoly :)](./images/smilies/smile1.gif)
Hát egyik se bírta még 2 évnél tovább. Ha az elmúlt 10 évet nézzük.Donát írta: Az ilyen karakterű edzők mindig megbuknak a top csapatoknál. Szerintem ő is így járna. Mindenesetre az biztos, hogy a PSG ellen drukkolok majd minden meccsükön, már ott tartok, hogy adott esetben még a City ellenin is.
City más tészta, még ha én is rühellem őket mint a szart, de ott legalább folyik valami szakmaiság is, meg állandóság van ott, van egy jó edzőjük aki már 6 éve a padon van, aránylag jól vásárolnak. Viszont azért vicces, hogy sose jön ki nekik a lépés a BL-ben.
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
De ha választani kéne, akkor sokkal inkább City mint PSG.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Az ilyen karakterű edzők mindig megbuknak a top csapatoknál. Szerintem ő is így járna. Mindenesetre az biztos, hogy a PSG ellen drukkolok majd minden meccsükön, már ott tartok, hogy adott esetben még a City ellenin is.Sierra írta: Sztem Galtier lesz az új edzője a P$G-nek, és jó választás is lehet. Bár ennyi sztárral nemtom hogy fog majd boldogulni, de ő az az edző, akivel a Lille bajnok lett tavaly, és azért az nem kis teljesítmény volt.
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
Sztem Galtier lesz az új edzője a P$G-nek, és jó választás is lehet. Bár ennyi sztárral nemtom hogy fog majd boldogulni, de ő az az edző, akivel a Lille bajnok lett tavaly, és azért az nem kis teljesítmény volt.
- Sorrentino
Igazából Bappé Vini-t kérte, de az ügynök Mama már Viti-t mondott a Kecskésnek, aki csak a brazil Vitinho-t találta ilyen néven. Campos meg csak nézett, hogy ezek hülyék, de hát a főnöknek kell vmi Viti, így lett belőle Vitinha a Porto-ból.flori írta: Ő most kinek a kérése? Pochettino? Campos? Mbappé? A következő edző? Jó lehet így csapatot építeni.![]()
- flori
Ő most kinek a kérése? Pochettino? Campos? Mbappé? A következő edző? Jó lehet így csapatot építeni.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- Pad'em
Ügyes. Rendesen butít a portugál libalegelőkön
Szerencséjére nem sokkal erősebb bajnokságban kell majd helytállnia.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
https://m.youtube.com/watch?v=MBrlfJb0Ar0Pad'em írta:Na miért, ő a kövi Bruno Fernandes?gutihaz14 írta: valami vitinha, jegyezd meg ezt a kommented![]()
![]()
Nem olyan elveszett. A bénább lábával sem csak támaszkodik, viszonylag gyors, jól cselez.
- Pad'em
Na miért, ő a kövi Bruno Fernandes/Joao Félix?gutihaz14 írta: valami vitinha, jegyezd meg ezt a kommented![]()
valami vitinha, jegyezd meg ezt a kommented
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
Kreatív kp. 30 meccsen 2 gól 4 gp.Pad'em írta: Mbappének csak sikerült végre igazolni, valami Vitinhát a Portóból 40-ért.
- Pad'em
Mbappének csak sikerült végre igazolni, valami Vitinhát a Portóból 40-ért.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
ez nem vicc, ilyen tejhatalmú játékossal épeszű edző nem kezd ki. ergo nem is megy a csapathozNika91127 írta:Szerintem legyen MoneyBappe az edző. #yoloswagRealista24 írta:
Mauricio Pochettino and PSG have agreed to part ways, reports @David_Ornstein