gutihaz14 írta:
reinierrel is kéne foglalkozni, egyértelműen szakmai bukás volt az utóbbi két éve, mind az hogy nem spanyolba küldték így az EUs útlevele nem jött 1 nappal sem közelebb, mind az hogy a bvb-be ment ahol 2 év alatt játszott összesen 700 percet, ez az egész kölcsön szerződés a nagybetűs HOGYAN NE! (luniné ugyanez volt anno, mostmár van miből tanulnunk)
talájunk neki egy valladolidot vagy getafet mert nem hiszem hogy ennyire rossz lenne.
Neki letelt a kölcsönszerződése? Mert akkor idén fogunk lépni szerintem az ügyében, hogy lássuk, lehet-e belőle valami. A spanyol középcsapatok jó megoldást jelenthetnek, ahogy Luninnak is, mert ő se bukta, de itt a Courtois korszakban várnia kell még.
Pad'em írta:
Először egy évet volt, visszajött és tavaly nyáron kötöttük velük a két éveset. Abból van még egy éve, összesen három évet lesz ott. Szó volt róla, hogy megvennék de aztán elült, gondolom megvárják lép e még szintet.
Jovic helyett megtartjuk a keretben Mayoralt, Mariano mellett. Szerintem ez lesz, valamint ha Asensiót eladjuk akkor szétnézünk támadó fronton, sanszosan Gnabry felé.
Jobbhátvéd poszt idén se lesz megoldva, az eléggé gyanítható.
Ha lefut még egy szezont a Milanban ugyanennyi meccsel, akkor eladható lesz szerintem. Ha nem is nekik, de egy másik csapat csak elviszi.
Adná az ég, hogy a szerbtől tényleg szabaduljunk, sajnos kb. két normális meccset tudott hozni, ennél ide több kell. Gnabryt elnézegetném, de egyelőre a róla szóló hírek is elültek.
Jobb hátvéd posztra amúgy nem nagyon tudok elérhető opciót, és azt sem tudom mi járhat azzal kapcsolatosan a vezetőség fejében.