HÚ hát eddig én fogom a fejem, hogy kit igazoltunk (és nem pozitívan). Azt hittem, majd berakják középre, aztán megesz mindenkit, de egy egészséges sprintet nem láttam tőle, se egy agresszív labdaszerzést, se azt az ellentmondást nem tűrő hozzáállást, mint Rüdigernél. Remélem csak nagyon új még neki a közeg, mert ez eddig nemhogy 80-at, de még 8-at se ér. Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.
Aurélien Tchouaméni - 14
Re: Aurélien Tchouaméni - 18
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- flori
Jó lesz, nem kell aggódni. Nem lehet mindenkinél könnyű az átszokás, kicsit kényelmesebb ligából jött. Tehetséges, bizonyított már, nem sokára felveszi a ritmust.
Türelem.
Türelem.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
HÚ hát eddig én fogom a fejem, hogy kit igazoltunk (és nem pozitívan). Azt hittem, majd berakják középre, aztán megesz mindenkit, de egy egészséges sprintet nem láttam tőle, se egy agresszív labdaszerzést, se azt az ellentmondást nem tűrő hozzáállást, mint Rüdigernél. Remélem csak nagyon új még neki a közeg, mert ez eddig nemhogy 80-at, de még 8-at se ér. Basszus elügyetlenkedi a visszapasszt, aztán elkezd kocogni. Igen tudom, hogy most igazoltuk, attol még a kritika jogos szerintem.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Tchouaméni: “I could have chosen an easy path by going to another club but when Real Madrid comes it’s difficult to say NO. It’s up to me to work to have minutes. I’m calm and aware of my qualities and I hope to play as many games as possible to go to the World Cup.”
Erről van szó.
Erről van szó.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Pufi kapott egy sarkas bőröst Zinedine Csucsutól edzésen
https://twitter.com/totalcristiano/stat ... q9ymvEz_Pg
https://twitter.com/totalcristiano/stat ... q9ymvEz_Pg
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Pad'em
🎙| Fabrice Gautier:
“Describe Tchouameni? Very hard-working, he is going to work his ass off because he wants to succeed and win. He has that inside him.”
“Tchouaméni has stamina, he can run forever, he is a marathon runner.”
Csu, Cama, Fede, Vini, Rüdi, Militao, Alaba, Case + Pintus papa. Olyan erő es állóképesség lesz itt, hogy tökre azt érzem, hogy idén megb*szunk mindenkit izomból Persze Carlón sok fok múlni, hogy forgatja a lapokat a középpályán.
“Describe Tchouameni? Very hard-working, he is going to work his ass off because he wants to succeed and win. He has that inside him.”
“Tchouaméni has stamina, he can run forever, he is a marathon runner.”
Csu, Cama, Fede, Vini, Rüdi, Militao, Alaba, Case + Pintus papa. Olyan erő es állóképesség lesz itt, hogy tökre azt érzem, hogy idén megb*szunk mindenkit izomból Persze Carlón sok fok múlni, hogy forgatja a lapokat a középpályán.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Aki ezt leírta...
Áhhh inkább hagyjuk.
Áhhh inkább hagyjuk.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Egy cikk arról, hogy Casenak nem tetszik a gyerek, csúnyán nézett rá stbstb. : https://www.sportskeeda.com/football/ne ... key2=99855
Ez persze szinte biztos, hogy hülyeség, de nagyon kaki lenne a csapatra nézve.
Ez persze szinte biztos, hogy hülyeség, de nagyon kaki lenne a csapatra nézve.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Mondjuk nálam nem kérdés hogy ez az ember meg Valverde alapkezdő kell hogy legyen, a harmadik meg lehet a Kroos Modric duóból a pihentebb.
Nem illik.
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Úgy lesz kezelve,hogy a CKM megy majd szarásig, a Fede-Cama-Csucsu megbaszó trió meg kap majd havonta 30 percet.
Fedét sajnos jobbszélen fogja játszatni Carlo, ami szerintem hülyeség, nem elég széles akkor a csapat, és a jobb oldal úgy kb veszélytelen támadásban.
Fedét sajnos jobbszélen fogja játszatni Carlo, ami szerintem hülyeség, nem elég széles akkor a csapat, és a jobb oldal úgy kb veszélytelen támadásban.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Nincs meglepetes, ha atmegy vki az eyetestenflori írta: Tchouameni has seriously impressed the coaching staff in his first two training sessions. He’s on another level physically. Pintus has noticed.
Mivel egyazegybe kazmi pozíció, plusz elorefele a franciat ugyesebbnek latom, ezert kivancsian varom, hogy lesz ez a helyzet kezelve, mind jatekos, mind edzoi oldalrol
thereisonly1ronaldo
- flori
Tchouameni has seriously impressed the coaching staff in his first two training sessions. He’s on another level physically. Pintus has noticed.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Hehe, gyere focázni legalább meg szakérted nekem az nba-t is, +megmutatod hogy kell játszani ezt a sportot
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Városligethehetheoriginal írta:Bp?Pipita írta:
Jövő szombat este 9, nézzük átmész-e az eyetesten
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Bp?Pipita írta:Jövő szombat este 9, nézzük átmész-e az eyetestenhehetheoriginal írta: annyira az új essient várom tőle, hogy meg is vettem a narisari phantom csukát, amiben mostansag csapatja - műfűre, féláron németből
már csak focizni kéne tudni hozzá
thereisonly1ronaldo
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Engem a szeretett csapatunk is vitt volna, de jött az a térdsérülés...Steve írta:Mi itt mindannyian profi focisták lehettünk volna, ha akarunk.Pipita írta:
Jövő szombat este 9, nézzük átmész-e az eyetesten
Természetesen ott a tudás mindenkiben, csak nem jött ki.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Mi itt mindannyian profi focisták lehettünk volna, ha akarunk.Pipita írta:Jövő szombat este 9, nézzük átmész-e az eyetestenhehetheoriginal írta: annyira az új essient várom tőle, hogy meg is vettem a narisari phantom csukát, amiben mostansag csapatja - műfűre, féláron németből
Természetesen ott a tudás mindenkiben, csak nem jött ki.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Jövő szombat este 9, nézzük átmész-e az eyetestenhehetheoriginal írta: annyira az új essient várom tőle, hogy meg is vettem a narisari phantom csukát, amiben mostansag csapatja - műfűre, féláron németből
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Az ember 6-7 millió eurós fizuért jött ide, a PSG 12-t ajánlott neki első körben. Olyan lehet, hogy valaki a kedvenc játékosom lesz, anélkül, hogy egy percet is játszott volna nálunk?
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Most miért? Marianonak is bejött...hehetheoriginal írta: annyira az új essient várom tőle, hogy meg is vettem a narisari phantom csukát, amiben mostansag csapatja - műfűre, féláron németből