Ahol van bőven szabad hely, az szar hely.ANDS írta:Nagyon nem mindegy, hogy a Balatonra a főszezonban mész, mondjuk július 10. és augusztus 20 között, vagy szezonon kívüli időszakban, amikor már nem lehet fürdeni a tóban, mert kb. 15 fokos, nem 28.M1Ö írta:
…. Mondjuk október vége volt, nem főszezonba, lehet az is közre játszott. …
És az sem mindegy, hogy 1 éjszakát töltesz ott, 1 hetet vagy 1 hónapot.
Mostanában már az is befolyásolja az árat, hogy mikor foglalod le. 1 nappal érkezés előtt, vagy aznap, ha van bőven szabad hely, töredék áron odaadják.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt nem ertem a "szervek" hogy nem intezkedtek meg, hogy be legyen tiltva, le legyen torolve, stb
thereisonly1ronaldo
Oriasi.
- hehetheoriginal
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Micsoda bujtatott információ megosztas.sebydani írta: Köszi srácok Akinek majd lesz még ne szégyellje, továbbítom azt is majd a tanúmnak, szervezkedjenek csak
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Köszi srácok Akinek majd lesz még ne szégyellje, továbbítom azt is majd a tanúmnak, szervezkedjenek csak
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
https://www.bukkihazak.hu/jakuzzis-haz-kiado/araksebydani írta: Srácok, nekem pedig 8-10 főre kéne valami szállás ajánlás, ami egy napra is bérelhető, lehetőleg valami medencés/jacuzzis sztori. Nem baj ha távol van mindentől, legénybúcsúra kellene ahol tudjuk nyomatni a zenét, inni meg sütni valami jót, más emberekkel nem akarunk találkozni, szóval nem kell, hogy legyen falusi disco a településen
Bízom bennetek
mi ide jártunk 3 évig szülinapozni, de már nem járhatunk, mert ki lettünk tiltva:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Bükkalja apartmanházKera írta: Például ezt 3500-at már el sem hiszem, közrelében nem találok semmit Nyílván idén már az 5000-nek is örülnék bárhol az országban
Mikor mi voltunk még 3500 volt. Mondjuk október vége volt, nem főszezonba, lehet az is közre játszott. De vannak 5000esek, mint ez is. Ezt ajánlom is amúgy, mi nagyon szerettük. Semmi extra, de tiszta meg nekünk kis hangulatos volt.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Milyen oldalakon szoktál keresgélni? Például ezt 3500-at már el sem hiszem, közrelében nem találok semmit Nyílván idén már az 5000-nek is örülnék bárhol az országbanM1Ö írta: Srácok! Tihany környékén nem tudtok jó ár/érték arányú szállást? Már ezer éve nem voltam Balatonon, de kicsit sokallom a Tihanyi legolcsóbb szállásokra a 9000 huf/fő/éj árakat. Tavaly Szilvásváradon 3500ért béreltünk és az se volt a legalja hely. Ekkora lenne a különbség? Szóval ha tudtok valami fasza kis helyet, akkor dobjatok már párat pls, köszi!
- Süti
Múltkor könyvjelzőztem egy ilyet valahol a Balaton felvidéken, nagyon patika volt, medence meg minden, megprobalom eloturni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Srácok, nekem pedig 8-10 főre kéne valami szállás ajánlás, ami egy napra is bérelhető, lehetőleg valami medencés/jacuzzis sztori. Nem baj ha távol van mindentől, legénybúcsúra kellene ahol tudjuk nyomatni a zenét, inni meg sütni valami jót, más emberekkel nem akarunk találkozni, szóval nem kell, hogy legyen falusi disco a településen
Bízom bennetek
Bízom bennetek
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- M1Ö
Az komoly.... Na de akkor marad ez. Köszi az infót!
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez még nagyjából jó árnak is számít, sajnos.M1Ö írta: Srácok! Tihany környékén nem tudtok jó ár/érték arányú szállást? Már ezer éve nem voltam Balatonon, de kicsit sokallom a Tihanyi legolcsóbb szállásokra a 9000 huf/fő/éj árakat. Tavaly Szilvásváradon 3500ért béreltünk és az se volt a legalja hely. Ekkora lenne a különbség? Szóval ha tudtok valami fasza kis helyet, akkor dobjatok már párat pls, köszi!
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ekkora.
- M1Ö
Srácok! Tihany környékén nem tudtok jó ár/érték arányú szállást? Már ezer éve nem voltam Balatonon, de kicsit sokallom a Tihanyi legolcsóbb szállásokra a 9000 huf/fő/éj árakat. Tavaly Szilvásváradon 3500ért béreltünk és az se volt a legalja hely. Ekkora lenne a különbség? Szóval ha tudtok valami fasza kis helyet, akkor dobjatok már párat pls, köszi!
Fordítás, fotózás, korrepetálás, grafikai munkák, fõzés - tényleg azon múlik, mihez értesz.
Én honlapokat csináltam amikor olyan melóm volt hogy ráértem mellette.
Én honlapokat csináltam amikor olyan melóm volt hogy ráértem mellette.
- hehetheoriginal
radics metalgear petykó nagyon nagy öcskös
tudom filmes topik, de szaroménle, csak hogy R24nek legyen megin mibű nyarani menni a kattintás meg minden, szoval a memory liam neesonnal eleg ütős kis mókára sikerült.
tudom filmes topik, de szaroménle, csak hogy R24nek legyen megin mibű nyarani menni a kattintás meg minden, szoval a memory liam neesonnal eleg ütős kis mókára sikerült.
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Gyere ki g**ihehetheoriginal írta: https://www.youtube.com/watch?v=duWiG9Z ... RadicsPeti
ez most jol esett
a 6.c nagyon meg fog baszni
(ez is Peti, te is...
just saying... )
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Süti
Passzív bevétel, kötetlen beszélgetés? Bármikor.sebydani írta: Ha csinálsz egy onlyfanst én simán előfizetek Egyébként van egy jó befektetési ajánlatom, egy kávé mellett megbeszélhetjük.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.