OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Ha 8 hónaposan "megmondja" a gyerek hogy melyik ules tetszik neki, akkor megeszem a kalapom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én BRITAX RÖMER Advansafix IV -et vettem a törpének, mi szeretjük. Ez a hordozó utántól végig jó és ennek a típusnak az Adac tesztje is kiváló.Yazid írta: segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.
most akarunk venni már 8hónapos és kezdi kinőni ami van ez a sima amit rá raksz a babakocsira.
tehát gugliztam egy csomót, rohadt sok fajta van és tanácstalan vagyok, mit ajánlotok, mi a tapasztalat? 3ajtós az asszonyé abban lesz a legtöbbet és isofixes, ennyit tudok
köszi előre is
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
Én ADAC teszt alapján vettemANDS írta:1.Yazid írta: segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.
most akarunk venni már 8hónapos és kezdi kinőni ami van ez a sima amit rá raksz a babakocsira.
tehát gugliztam egy csomót, rohadt sok fajta van és tanácstalan vagyok, mit ajánlotok, mi a tapasztalat? 3ajtós az asszonyé abban lesz a legtöbbet és isofixes, ennyit tudok
köszi előre is
Szerintem vidd magaddal a gyerekedet az ülés vásárlásakor.
Ültesd bele azokba, amik szóba jöhetnek.
Aztán amelyik a legjobban tetszik neki, azt vedd meg. Szerintem látod majd rajta, melyiket választja. Mi így csináltuk.
2.
Később aztán, amikor már ketten lettek, állandóan gyepálták egymást (két fiú), és elég nehéz volt úgy vezetni, hogy folyamatosan megállni, és fegyelmezni kellett őket. Szóval, ha több gyerek is szerepel a családtervezésben, akkor hátul kényelmesen férjen el a két ülés, lehetőleg legyen közöttük annyi hely, hogy plüss állatok is férjenek el az ülések között, akkor talán jobb a helyzet egy kicsivel.
A gyerek biztonsága szempontjából - ránézésre - amiket előttem írt Nika és Raul, azok kiválóak.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Donát írta:Pacsi, üdv a klubban!géza írta: Orok homaly.
Néhány napra maradt ki kimondottan csak ez a topik, hát megérte a napok óta tartó rohanásban nem beleugrani, és elsiklani egyetlen mondat mellett is, örülök, hogy vagytok.
(Steve után ez a stílszerű).
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Olcsó húsnak híg a leve, ez a legfontosabb, itt is.. Mi pont 3 hete cseréltük le az ülést, amit a gyerek már több, mint 5 évig nyúzott (besafe izi comfort x3 volt, (valami römert vettünk helyette)), igaz, hogy volt rajta védőhuzat, de marha jól néz ki még mindig..Yazid írta: segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.
köszi előre is
A besafe 18 kg-ig jó, mi kicsik vagyunk (én 160 se, feleségem még kisebb), a gyerek is az, neki nagyon kényelmes volt, még így 6 évesen is. Szóval ajánlom a besafe-et.. Van hozzá szűkítőbetét (8 hónaposnak még tuti kell), könnyen mozognak a belső övei is, van hozzá mágneses szélesítő izé is, amitől nem nyomja úgy a gyerek vállát (igaz, melegíti), de ha nem ül benne, nem lifeg mindenfele..
(ha megtetszett a típus, a miénk igaz, hogy öves, de 30ért viheted )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Vegyetek egy 5 ajtós autót.Yazid írta: segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.
köszi előre is
Nekünk Joie Ispine Safe van. Adac tesztgyőztes.
segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.
köszi előre is
köszi előre is
Realista24 írta: Odáig kéne fejleszteni, hogy pl. raisen csak up meg downvote gombokat nyomkodhat.
Zseniális ötlet. Bár szerencsére mostanság már keveset ír ide.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Odáig kéne fejleszteni, hogy pl. raisen csak up meg downvote gombokat nyomkodhat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én meg nem.ANDS írta:Pár napja pont az jár a fejemben, hogy a downvote gomb nyomkodása sokszor helyettesíti a vitát, az ellenérvelést.sebydani írta: De miért hehével vitatkoztok mindig? Egymással is kéne néha, ezt így unalmas lesz olvasni. Inkább dolgozok akkor
Lehet, jobb lenne érvelni és nem a downvote- ot nyomni.
Én megszüntetném azt a gombot.
Csak hogy ne legyen probléma hogy szöveges választ nem kaptál rá
Ami hozzászólást ez "helyettesít", azt a hozzászólást nem éri meg elolvasni, inkább downvoteot lássak mint üres tölteléket.
Jesszusom, kitartast es vigyazz magadra…
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Ha jól tudom igen. Egy kérelmet kell benyújtani (gondolom írásban, de lehet, hogy településenként eltérő) és az módosítja a jegyzőkönyvet. Az, hogy annak van-e vonzata, hogy más körletben (?) lesz azt nem tudom - gondolom ezáltal változik az anyakönyvvezetö is.rikko írta: Sziasztok!
Tud valaki nekem olyan információval szolgálni, hogy a házassági szándék bejelentése után lehet-e helyszínt változtatni ? Pl Pécsről Pestre ? Vagy ahol leadjuk a papírokat ott kell mindenképpen házasodni ?
Válaszotokat előre is köszönöm!
Biztosat csak a hivatal tud mondani, ahol bejelentettétek, de gondolom oka van, hogy nem őket hívod kapásból
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Sziasztok!
Tud valaki nekem olyan információval szolgálni, hogy a házassági szándék bejelentése után lehet-e helyszínt változtatni ? Pl Pécsről Pestre ? Vagy ahol leadjuk a papírokat ott kell mindenképpen házasodni ?
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A tavalyi szeretjük-e Steve-t szavazást nem írjuk ki újra, csak kicsit máshogy? Ki is igazából hehe: egy rohadék, wishes scout vagy pillangó lelkű kortárs költő?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- Süti
Keci még jó hogy nincs overwatch a céges laptopon, mert ha elkapnák hogy ezt a fórumot olvasom, szerintem másnap már nem kellene mennem.
Inkább menjetek lapátolni a GDPt léccives.
miau
Inkább menjetek lapátolni a GDPt léccives.
miau
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Pad'em
Te nem vagy ép bzmeghehetheoriginal írta: nem bazmeg a Steve valszeg béla vagy tibold lehet hmm
az keci donátkacsa, ki is nézem beloled otthon minden nelkul egy szal disznopörköltes asszonyverő trikóban
Nagyot mentek ma, gracias
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
nem bazmeg a Steve valszeg béla vagy tibold lehet hmm
az keci donátkacsa, ki is nézem beloled otthon minden nelkul egy szal disznopörköltes asszonyverő trikóban
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hehetheoriginal 2022. június 15., szerda 14:08-kor.
thereisonly1ronaldo