Biztosítás vagy ingatlanközvetítő?Süti írta: Srácok, bedobom ide is, hátha jön valami érdekes input.
Ki milyen mellékest vállalna be, ha a főállása kifejezetten sok kapacitást engedne? Jelenleg olyan napi 3-4 órával letudom a dolgot, és ez előreláthatólag nem fog változni.
Igazából csak szeretném optimalizálni, és hasznosan tölteni az így felszabadult időt, kb. minden ötlet jöhet. Amit képzésben gondoltam, azt már szintén letudtam az utóbbi időben, így komolyabb tanulásra nem szeretném fordítani az időt, kell egy kis szünet ilyen téren. (Mondanám, hogy emberi keretek között, de ez nem az a hely, szóval azokat majd átgörgetem. )
Pár info: Főváros, albi van, szóval asztalosnak nem tudok elmenni , közg vonalon megy a főállás.
Előre félek a válaszoktól.
OFF
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Közigazgatásbanvan, szóval gondolom semmihez ami hasznos.Halfkey írta: Ez rajtad múlik - mihez értesz?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha ennyi időd van, menj el szemmutetre.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez rajtad múlik - mihez értesz?
- Süti
Srácok, bedobom ide is, hátha jön valami érdekes input.
Ki milyen mellékest vállalna be, ha a főállása kifejezetten sok kapacitást engedne? Jelenleg olyan napi 3-4 órával letudom a dolgot, és ez előreláthatólag nem fog változni.
Igazából csak szeretném optimalizálni, és hasznosan tölteni az így felszabadult időt, kb. minden ötlet jöhet. Amit képzésben gondoltam, azt már szintén letudtam az utóbbi időben, így komolyabb tanulásra nem szeretném fordítani az időt, kell egy kis szünet ilyen téren. (Mondanám, hogy emberi keretek között, de ez nem az a hely, szóval azokat majd átgörgetem. )
Pár info: Főváros, albi van, szóval asztalosnak nem tudok elmenni , közg vonalon megy a főállás.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ilyet en nem ismerek, de ha ajanlanom kellene egy strandot, az a Balatongyoroki lenne, eddigi eletem soran a legszebb, legjobb strand, ahol voltam a balcsin.KAG írta: Balaton környékén tudtok valami nyugisabb, kevésbé ismert strandot?
nehogy lölö is megtudjaKAG írta: Balaton környékén tudtok valami nyugisabb, kevésbé ismert strandot?
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
KAG írta: Balaton környékén tudtok valami nyugisabb, kevésbé ismert strandot?
Regen az orvenyesi egesz nyugis volt, Belatelepen pedig sosem volt senki.
- Süti
Mennyire komoly a színvonal? Lehet egyszer én is megnézném, persze csak ha hehe is ottvan, legyen ki rámcsússzon műfüvesen, hogy aztán mehessek táppénzre.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Tényleg keci, azon még ott voltam. Úristen az jó régen volt, évet nem is tudnék mondani de talán 2013 vagy 2014.nmate írta:Remélem ezt használják Ha igen, hogy jött be?hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?
Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé
Egyébként fasza pálya, igaz én csak az elsőn voltam. Annyi elég is volt a fodballból, jobb lesz ha csak nézem.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Egyszer jussak haza kapsz a szad szelereHalfkey írta: Bocs a dupláért, csak közben azon röhögök hogy elképzelem ahogy hehe odaszalad a kamionhoz és idegből feltépi az ajtaját, hogy még időben kiérjen külföldre, legyen kifogás miért nem tud jönni
thereisonly1ronaldo
Bocs a dupláért, csak közben azon röhögök hogy elképzelem ahogy hehe odaszalad a kamionhoz és idegből feltépi az ajtaját, hogy még időben kiérjen külföldre, legyen kifogás miért nem tud jönni
Műfüves pályákra az elmúlt 5 évben rendszeresen járok/jártam egy darabig mom sportba, BME Bogdánfy, ELTE Mérnök utcai sporttelepre, Zöld Duna sportcentrumba, New York Fittnessbe és Újpestre a Vízmůvek sporttelepre. Ezek közül ez a legjobb minőségű, és gondolom valami állami mutyi miatt harmad áron van mint minden más.
Ez az. Celnak tokeletesen megfelel.nmate írta:Remélem ezt használják Ha igen, hogy jött be?hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
De amit kerdeznek, ez a városligetben vagy hol ez szervezett keretek kozt, ugy ertem vmi palyan, vagy csak ledobod a 4 kulacsot a kapufat kijelolni, aztan fussunk ki merre lat a kutyak kozt?
Annyira mondjuk nem lehet jó, mint anno amikor bevittem mindenkit a koliba egy betonpályára 4 fal közé
Focizni ugysem tanulna meg pipita akarmilyen fullos palyan sem, ez legalabb olcso.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Remélem ezt használják Ha igen, hogy jött be?hehetheoriginal írta: Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Irtam mar Pipitanak (fujj mi neved van teee) pmet mert zaklat itt a fodballal, nem tudok menni en se mer kulhonban valo tartozkodas alapos gyanujaval elek.
thereisonly1ronaldo
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Prágából nehéz lesz.Halfkey írta:Holnap este 9kor körbe lehet gokartozni minket a focipályán.Remy írta: BPn melyik a legjobb gokart pálya?
Múltkor Budán a Gokart arénát toltuk Fausttal meg Santival, de az egynél többet nem érdekel. Kicsi.
Kéne valami olyan, ahol normálisan lehetne akár versenyezni is, ahol elfér két gokart is egymás mellett.
Tippek?
Köszi srácok, ránézünk arra akkor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Holnap este 9kor körbe lehet gokartozni minket a focipályán.Remy írta: BPn melyik a legjobb gokart pálya?
Múltkor Budán a Gokart arénát toltuk Fausttal meg Santival, de az egynél többet nem érdekel. Kicsi.
Kéne valami olyan, ahol normálisan lehetne akár versenyezni is, ahol elfér két gokart is egymás mellett.
Tippek?