Politika
Re: Politika
mar nem kell sok hogy dobrogit megkoronazzak, valamelyik elvtars felveti otletnek a hagyomanyok tiszteletere
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
ahhoz nem lenne elég hosszú a nyelved.sebydani írta: Tudja valaki hogyan lehetek főispán?
pár éve poénból talán itt is mondtam, de leszünk még királyság.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Modric
- Kedvenc csapatod: Real
Amúgy ennek tényleg mi értelme van. Eleve a vármegyéknek nem is az volt a formája/neve mint ma. Ispán meg a Ludas Matyi mesébe van.gutihaz14 írta: mai kocsis máté agyhalál: vármegyék a megyék helyett
Értem én hogy triggerelik a libsiket, hogy "KiRÁLysÁg LeSZ aZ áLlamForma!", de ezen túlmenően semmi de semmi értelme
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tudja valaki hogyan lehetek főispán?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
mai kocsis máté agyhalál: vármegyék a megyék helyett
újabb marhafontos döntés született
ország ma is megvédve.
az apa férfi az infláció nő.
újabb marhafontos döntés született
ország ma is megvédve.
az apa férfi az infláció nő.
valamelyik univerzumban:
hat pont ez a kommunikaciojuk 12 eve. erdemi valaszt meg soha nem tudtak adni csak mutogatni vissza a gyurcsanyra es ezzel szeruntuk megvalaszoltak mindent. meg a hazugsagok. meg azert annyira tisztaban volt azzal hogy 316-8 volt a ft tehat azert felkeszul ezekre a kerdesekre csak ok a valaszt abban erzik ha gyurcsanyizhatnak. mert ennel tobbre nem kepesek. es ez a valasztoiknak is boven kielegitoHalfkey írta: Az szerintem nem baj hogy pontosan nem emlékszik az árfolyam és a kormányok mozgására.
Az sokkal nagyobb, hogy ezt egy rendben lévő érvelésnek érzi. Nembaj hogy most 400, hiszen akkor volt majdnem 320 is. Nem érzi, érti az ellentmondást hogy ha azóta csak előre megyünk, akkor hogy romolhatott 20%ot a valuta?
mindennapra jut valami
https://444.hu/2022/06/20/ha-ryanair-je ... yar-nemzet
valamelyik univerzumban:
Az szerintem nem baj hogy pontosan nem emlékszik az árfolyam és a kormányok mozgására.
Az sokkal nagyobb, hogy ezt egy rendben lévő érvelésnek érzi. Nembaj hogy most 400, hiszen akkor volt majdnem 320 is. Nem érzi, érti az ellentmondást hogy ha azóta csak előre megyünk, akkor hogy romolhatott 20%ot a valuta?
https://444.hu/2022/06/19/gulyas-gergel ... enteseiert
csak a szokásos, elismerni nem fogják soha hogy dilettánsak a kormányzáshoz de a jólbevált baloldara mutogatás meg a hazudozás még mindig nyerő lap
csak a szokásos, elismerni nem fogják soha hogy dilettánsak a kormányzáshoz de a jólbevált baloldara mutogatás meg a hazudozás még mindig nyerő lap
valamelyik univerzumban:
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/ ... e=62B4AFB8
ha csak ennyi lenne a számljájukon
tényleg... az agymosott m1- nézők tudnak már a kétszámjegyű inflációról? vagy az legyen majd meglepi
ha csak ennyi lenne a számljájukon
tényleg... az agymosott m1- nézők tudnak már a kétszámjegyű inflációról? vagy az legyen majd meglepi
valamelyik univerzumban:
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Telexen Interjú a köztársasági elnökkel. (elnökasszonnyal? mi a helyes megnevezés?)
Szimpatikus, hogy adott interjút, válaszolt a provokatívabb kérdésekre is - még ha sok helyen érződik is, hogy sok mindenben a Fidesz oldalán áll és jól egyensúlyoz a két narratíva között. Az, hogy ez kifejezetten a Telex közönség megnyugtatására van, és nem is úgy gondolja, vagy valóban van olyan pont ahol el fog határolódni a Fidesztől - most már talán megteheti politikai következmények nélkül- az majd elválik.
Bár messze nem hibátlan, és nem mindenben értek vele egyet, eddig is Fidesz értelmesebb tagjai közé tartozott - szerintem.
Szimpatikus, hogy adott interjút, válaszolt a provokatívabb kérdésekre is - még ha sok helyen érződik is, hogy sok mindenben a Fidesz oldalán áll és jól egyensúlyoz a két narratíva között. Az, hogy ez kifejezetten a Telex közönség megnyugtatására van, és nem is úgy gondolja, vagy valóban van olyan pont ahol el fog határolódni a Fidesztől - most már talán megteheti politikai következmények nélkül- az majd elválik.
Bár messze nem hibátlan, és nem mindenben értek vele egyet, eddig is Fidesz értelmesebb tagjai közé tartozott - szerintem.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
ahogy mondodcart írta: Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Kérdés, hogy a bankok meddig fogjak lenyelni ezt… nem lennek meglepve, hogyha ahogy vege van a kamatstopnak, egybol megnövelik a kamatot.cart írta: Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot
Aki fixesitett az jelenleg rosszabbul jár mint aki kihasználja a kamatstopot
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Attól még a pénzügyi tudatosságnak ez az egész ad egy kurva nagy pofont. A fixesítés fele kene terelni az embereket, bár most épp magas kamatot fixalnanak be, szóval max az 5 évnek lenne értelme. A változó kamatozás az új frankhitelHalfkey írta: Mondjuk ez nem feltétlen igaz, amennyire tudom a moratórium az amellett hogy oké épp nem fizeted, ketyegteti a kamatod.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
Mondjuk ez nem feltétlen igaz, amennyire tudom a moratórium az amellett hogy oké épp nem fizeted, ketyegteti a kamatod.
- Süti
Realista24 írta: Döntött a kormány:
- az élelmiszerár-stopot 2022. október 1-ig,
- a hitelmoratóriumot és a kamatstopot 2022. december 31-ig,
- a benzinárstopot 2022. október 1-ig meghosszabbítjuk.
Imádom hogy ebben az országban a felelősségteljes emberek fizetik meg MINDIG a felelőtlenek döntéseit.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Döntött a kormány:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Igen amúgy nem tudtam hova tegyem, végül ideraktam.kiserik írta:Vannak benne jó dolgok, de fél igazságok vagy valótlanságok is. Érdekes téma, de szerintem off-ban a helye.Sierra írta: Kis olvasnivaló az ebéd mellé
Egyébként én is néha úgy éreztem, hogy a csávó teátrális és sokkoló dolgokat akar mondani, ami nem feltétlenül igaz. De pl a nyersanyag készletek vége elég ijesztő jövőkép.
Vannak benne jó dolgok, de fél igazságok vagy valótlanságok is. Érdekes téma, de szerintem off-ban a helye.Sierra írta: Kis olvasnivaló az ebéd mellé
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Nemsokára sajna ukraja 1/3-a is használhatatlan szétlőtt romhalom lesz..Sierra írta:Azért Afrikát összehasonlítani Ukrajnával elég merész. Mind infrastruktúra, mind technikai felszereltség szempontjából ég és föld. Meg Afrikának az egyharmada használhatatlan sivatag.KAG írta:Afrika akkor miért az?
Borzasztó, sajnálom őket nagyon, mert ilyen adottságokkal sokkal jobban kellene állniuk. De hát nehéz elszakadni a mother russiatól.Kerlon írta:Mert éppúgy szétlopják, mint a kishazánkat.
Egyébként a párhuzam afrikával sajna full igaz, egy korrupt foshalom az egész, csak ez európaibb foshalom:
-nem voltak (az elmúlt 15-20 évben) explicit népirtások, megelégedtek azzal, hogy csak fingatták a kisebbségeket
-az ellopott lóvéból kisebb kastélyokat építettek, meg kisebb volt a luxusautó flotta..
-meg ugye nem egy egész kontinens lop, "csak" egy ország vezetése..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid