Formula-1

Forma-1, kézilabda, kosárlabda, motorsportok, Olimpia és minden más.
wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

Re: Formula-1

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 20., hétfő 12:05

Santi írta: Szerintem meg a Ferrari most nem szúrt el a semmit. Azon kívül, hogy 1-2mp-t szerencsétlenkedtek minden kiállásnál valamelyik kerékkel...
A kemény volt a jó versenygumi, így is elmelegítette Sainz a turbulens levegőben az utolsó körökre, a végén alig bírt kigyorsítani már a hajtűből. Közepessel lehet felzárkózik rá hamarabb, aztán mire támadási közelségbe jut már elfogyott volna és le is szakadt volna róla szépen lassan pár mp-re a verseny végéig és még ennyi "csatát" se látunk.
Én megdícsérném most Sainzot, fejben végre rendben volt, 6 kör gumielőny az kevés, a Ferrariban meg nincs akkora tempó, hogy erőből megoldja, ezt láthattuk Leclercnél is, hogy milyen kockázatos manőverekkel kellett próbálkoznia a felzárkózáshoz.
Az egyetlen esélye az lett volna Sainznak, ha a hajtű előtt megközelíti 4 tizedre és bevetődik, mint Leclerc csinálta hátrébb, de 6-7 tizeddel jöttek a hajtűhöz mindig, mert Max nagyon jó volt a pálya első felében és nem hibázott a nyomás alatt, őt is dícséret illeti.
Én már verseny közben nem értettem egyik boxkiállást sem. Végig számolgattam Leclerc előnyét ahhoz a 4-eshez akik mögé beragadt pár körre, mondtam is annak akivel néztem, a 40. körben hogy kell még 5 kör és akkor megfogja a végén legalább az egyik mercit ha nem mind a kettőt. 42. körben kihozták, tudjuk mi történt.
Sainz esetében az első virtuális SC alatti kiállást nem értettem. Ha jól láttam nem is jó helyen kapta meg, nem egyből állt ki, kellett mennie, ott megtehették volna, hogy kint marad és egy kiállásal csinálja meg a versenyt, minden logika ezt diktálta volna mert hiába virtuális, ha nem vagy épp a box előtt és nem oda jönne ki ideálisan akkor te csak időt és pozit veszítesz. Szerintem a Ferrari megint a boxban dobta el, de már lehet túlságosan kritikus vagyok, viszont ami nekem verseny közben világos, az nem értem a mérnököknek miért nem. És mégegyszer írom, én ezt ott akkor megmondtam, hogy szar döntés, nem utólag találom ki

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2022. június 20., hétfő 11:31

Szerintem meg a Ferrari most nem szúrt el a semmit. Azon kívül, hogy 1-2mp-t szerencsétlenkedtek minden kiállásnál valamelyik kerékkel...
A kemény volt a jó versenygumi, így is elmelegítette Sainz a turbulens levegőben az utolsó körökre, a végén alig bírt kigyorsítani már a hajtűből. Közepessel lehet felzárkózik rá hamarabb, aztán mire támadási közelségbe jut már elfogyott volna és le is szakadt volna róla szépen lassan pár mp-re a verseny végéig és még ennyi "csatát" se látunk.
Én megdícsérném most Sainzot, fejben végre rendben volt, 6 kör gumielőny az kevés, a Ferrariban meg nincs akkora tempó, hogy erőből megoldja, ezt láthattuk Leclercnél is, hogy milyen kockázatos manőverekkel kellett próbálkoznia a felzárkózáshoz.
Az egyetlen esélye az lett volna Sainznak, ha a hajtű előtt megközelíti 4 tizedre és bevetődik, mint Leclerc csinálta hátrébb, de 6-7 tizeddel jöttek a hajtűhöz mindig, mert Max nagyon jó volt a pálya első felében és nem hibázott a nyomás alatt, őt is dícséret illeti.

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. június 20., hétfő 1:58

Alonso kapott egy 5 másodperces büntetést, ami nála -2 helyet jelent.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

alexoxladjackoxi
Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. június 19., vasárnap 23:05

TheBull6 írta: Mezőny perpill legjobb kocsijával egy küszködő, "jobb" napját kifogó csapat, második számú pilotáját maga mögött tartotta. Mi ebben a zsenizés?
Ha tudjukki csinálta volna, akkor meg rá lenne fogva arra, hogy rózsaszín pólóban érkezett a versenyre és kék volt a cipője.

10 plusz kört bekkelt ki úgy, hogy végig másodpercen belül volt a másik. Tökmindegy ki ült a Ferrariban, ez rohadt nagy nyomás volt. Világbajnokhoz méltón vezetett, és uralta az egész hétvégét. Mi benne a nem zseni?

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. június 19., vasárnap 22:43

db97 írta: v=s/t képlet megvan? VSC alatt a távolságot fixálják, nem az időt. Ha csökken a sebesség, de a távolság megmarad, az idő értelemszerűen megnő..

De lehet én értettem félre, akkor szkuzi.
És az megvan hogy mindenki között NŐNIE kellene? Itt növekedés után, box kiállást követően meg még brutálabb csökkenés volt.

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 19., vasárnap 22:38

TheBull6 írta: Mezőny perpill legjobb kocsijával egy küszködő, "jobb" napját kifogó csapat, második számú pilotáját maga mögött tartotta. Mi ebben a zsenizés?
Ha tudjukki csinálta volna, akkor meg rá lenne fogva arra, hogy rózsaszín pólóban érkezett a versenyre és kék volt a cipője.
Na meg ugye a dobogó gyógyítja a hátfájást! Végre! :salute: :agree:
Ez meg :lol: :lol:
Engedd el, kar mar ezzel foglalkozni. Teljesen elfogult nyalcsorgatas, szerintem mar csak direkt hergelik itt az embereket

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2022. június 19., vasárnap 22:36

Sok van mèg a szezonból stb. De itt kurva nagy gatyàba rázás kell a ferrarinál ha akarunk valamit mèg idèn.

Grat Maxnek.
Sima ügy volt.
Sainz nem igazán tudott veszèlyes lenni.

Alonsot sajnálom mèg. Jó volt elöl látni megint.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2022. június 19., vasárnap 22:35

Mezőny perpill legjobb kocsijával egy küszködő, "jobb" napját kifogó csapat, második számú pilotáját maga mögött tartotta. Mi ebben a zsenizés?
Ez meg :lol: :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára TheBull6 2022. június 19., vasárnap 22:36-kor.

db97

HozzászólásSzerző: db97 » 2022. június 19., vasárnap 22:33

TheBull6 írta: Hatalmas ez a VSC....

Verstappen 2,6ra volt Sainz előtt amikor VSC, 5,8 lett belőle amikor kiment a boxba...
Visszajött 9,8ra volt tőle, most meg 6,3ra az indításnál.

Most akkor vagy balfasz mindenki és nem tudja mi a tempó amit tarthatsz, vagy szarnak rá odafent igazából.
v=s/t képlet megvan? VSC alatt a távolságot fixálják, nem az időt. Ha csökken a sebesség, de a távolság megmarad, az idő értelemszerűen megnő..

De lehet én értettem félre, akkor szkuzi.

géza

HozzászólásSzerző: géza » 2022. június 19., vasárnap 22:28

Futamrol akar valaki beszelni?

Par eszrevetel reszemrol:

- Verstappen es az RB nagyon profi, a Ferrari keves lesz a megallitasukra. A tavalyi ev azert is volt ennyire kiegyensulyozott, mert a Merci es Hamilton es hasonlo kaliberuek voltak. Iden ez nagyon sima Max cimvedes lesz.

- Sainznal a kozepeset kellett volna felrakni, akkor tobb eselye lett volna, de igy is szep munkat vegzett, tartotta a tempot a hetvege leggyorsabb pilotajaval szemben, nem o tehet rola, hogy kotelbol vannak az idegei. Az utolso elotti korben picit kar volt, ott tultolta, de osszessegeben meglepoen ugyes volt, viszont megint megmutatta, hogy nincs meg benne az "X-faktor".

- Az Aston Martin Vettelnel nem tudom mit csinalt a hetvegen, de ha nem lett volna a Haas, akkor ok lennenek a hetvege legnagyobb loserei. Haas meg nevetseges, harmadik sorbol kepesek voltak osszehozni egy DNF-et meg P17-et, bravo.

- Elso VSC fazisnal harom masodperccel nott a kulonbseg Verstappen es Sainz kozott, es kb ket es fellel Hamilton es Russell kozott. Ennek igy semmi ertelme, es ez mar nem az elso ilyen alkalom.

- Azon mondjuk sokat rohogtem, amikor Latifi az SC elott kiautozott egy 52 masodperces hatranyt mindenfele nagyobb gond nelkul az elotte allotol. :lol:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 19., vasárnap 22:05

Kerlon írta:
alexoxladjackoxi írta: Ha 17 évesen nem izgult az első győzelmekor, mikor Kimi ugyanígy kergette, akkor ez már rutinmunka. Zseni! :salute:
mindjart lehanylak
Mi rosszat írt amúgy, hogy ennyire alja kommentet kelljen írni rá? Őszintén kérdezem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. június 19., vasárnap 22:03

Kerlon írta:
alexoxladjackoxi írta: Ha 17 évesen nem izgult az első győzelmekor, mikor Kimi ugyanígy kergette, akkor ez már rutinmunka. Zseni! :salute:
mindjart lehanylak
Gyere cunci!

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2022. június 19., vasárnap 21:53

mindjart lehanylak
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 19., vasárnap 21:50

alexoxladjackoxi írta:
Hihetetlen, hogy Ocon folyamat makkol, Alonso meg szív
Na ja...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. június 19., vasárnap 21:48

Remy írta:
Kár, hogy Lec nem volt most ott. Jó volt a ferka versenyben, Sainz helyett a monacói lehet megfogta volna.

De hát nem volt. 26!!!! :sziv: :salute:

Alpine. :vivo:
Hihetetlen, hogy Ocon folyamat makkol, Alonso meg szív

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 19., vasárnap 21:46

Kár, hogy Lec nem volt most ott. Jó volt a ferka versenyben, Sainz helyett a monacói lehet megfogta volna.

De hát nem volt. 26!!!! :sziv: :salute:

Alpine. :vivo:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

alexoxladjackoxi

HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2022. június 19., vasárnap 21:43

Ha 17 évesen nem izgult az első győzelmekor, mikor Kimi ugyanígy kergette, akkor ez már rutinmunka. Zseni! :salute:

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 19., vasárnap 21:39

BH710 írta: közepesenen sem verné meg a hollandot, sosem tudott támadni
Az oke, hogy Sainz total leves, de legalabb a csapat adna meg a lehetoseget.

Olyan ez a ferrari mint akik szandekosan mindent elkovetnek hogy elcsesszek. Amugy egesz hetvegen kigyorsitasokon olyan az auzo mintha egy haas lenne

BH710
Kedvenc játékosaid: Alexis, Thiago, Tello, Ronaldinho, Zidane
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, Ferencváros

HozzászólásSzerző: BH710 » 2022. június 19., vasárnap 21:31

közepesenen sem verné meg a hollandot, sosem tudott támadni

wZoLee7

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2022. június 19., vasárnap 21:18

Most Sainznak csak kemeny volt a boxban? Nem ertem miert kellett azt feltenni. 6 korrel frissebb gumi a kemenynel semmi, bizni abban, hogy ugyan azon a gumin Sainz megveri Verstappent... Nulla az eselye

Vissza: