BTC is jól áll. Ahogy nézem ma mindenhol ejtöernyözés folyikRealista24 írta:Arról halvány lila fogalmam sincs. BTC alakulását figyelem.babaking írta:
Hol? NFT-knél?
OFF
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Arról halvány lila fogalmam sincs. BTC alakulását figyelem.babaking írta:Hol? NFT-knél?Realista24 írta: Mi van bikapiac.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Hol? NFT-knél?Realista24 írta: Mi van bikapiac.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mi van bikapiac.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Sorare nevű focikártya gyűjtögetős NFT-t nyomja valaki innen közületek?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó öreg balkánon volt, hogy foglaltam olcsón szállást, majd hívott egy éjjel a tulaj, hogy vagy fizetek többet vagy nem engednek beM1Ö írta:Akkor beindítottam nekik a bizniszt! Ahogy Halfkey írta a Madridom népének, hogy foglaljanak, lehet elözönlötték őket és kaptak az alkalmon Nekem amúgy maradt a 6000, e-mail meg előleg fizetés megvolt. Innen már vessen magára a tulaj.CS0ki írta:Érdekes, pont dupla annyit mutat most, 12 ezret...
Mondtam szarjatok sünt és foglaltam egy jobbat jobb áron.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor beindítottam nekik a bizniszt! Ahogy Halfkey írta a Madridom népének, hogy foglaljanak, lehet elözönlötték őket és kaptak az alkalmon Nekem amúgy maradt a 6000, e-mail meg előleg fizetés megvolt. Innen már vessen magára a tulaj.CS0ki írta:Érdekes, pont dupla annyit mutat most, 12 ezret...
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
2 főreCS0ki írta:M1Ö írta: Közben sikerült egy barátit lefoglalni, Füreden. 6000 huf/fő/éj. Remélem nem fogok csalódni, de nahyon jónak tűnik ár/érték arányban. Nekem plus pont, hogy nem lesz más vendég a portán.
Érdekes, pont dupla annyit mutat most, 12 ezret...
Edit: és nem, már tényleg. Mikor elsőre megnyitottam pedig úgy volt.
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Gratula! Jó nyaralást kívánok!M1Ö írta: Közben sikerült egy barátit lefoglalni, Füreden. 6000 huf/fő/éj. Remélem nem fogok csalódni, de nahyon jónak tűnik ár/érték arányban. Nekem plus pont, hogy nem lesz más vendég a portán.
Köszi a tippeket, sokat kóborolva a szállások és dátumok között, bele lehet futni egy-két jó ajánlatba.
Gondolom amióta lehet a szép kártyával kaját venni azóta kevésbé motiváltak az emberek hogy valami szocreál balatoni üdülőben verjék el a fizetésüket egy hét alatt lángosra meg vizezett sörre
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jogos, de azt meg nem adják oda töredék áron, ha üres sem.Halfkey írta:Vagy csak drága. Prémium helyen vagyunk épp üzleti innovációs úton, és full üres az egész, pedig sok sok éve nagyon magas a minőség, most is az. De mondjuk 4 embernek 4 hétköznap éjszakára millió fölött van a szállás+reggeli számla.Realista24 írta:
Ahol van bőven szabad hely, az szar hely.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Vagy csak drága. Prémium helyen vagyunk épp üzleti innovációs úton, és full üres az egész, pedig sok sok éve nagyon magas a minőség, most is az. De mondjuk 4 embernek 4 hétköznap éjszakára millió fölött van a szállás+reggeli számla.Realista24 írta:Ahol van bőven szabad hely, az szar hely.ANDS írta:
Nagyon nem mindegy, hogy a Balatonra a főszezonban mész, mondjuk július 10. és augusztus 20 között, vagy szezonon kívüli időszakban, amikor már nem lehet fürdeni a tóban, mert kb. 15 fokos, nem 28.
És az sem mindegy, hogy 1 éjszakát töltesz ott, 1 hetet vagy 1 hónapot.
Mostanában már az is befolyásolja az árat, hogy mikor foglalod le. 1 nappal érkezés előtt, vagy aznap, ha van bőven szabad hely, töredék áron odaadják.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ahol van bőven szabad hely, az szar hely.ANDS írta:Nagyon nem mindegy, hogy a Balatonra a főszezonban mész, mondjuk július 10. és augusztus 20 között, vagy szezonon kívüli időszakban, amikor már nem lehet fürdeni a tóban, mert kb. 15 fokos, nem 28.M1Ö írta:
…. Mondjuk október vége volt, nem főszezonba, lehet az is közre játszott. …
És az sem mindegy, hogy 1 éjszakát töltesz ott, 1 hetet vagy 1 hónapot.
Mostanában már az is befolyásolja az árat, hogy mikor foglalod le. 1 nappal érkezés előtt, vagy aznap, ha van bőven szabad hely, töredék áron odaadják.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azt nem ertem a "szervek" hogy nem intezkedtek meg, hogy be legyen tiltva, le legyen torolve, stb
thereisonly1ronaldo
Oriasi.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno