nso-n ennyi van említve benzema gólpasszáról..bezzeg ha neymar adta volna...

HozzászólásSzerző: hala real » 2013. november 9., szombat 18:09
HozzászólásSzerző: gkovi » 2013. november 8., péntek 10:21
Varaneről, Llorente góljánál: "A beadás és a fejes is szép, de egy rutinos védő sikítva elesett volna, a bíró kifelé fújt volna. Egy ügyes védő pedig felugrik fejelni. Szerencsére ezek egyike sem történt meg."miVida írta:http://bianconeri.blog.nepsport.hu/arch ... nak_lenni/
hát azért látszik, h népsport és egyszerű parasztok írták a posztot (bár ne lenne ennyi káromkodás benne)MINDENESETRE elég elismerően írnak rólunk végig ahhoz képest, h a Real Madrid vagyunk, de amúgy is. szerintem elég korrekt és alázatos megnyilvánulás
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 8., péntek 8:23
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. november 6., szerda 12:13
Szerintem Isco hétvégén kezdő lesz,és sok percet fog kapni. Elképzelhető,hogy Di Maria is kezdő lesz,Bale helyett. És akkor még az is elképzelhető számomra,hogy Jesé fog kezdeni Benzema helyett. Ha működni fog,és minden úgy fog alakulni,ahogyan kell,akkor meg jöhetnek a többiek is.És már csak az a kérdés, hogy mi lesz Iscoval, DM-mel, Jesével...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 6., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: Victor » 2013. november 6., szerda 12:07
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2013. november 6., szerda 11:32
Lehet csak nekem az az érzésem, hogy még mindig a kontrát akarjuk játszani... Volt már olyan a szezonban, hogy amikor az ellenfél vezetett akkor nem javultunk fel és nem nyomtunk folyamatosan?CS0ki írta: A náluk egyénileg sokkal jobb játékosok miért nem képesek erre?
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 6., szerda 10:55
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 6., szerda 10:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. november 6., szerda 9:48
Egyébként tényleg rutinosan csinálta, tisztán a tiozire ment rá, a labdát kirúgta oldalra, hogy Varane véletlenül se érje el (igazából annyira oldalra, hogy biztos voltam benne, hogy Varane elérte), aztán már csak el kellett esnie benne, mert akárhogy próbálta összehúőznia magát, csúszás közben már nem sokmindent lehetett tenni.Kaptunk kettőt, az elsőnél Pogba nagyon szépen etette meg Varane-t, nem hibáztatom.
HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. november 6., szerda 9:36
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. november 6., szerda 8:45
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. november 6., szerda 7:32
Hát nekem más jött le,mindenesetre tetszett a játéka, támadásban veszélyesebb volt, mint Carvajal és Arbeloa az eddigi meccseken együtt, valamint Pogbát is szépen kivette a játékból.Galacticos írta:carlo remélem azért azt leszűrte a meccsből hogy ramosnak nagyon nem a jobbszélen kéne játszania.
ha ezt leszűrte, és többet nem rakja oda akkor nem csak egy pontot nyertünk.
zalkrisz írta:Először is ez a Casillas ömlengés.. Lehet a stúdióban más meccset láttak
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 6., szerda 6:23
amugy volt még egy nagy szólása, mégpedig hogy a Real középpályája nagyon defenzív ezzel szemben a Juventusé pedig támadó. És a legjobb most jönR.M.C.F írta:A juve a blben 4 védővel játszik,ennek elemzését ne várd el egy magyar szakkomentátortól. Alapvetően nincsenek tisztában a 3 védős 5vagyis védős rendszerrel. egy várhidi aki ért is valamit a fociról,maga is keveri a szezont......a juve,széleken fogott minket meg,ott is a caceres(nem tudom elfogadni a hibáját és szerintem szuper védő), vagy a felmozgó nigro.....pirlo gyenge volt,vidal is az élete legrosszabb meccseit a real ellen nyomta.amugy még egy nagyon érdekes dolgot mondott mégpedig hogy a Juventus az első Real elleni meccsen is 3 védővel játszott (szerintem inkább 4 de legyen neki igaza) és szépen elmondta hogy 3 (!!!) védővel mit játszott az előző meccsen a Juve a Real ellen. (ekkor feltettem magamnak én is a kérdést.... télleg it
Akit ki tudok emelni ,az marchisio,ő széleket váltott,bemozogott és próbálta mozgatni a szálakat.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. november 6., szerda 0:34
A juve a blben 4 védővel játszik,ennek elemzését ne várd el egy magyar szakkomentátortól. Alapvetően nincsenek tisztában a 3 védős 5vagyis védős rendszerrel. egy várhidi aki ért is valamit a fociról,maga is keveri a szezont......a juve,széleken fogott minket meg,ott is a caceres(nem tudom elfogadni a hibáját és szerintem szuper védő), vagy a felmozgó nigro.....pirlo gyenge volt,vidal is az élete legrosszabb meccseit a real ellen nyomta.amugy még egy nagyon érdekes dolgot mondott mégpedig hogy a Juventus az első Real elleni meccsen is 3 védővel játszott (szerintem inkább 4 de legyen neki igaza) és szépen elmondta hogy 3 (!!!) védővel mit játszott az előző meccsen a Juve a Real ellen. (ekkor feltettem magamnak én is a kérdést.... télleg it
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 6., szerda 0:30
és a sok csíra meg ezt fogja megkajálni, hogy a conte mekkora edző....Conte feltalálta a spanyol viaszt Várhidi szerint
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 6., szerda 0:29
nálam sem volt jó a hang... sokszor elment de nem bánkódtam emiattGéci írta:Na én meg ezen szakadtam... Azt mondja, hogy kevés edző játszaná ezt meg___Samy___ írta:hagyjuk már várhidit.....neki még az is újdonság volt, hogy a csatár fogta a mélységi karmestert....![]()
... Jó oké értem én, hogy a Real - Juve a digin volt, de azért illene 1 kicsit felkészülni na... Ilyenkor kellene Hajdúnak kinyitni a száját, ha már Ő képviseli a Madridot, hogy szóljon ennek az aberáltnak, hogy Benzema ugyan ezt tolta előző meccsen Pirlóval, de Conte feltalálta a spanyol viaszt Várhidi szerint... Az első félidőben amúgy csak nálam szarakodott a hang vagy másnál is?!
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 6., szerda 0:27
Na én meg ezen szakadtam... Azt mondja, hogy kevés edző játszaná ezt meg___Samy___ írta:hagyjuk már várhidit.....neki még az is újdonság volt, hogy a csatár fogta a mélységi karmestert....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 6., szerda 0:24
HozzászólásSzerző: sander » 2013. november 6., szerda 0:21
volt szerencsém hozzá XD nevettem is rajt egy jótEl Unico írta:Azt hallottátok,mit mondott Várhidi arra,hogy Ramos jobb oldalra került,és ott fog játszani? Na ez az ember ott írta le magát,mint SZAKEMBER.carlo remélem azért azt leszűrte a meccsből hogy ramosnak nagyon nem a jobbszélen kéne játszania.
ha ezt leszűrte, és többet nem rakja oda akkor nem csak egy pontot nyertünk.
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem