Azt tudom, csak korrigaltam, hogy a melegvonatnak vannak vetélytársai másik vágányon.Halfkey írta:Azt is bele lehet írni hogy csak XY vásárolhatja ki. Amiben a felek megegyeznek.Realista24 írta:
Mármint BARKI kivasarolhatja, nem csak mi. Xavinal meg csak a PSGrol szól a hír.
![@madridom az Instagramon @madridom az Instagramon](/_assets/instagram.png)
Egyéb bajnokságok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Egyéb bajnokságok
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azt is bele lehet írni hogy csak XY vásárolhatja ki. Amiben a felek megegyeznek.Realista24 írta:Mármint BARKI kivasarolhatja, nem csak mi. Xavinal meg csak a PSGrol szól a hír.Halfkey írta: Nem kölcsönrõl van szó az utolsó hírekben, hanem buy opcióról. Haaland sem a játèkosunk, mégis egy teljes melegvonat van arra, hogy van olyan kitétel, hogy jöhet hozzánk X milláért. Xavi Simmonsében lehet ilyen kitétel a PSG-re.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mármint BARKI kivasarolhatja, nem csak mi. Xavinal meg csak a PSGrol szól a hír.Halfkey írta: Nem kölcsönrõl van szó az utolsó hírekben, hanem buy opcióról. Haaland sem a játèkosunk, mégis egy teljes melegvonat van arra, hogy van olyan kitétel, hogy jöhet hozzánk X milláért. Xavi Simmonsében lehet ilyen kitétel a PSG-re.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nem kölcsönrõl van szó az utolsó hírekben, hanem buy opcióról. Haaland sem a játèkosunk, mégis egy teljes melegvonat van arra, hogy van olyan kitétel, hogy jöhet hozzánk X milláért. Xavi Simmonsében lehet ilyen kitétel a PSG-re.
de elvileg nem kolcsonbe ment hanem alairt a psvhez es ennek ellenere a psgnek veteli opcioja van valahogy___Samy___ írta: De egy lejart szerzodesu jatekost hogy adhatnak kolcson? Ha valoban kolcsonrol van szo, akkor csak hosszabbitott. Legalabbis jozan paraszt esszel belegondolva.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
- ___Samy___
De egy lejart szerzodesu jatekost hogy adhatnak kolcson? Ha valoban kolcsonrol van szo, akkor csak hosszabbitott. Legalabbis jozan paraszt esszel belegondolva.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Jogilag majdnem bármi lehetséges amit leírok egy szerzõdésbe és mindkét aláíró fél elfogadja.
az jogilag hogy lehetséges?
le is jart a szerzodese de azert annyira nem is?
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
![Vigyor :D](./images/smilies/grin.gif)
valamelyik univerzumban:
![Box :box:](./images/smilies/boxing.gif)
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Köszi.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Ja lehet csak nekem fura. Lejárt a párizsi szerződése de beleraktak valahogy egy buybacket a PSVs contractjába. Ezeket olvastam tegnap - először hosszabbít a PSGvel és PSV kölcsön, majd végül PSV.Realista24 írta:Erről tudsz linkelni valamit, kerestem (mondjuk nem sokat), de nem találtam semmit.Pad'em írta: PSG valahogy visszavásárlási opciót is intézett a PSV szerződésbe, ami fura lévén lejárt a PSG-s contractja a gyereknek. Elvileg már kis híján hosszabbított, és ment volna kölcsönbe Eindhovenben, aztán egy huszárvágással PSV lett inkább. Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitteren![]()
Mármint erről a fura szerződésről.
Xavi Simons deal, confirmed and now set to be completed. Agreement in place with Paris Saint-Germain to sign new contract and then join PSV Eindhoven. It’s just matter of time and paperworks.
PSV had good talks with Xavi agents, player’s happy with the project.
* aztán rá 5 órával:
Xavi Simons joins PSV Eindhoven, it’s official. Deal valid until 2027 with a surprising move by PSV and agents - new contract was almost agreed with Paris Saint-Germain with loan move, then it collapsed.
Verbal agreement broken and PSG decided to let him leave on a free.
*
[Get French Football News]: as reported by Le Parisien's @B_Quarez & confirmed by sources contacted by Get French Football News, PSG & PSV have entered into a side deal over Xavi Simons that includes a buy-back clause, despite the player ostensibly leaving on a free transfer.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- Süti
Mondjátok hogy a GOAT feliratos uj PSG mez nem real Messin...
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Erről tudsz linkelni valamit, kerestem (mondjuk nem sokat), de nem találtam semmit.Pad'em írta: PSG valahogy visszavásárlási opciót is intézett a PSV szerződésbe, ami fura lévén lejárt a PSG-s contractja a gyereknek. Elvileg már kis híján hosszabbított, és ment volna kölcsönbe Eindhovenben, aztán egy huszárvágással PSV lett inkább. Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitteren![]()
Mármint erről a fura szerződésről.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Miért láttok bele többet abba a Here we go-ba, mint ami?M1Ö írta:Akkor mi lesz a jó öreg "HERE WE GO"-val?Pad'em írta: Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitterenAttól én is lehányok mindenkit... FabRom, nyehhh...
![]()
![Ike :ike:](./images/smilies/ike.gif)
A csávó teljesen okosan és tudatosan építette fel magát transferguruvá és ez a mondat ikonikussá vált nála. Ennyi.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor mi lesz a jó öreg "HERE WE GO"-val?Pad'em írta: Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitteren
![Nem biztos :kivagyhe:](./images/smilies/unsure.gif)
![Ike :ike:](./images/smilies/ike.gif)
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Pad'em
PSG valahogy visszavásárlási opciót is intézett a PSV szerződésbe, ami fura lévén lejárt a PSG-s contractja a gyereknek. Elvileg már kis híján hosszabbított, és ment volna kölcsönbe Eindhovenben, aztán egy huszárvágással PSV lett inkább. Ahogy látom jóöreg Fabrizio is összezavarodott, kapja is az ívet twitteren
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
fgy-nek tunik sajnos, bar ez most jo lepes lehet, a holland ligaban mar sokan felepitettek magukat.
mas :
jese
ankaragucu
mas :
jese
![Nyilv :arrow:](./images/smilies/arrow.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Süti
PSV > PSG, sose volt kérdés.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
![Szív :sziv:](./images/smilies/love.gif)
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lehet csak nem vette észre, hogy az V a PS után és nem G.sebydani írta:Már csak a poén kedvéért elhoztam volna ingyen, aztán leraktam volna a CastillábaRealista24 írta: A Barcától "lerabolt" Xavi Simons végül a PSV-nél kötött ki, miután visszatáncolt a párizsi szerződéshosszabbítástól.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Már csak a poén kedvéért elhoztam volna ingyen, aztán leraktam volna a CastillábaRealista24 írta: A Barcától "lerabolt" Xavi Simons végül a PSV-nél kötött ki, miután visszatáncolt a párizsi szerződéshosszabbítástól.
![Nevetés :kalapos:](./images/smilies/smart.gif)
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barcától "lerabolt" Xavi Simons végül a PSV-nél kötött ki, miután visszatáncolt a párizsi szerződéshosszabbítástól.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema