OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Halfkey

Re: OFF

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 24., péntek 16:29

Műfüves pályákra az elmúlt 5 évben rendszeresen járok/jártam egy darabig mom sportba, BME Bogdánfy, ELTE Mérnök utcai sporttelepre, Zöld Duna sportcentrumba, New York Fittnessbe és Újpestre a Vízmůvek sporttelepre. Ezek közül ez a legjobb minőségű, és gondolom valami állami mutyi miatt harmad áron van mint minden más.

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2022. június 24., péntek 16:21

nmate írta:
hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?
Remélem ezt használják :mrgreen: Ha igen, hogy jött be?

Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé :lol:
Ez az. Celnak tokeletesen megfelel.

Focizni ugysem tanulna meg pipita akarmilyen fullos palyan sem, ez legalabb olcso. :kalapos:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. június 24., péntek 15:50

hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?
Remélem ezt használják :mrgreen: Ha igen, hogy jött be?

Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé :lol:

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. június 24., péntek 15:15

Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
thereisonly1ronaldo

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 24., péntek 13:14

Halfkey írta:
Remy írta: BPn melyik a legjobb gokart pálya?

Múltkor Budán a Gokart arénát toltuk Fausttal meg Santival, de az egynél többet nem érdekel. Kicsi.

Kéne valami olyan, ahol normálisan lehetne akár versenyezni is, ahol elfér két gokart is egymás mellett.

Tippek? :hmmm:
Holnap este 9kor körbe lehet gokartozni minket a focipályán.
Prágából nehéz lesz. :mrgreen:

Köszi srácok, ránézünk arra akkor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 24., péntek 13:05

Remy írta: BPn melyik a legjobb gokart pálya?

Múltkor Budán a Gokart arénát toltuk Fausttal meg Santival, de az egynél többet nem érdekel. Kicsi.

Kéne valami olyan, ahol normálisan lehetne akár versenyezni is, ahol elfér két gokart is egymás mellett.

Holnap este 9kor körbe lehet gokartozni minket a focipályán.

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2022. június 24., péntek 13:03

sebydani írta: Budaörsön régen volt egy jó, az nem tudom működik-e még

Mukodik meg. En is ajanlom.

sebydani
Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles

HozzászólásSzerző: sebydani » 2022. június 24., péntek 12:56

Budaörsön régen volt egy jó, az nem tudom működik-e még
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2022. június 24., péntek 12:52

BPn melyik a legjobb gokart pálya?

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. június 19., vasárnap 16:04

Yazid írta: biztos nem adom el a 95.000 km yarisom minden megvan csinálva rajta hogy vegyek egy hulladék 5ajtós szart. 3-4millióm meg nincs ilyesmire...

jobb egybe nincs légzsák ugyhogy előre lehet rakni, csak nem isofixes szóval ilyenben gondolkodunk
Nekünk 5 ajtós Yaris II van. Meg egy Passat.
Nagy könnyebbség az iso.

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 19., vasárnap 15:29

Érdekes módon a második sorban csak kettő isofix van, és a harmadik sorban egy sincs, szóval fog ez majd fejtörést okozni hogy három gyereket hogy szállít az ember.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 19., vasárnap 13:47

Yazid írta: biztos nem adom el a 95.000 km yarisom minden megvan csinálva rajta hogy vegyek egy hulladék 5ajtós szart. 3-4millióm meg nincs ilyesmire...

jobb egybe nincs légzsák ugyhogy előre lehet rakni, csak nem isofixes szóval ilyenben gondolkodunk
Tegnap még isosat kerestél, de mind1, off topik lévén, jó h egyik hülye se mondta még a szemműtétet :D :D

Viszont ha több kocsiban lesz az ülés és nincs mindben iso, nyilván öveset vegyél. 100szor egyszerűbb összepárosítani az isos ülést a kocsival, de ha öveset választasz, tuti nem jársz úgy, mint múltkor én, hogy majdnem ott kellett hagynom a gyereket a tüzépen, mert le kellett hajtani a hátsó ülést a motyók miatt, de nem gondoltam bele, hogy már az új ülés van..

Nálunk am. pár octaviában már van elöl is isofix, egyéb vw-kben is láttam, de akkor a dacia-kban is. Ez sokkal értelmesebb irány..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 19., vasárnap 12:45

Amiben van légzsák, az mind kikapcsolható. Ezt biztosan nem mondanám plusz érvnek egy autó mellett hogy nincs benne légzsák.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. június 19., vasárnap 11:27

biztos nem adom el a 95.000 km yarisom minden megvan csinálva rajta hogy vegyek egy hulladék 5ajtós szart. 3-4millióm meg nincs ilyesmire...

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2022. június 19., vasárnap 11:00

Nika91127 írta:
raul 4 ever írta:

De megnyugodhatsz, most leokézták :lol:

Bár marhán nem releváns, amit most vettünk römer is faxa egyébként. Easy in/out, nem nyeklik..
Nem véletlen írták többen is..

Van itt kreszprofesszor? Lufi kikapcs, előre beültetni ilyen kicsit btw szabad?
Mit okéztak le? :)

Szabad biztosan, de elöl nincs isofix tudtommal.
Ez kocsifüggő, asszony Clioját most valszeg Joggerre cseréljük, most néztem a szalonban, van elől Isofix.

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. június 19., vasárnap 9:11

raul 4 ever írta:
Nika91127 írta: Én ADAC teszt alapján vettem :)

Bár marhán nem releváns, amit most vettünk römer is faxa egyébként. Easy in/out, nem nyeklik..

Nika91127 írta: Szerintem 3 ajtós kocsiba egy kínszenvedés lehet gyerekülést berakni hátra, isofixes helyre. Ha nem forgatható, akkor berakni is... :)
Mit okéztak le? :)

Szabad biztosan, de elöl nincs isofix tudtommal.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2022. június 19., vasárnap 9:03

Nika91127 írta: Én ADAC teszt alapján vettem :)

Nika91127 írta: Szerintem 3 ajtós kocsiba egy kínszenvedés lehet gyerekülést berakni hátra, isofixes helyre. Ha nem forgatható, akkor berakni is... :)
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. június 19., vasárnap 8:58

Szerintem 3 ajtós kocsiba egy kínszenvedés lehet gyerekülést berakni hátra, isofixes helyre. Ha nem forgatható, akkor berakni is... :)

Professore
Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias

HozzászólásSzerző: Professore » 2022. június 19., vasárnap 8:51

Yazid írta: segítségeteket kérem gyereküléssel kapcsolatban.

most akarunk venni már 8hónapos és kezdi kinőni ami van ez a sima amit rá raksz a babakocsira.

tehát gugliztam egy csomót, rohadt sok fajta van és tanácstalan vagyok, mit ajánlotok, mi a tapasztalat? 3ajtós az asszonyé abban lesz a legtöbbet és isofixes, ennyit tudok

köszi előre is
Nem egyszerű döntés az fix :D Sok mindent meghatároz a büdzsé. Nekünk a nagyobbiknaknal úgy jött ki a lépés hogy költözés után szűkös volt a keret és valami olcsóbb típus vagy SH jött csak szóba. Végül egy hasznalt Römer lett belőle (régebbi model, öves) de nagyon bejött. Hosszú utakon se volt gond és még tovább is tudtuk adni. Mondjuk jó ötlet lehet egy nyári huzat főleg ha műszálasabb az anyag és izadosabb a gyerkőc. Meg az védi is az ülést így könnyebb tovább adni.

A második gyerkőcnél a kagyló után egy Joie Stages volt a választás. Ez szerintem ár érték biztonság szempontok szerint akkor az egyik legjobb választás volt. Szuper az anyaga, nem annyira izzadós és évekig használható. Ket év után adtuk tovább, akkor is újszerű volt, szóval bírja a strapát. Ennek van(volt) egy Every Stages (0-36 kg) verziója is. Azt nem tudom még forgalomba van-e de ha ismét széket kellene venni nálam a Joie lenne a befutó.

Aztán a kövi az egy Apramo Allstage lett. Ez sok szempontból gyengébb mint a Joie...de ez fordítható és ez volt a fő szempont (ami megfizethető volt). Azaz háttal utazik a gyerkőc, így egy balesetnél jobban védi, meg könnyebb ki-berakni a kölyköt. Mondjuk 3 ajtós kocsiba a fordithatosag gondolom mindegy.

ADAC tesztekből érdemes kiindulni, meg mindenképp jó ha fizikai üzletben meg is tudod nézni a kiszemelt modellt mert nem mindegy az anyag, beállítások, ki-berakas mechanizmusa stb.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. június 19., vasárnap 8:18

Ha 8 hónaposan "megmondja" a gyerek hogy melyik ules tetszik neki, akkor megeszem a kalapom.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: