OFF
Re: OFF
Műfüves pályákra az elmúlt 5 évben rendszeresen járok/jártam egy darabig mom sportba, BME Bogdánfy, ELTE Mérnök utcai sporttelepre, Zöld Duna sportcentrumba, New York Fittnessbe és Újpestre a Vízmůvek sporttelepre. Ezek közül ez a legjobb minőségű, és gondolom valami állami mutyi miatt harmad áron van mint minden más.
Ez az. Celnak tokeletesen megfelel.nmate írta:Remélem ezt használják Ha igen, hogy jött be?hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?
Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé
Focizni ugysem tanulna meg pipita akarmilyen fullos palyan sem, ez legalabb olcso.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem ezt használják Ha igen, hogy jött be?hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?
Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Prágából nehéz lesz.Halfkey írta:Holnap este 9kor körbe lehet gokartozni minket a focipályán.Remy írta: BPn melyik a legjobb gokart pálya?
Múltkor Budán a Gokart arénát toltuk Fausttal meg Santival, de az egynél többet nem érdekel. Kicsi.
Kéne valami olyan, ahol normálisan lehetne akár versenyezni is, ahol elfér két gokart is egymás mellett.
Tippek?
Köszi srácok, ránézünk arra akkor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Holnap este 9kor körbe lehet gokartozni minket a focipályán.Remy írta: BPn melyik a legjobb gokart pálya?
Múltkor Budán a Gokart arénát toltuk Fausttal meg Santival, de az egynél többet nem érdekel. Kicsi.
Kéne valami olyan, ahol normálisan lehetne akár versenyezni is, ahol elfér két gokart is egymás mellett.
Tippek?
sebydani írta: Budaörsön régen volt egy jó, az nem tudom működik-e még
Mukodik meg. En is ajanlom.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Budaörsön régen volt egy jó, az nem tudom működik-e még
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
BPn melyik a legjobb gokart pálya?
Tippek?
Tippek?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Nekünk 5 ajtós Yaris II van. Meg egy Passat.Yazid írta: biztos nem adom el a 95.000 km yarisom minden megvan csinálva rajta hogy vegyek egy hulladék 5ajtós szart. 3-4millióm meg nincs ilyesmire...
jobb egybe nincs légzsák ugyhogy előre lehet rakni, csak nem isofixes szóval ilyenben gondolkodunk
Nagy könnyebbség az iso.
Érdekes módon a második sorban csak kettő isofix van, és a harmadik sorban egy sincs, szóval fog ez majd fejtörést okozni hogy három gyereket hogy szállít az ember.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Tegnap még isosat kerestél, de mind1, off topik lévén, jó h egyik hülye se mondta még a szemműtétetYazid írta: biztos nem adom el a 95.000 km yarisom minden megvan csinálva rajta hogy vegyek egy hulladék 5ajtós szart. 3-4millióm meg nincs ilyesmire...
jobb egybe nincs légzsák ugyhogy előre lehet rakni, csak nem isofixes szóval ilyenben gondolkodunk
Viszont ha több kocsiban lesz az ülés és nincs mindben iso, nyilván öveset vegyél. 100szor egyszerűbb összepárosítani az isos ülést a kocsival, de ha öveset választasz, tuti nem jársz úgy, mint múltkor én, hogy majdnem ott kellett hagynom a gyereket a tüzépen, mert le kellett hajtani a hátsó ülést a motyók miatt, de nem gondoltam bele, hogy már az új ülés van..
Nálunk am. pár octaviában már van elöl is isofix, egyéb vw-kben is láttam, de akkor a dacia-kban is. Ez sokkal értelmesebb irány..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Amiben van légzsák, az mind kikapcsolható. Ezt biztosan nem mondanám plusz érvnek egy autó mellett hogy nincs benne légzsák.
biztos nem adom el a 95.000 km yarisom minden megvan csinálva rajta hogy vegyek egy hulladék 5ajtós szart. 3-4millióm meg nincs ilyesmire...
Ez kocsifüggő, asszony Clioját most valszeg Joggerre cseréljük, most néztem a szalonban, van elől Isofix.Nika91127 írta:Mit okéztak le?raul 4 ever írta:
De megnyugodhatsz, most leokézták
Bár marhán nem releváns, amit most vettünk römer is faxa egyébként. Easy in/out, nem nyeklik..
Nem véletlen írták többen is..
Van itt kreszprofesszor? Lufi kikapcs, előre beültetni ilyen kicsit btw szabad?
Szabad biztosan, de elöl nincs isofix tudtommal.
Mit okéztak le?raul 4 ever írta:De megnyugodhatsz, most leokéztákNika91127 írta: Én ADAC teszt alapján vettem
Bár marhán nem releváns, amit most vettünk römer is faxa egyébként. Easy in/out, nem nyeklik..
Van itt kreszprofesszor? Lufi kikapcs, előre beültetni ilyen kicsit btw szabad?Nika91127 írta: Szerintem 3 ajtós kocsiba egy kínszenvedés lehet gyerekülést berakni hátra, isofixes helyre. Ha nem forgatható, akkor berakni is...
Szabad biztosan, de elöl nincs isofix tudtommal.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De megnyugodhatsz, most leokéztákNika91127 írta: Én ADAC teszt alapján vettem
Van itt kreszprofesszor? Lufi kikapcs, előre beültetni ilyen kicsit btw szabad?Nika91127 írta: Szerintem 3 ajtós kocsiba egy kínszenvedés lehet gyerekülést berakni hátra, isofixes helyre. Ha nem forgatható, akkor berakni is...
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Szerintem 3 ajtós kocsiba egy kínszenvedés lehet gyerekülést berakni hátra, isofixes helyre. Ha nem forgatható, akkor berakni is...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nem egyszerű döntés az fix Sok mindent meghatároz a büdzsé. Nekünk a nagyobbiknaknal úgy jött ki a lépés hogy költözés után szűkös volt a keret és valami olcsóbb típus vagy SH jött csak szóba. Végül egy hasznalt Römer lett belőle (régebbi model, öves) de nagyon bejött. Hosszú utakon se volt gond és még tovább is tudtuk adni. Mondjuk jó ötlet lehet egy nyári huzat főleg ha műszálasabb az anyag és izadosabb a gyerkőc. Meg az védi is az ülést így könnyebb tovább adni.Yazid írta: segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.
most akarunk venni már 8hónapos és kezdi kinőni ami van ez a sima amit rá raksz a babakocsira.
tehát gugliztam egy csomót, rohadt sok fajta van és tanácstalan vagyok, mit ajánlotok, mi a tapasztalat? 3ajtós az asszonyé abban lesz a legtöbbet és isofixes, ennyit tudok
köszi előre is
A második gyerkőcnél a kagyló után egy Joie Stages volt a választás. Ez szerintem ár érték biztonság szempontok szerint akkor az egyik legjobb választás volt. Szuper az anyaga, nem annyira izzadós és évekig használható. Ket év után adtuk tovább, akkor is újszerű volt, szóval bírja a strapát. Ennek van(volt) egy Every Stages (0-36 kg) verziója is. Azt nem tudom még forgalomba van-e de ha ismét széket kellene venni nálam a Joie lenne a befutó.
Aztán a kövi az egy Apramo Allstage lett. Ez sok szempontból gyengébb mint a Joie...de ez fordítható és ez volt a fő szempont (ami megfizethető volt). Azaz háttal utazik a gyerkőc, így egy balesetnél jobban védi, meg könnyebb ki-berakni a kölyköt. Mondjuk 3 ajtós kocsiba a fordithatosag gondolom mindegy.
ADAC tesztekből érdemes kiindulni, meg mindenképp jó ha fizikai üzletben meg is tudod nézni a kiszemelt modellt mert nem mindegy az anyag, beállítások, ki-berakas mechanizmusa stb.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha 8 hónaposan "megmondja" a gyerek hogy melyik ules tetszik neki, akkor megeszem a kalapom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema