hát akkor az oldalnak a szerkesztői valami mezei "szakértők" lehettek... ez a legnagyobb hülyeség... miért lenne az gólpassz, hogyha valakit felrúgnak és büntető, vagy szabadrúgás következik..h3x0r írta:en is lattam mar olyan oldalt, ahol ezt is beleszamoltak.
Gareth Bale - 18
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Gareth Bale - 11
- h3x0r
Géci írta:Lehet butaságot írok, de a tizit nem számolják assistnak? Csak mert ugyebár Balet buktatták egyszer, és CR bevágta...
en is lattam mar olyan oldalt, ahol ezt is beleszamoltak.Géci írta:Valami rémlett ezzel kapcsolatban...de volt egy olyan érzésem, hogy butaság...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
zalkrisz írta:Szögletet én is számolnám... én is mikor rúgom legtöbbször kinézem magamnak azt a játékost, aki jól tud fejelni és próbálom felé kanyarítani, ha egyből ráfejeli és gól az simán mehet gólpassznak.
Ok,ezért irtam,hogy elfogadom....ha tudatos,de sok az olyan gólpassz,aminek semmi köze a NEVÉHEZ.....bár ha neymar adja akkor minden gólpassz és ZSSEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII hááááááátt zsssseeeeennnnnnnniiiiiiii.
Ánbőlívőból dzsíniusz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sokan semmibe nézik a szögleteket meg szabadrúgásokat, pedig azok se abból állnak h na b.sszunk bele egyet a labdába. Megvan hova érkeznek a társak, oda kell pontosan rúgni, megfelelő szögben. Nem olyan egyszerű dolgok ezek.
Beckham például nagyrészt ezek miatt volt nagy játékos.
Beckham például nagyrészt ezek miatt volt nagy játékos.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- Sunsky
Szögletet én is számolnám... én is mikor rúgom legtöbbször kinézem magamnak azt a játékost, aki jól tud fejelni és próbálom felé kanyarítani, ha egyből ráfejeli és gól az simán mehet gólpassznak.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezért igyekszünk mi a főoldalon csak a releváns passzokat gólpassznak beírni. viszont a szögleteket mi is számoljuk.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mike írta:a gólt megelőző passz, de azért az nem számít ha már utána a gólt szerző kicselez 3 embert és úgy szerzi a gólt.
Amúgy erről jut eszembe, multkor a Stoke kapusa ugye hazaadás után bikázta előre és abból lett a gól. Mekkora gólpassz
Én abszolut nem "adom " gólpassznak azt amikor mindössze CSAK az utolsó labdaérintés a passz. Nálam az a gólpassz ha az a passz,valóban olyan helyzetbe hozza a társat amiből gólt tud szerezni a társa segítségével,meglátásával stb.....
Ilyen hogy szöglet és valaki a tömegből befejeli az nálam nem az. Semmi tudatosság,csak belőtt labda nem az....előrevágod majd egyik lefutja a védelmet és gól nem az.....
De ha tudatos,ha gólhelyzetet hoz...ha segít.....ha váratlan.....akkor igen.
De hát ezt sokan vitatják. Elfogadom.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Valami rémlett ezzel kapcsolatban...de volt egy olyan érzésem, hogy butaság...
- Sunsky
De de, Ronaldo is számtalan gólpasszt adott már magának karrierje során.Géci írta:Lehet butaságot írok, de a tizit nem számolják assistnak? Csak mert ugyebár Balet buktatták egyszer, és CR bevágta...
Teeeee...
-
Lehet butaságot írok, de a tizit nem számolják assistnak? Csak mert ugyebár Balet buktatták egyszer, és CR bevágta...
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
a gólt megelőző passz, de azért az nem számít ha már utána a gólt szerző kicselez 3 embert és úgy szerzi a gólt.
Amúgy erről jut eszembe, multkor a Stoke kapusa ugye hazaadás után bikázta előre és abból lett a gól. Mekkora gólpassz
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- hala real
- Kedvenc játékosaid: casillas, r9, cr7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
egyébként a szakemberek mit számolnak gólpassznak? mert szó szerint ugye a gólt megelőző utolsó passz, és én is mindig úgy számolom, hogy aki az utolsó passzt adja, az gólpasszt ad...
Annyi a köcsög , hogy megtelik velük a Nou Camp.
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
"A szívem inkább fehér, mint gránátvörös-kék” – (R9)
"Megvan a véleményem, de tudom, hogy bármit is mondok, úgyis rossz fényben tüntetik fel." - C.Ronaldo
egy az egyben a marcáról vettük ezt a hírt. Ugye nem volt sok meccse még, a Rayo ellen volt két assist, az egyértelmű, a sevilla ellen meg már nem emlékszem de szerintem ott a Benzemának beadott labdát nem számolta a marcás kolléga, mert lehet, hogy nem neki szánta és megtolta még mielőtt rálőtte volna. Szerintem ez lehet az, de végülis nincs sok jelentősége.zalkrisz írta:4 gólpassza van, sok helyen ugyan 3-at írnak, de a 4 közül melyik az amelyik egyáltalán megkérdőjelezhető???
1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- miVida
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)
valamint az, hogy a vaksi, elfogul, antirealos média az egyiket az egek fölé magasztalja a másikat pedig egyfolytába a sárba döngöliSierra írta:Illetve még az is különbség köztük, hogy Özil 50 millióért, Bale 90 millióért váltott klubot.A két játékos közötti különbség, hogy Bale mindössze két hete kezdte meg érdemben a szezont míg a német a kezdetektől fogva bevethető volt. Isco, akinek a feladata Mesut pótlása a középpályán pedig 5 gólnál és két utolsó passznál jár annak ellenére, hogy meglehetősen mellőzve van mostanában.
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio
Illetve még az is különbség köztük, hogy Özil 50 millióért, Bale 90 millióért váltott klubot.A két játékos közötti különbség, hogy Bale mindössze két hete kezdte meg érdemben a szezont míg a német a kezdetektől fogva bevethető volt. Isco, akinek a feladata Mesut pótlása a középpályán pedig 5 gólnál és két utolsó passznál jár annak ellenére, hogy meglehetősen mellőzve van mostanában.
- Sunsky
4 gólpassza van, sok helyen ugyan 3-at írnak, de a 4 közül melyik az amelyik egyáltalán megkérdőjelezhető???Bale eddig 9 mérkőzésen szerepelt a Real Madridban, melyeken összesen 4 gólt és 3 gólpasszt adott, vagyis egy góllal többet és egy gólpasszal kevesebbet, mint Özil aki a nyáron az Arsenal csapatához igazolt. A két játékos közötti különbség, hogy Bale mindössze két hete kezdte meg érdemben a szezont míg a német a kezdetektől fogva bevethető volt. Isco, akinek a feladata Mesut pótlása a középpályán pedig 5 gólnál és két utolsó passznál jár annak ellenére, hogy meglehetősen mellőzve van mostanában.
Szerintem is elég harmatos még, 1-1 villanás van még csak meccsenként, mondjuk a gólja az nem volt semmi. De mezőnyben ennél azért sokkal több kell, de majd pár hét, hónap múlva meglátjuk.Keveset vállal,gyenge még.......remélem idővel felveszi a ritmust.
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Az a baj (vagy nem? Már nem is tudom, mit akarok ), hogy ha felveszi a ritmust, akkor nagyon brutál lesz. De nagyon.R.M.C.F írta:Keveset vállal,gyenge még.......remélem idővel felveszi a ritmust.
Írtam még nyáron, amikor szóba jött a Madridba szerződése, hogy nem fogja tudni azt a szintet hozni, amit a White Hart Lane-en, mert nem játszhat ugyanabban a szerepkörben, mint AVB-nél, nem kaphat szabad kezet, nem hozzá lesz igazítva a csapat játéka. Viszont az eddigiek alapján úgy gondolom, hogy statisztikai értelemben elég simán meg fogja közelíteni (minimum!) a londoni szintet, annak köszönhetően, hogy azért a Realnál jobb játékosok játszanak körülötte, így nagyobb eséllyel kap olyan labdát, amiből gólt rúghat, illetve egy-egy jobb passzából is nagyobb eséllyel lehet assziszt.
Az, hogy válhat-e olyan szintű húzóemberré, mint amilyen a Spursben volt, azt majd az idő eldönti, de nem lehetetlen. Mindenesetre nagyon érdekes látni, ahogy hétről hétre egyre jobban teljesít a jobb szélen, ahol tulajdonképpen sohasem játszott, mindössze pár perces periódusok voltak, amikor kihúzódott oda, egyébként inkább középen vagy a baloson tolta. Szóval ez is bizonyítja a nem átlagos játékintelligenciáját, az én szememben legalábbis.
Summa summarum, a fejlődés jelei láthatóak. És a határ (ha nem is a csillagos ég) messze van még.
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meggyőződésem ,hogy sokkal jobb párost fog alkotni CR-el mint Neymar Messivel.A gólja szép volt nagyon, lehet hogy nem pörgeti a tökén a labdát, de europához ez kell , erő, gyorsaság, és bevarrni amit be kell varrni.Ő ebben tökéletes, ja meg a szabadrúgásokban, jó lenne ha CR többet engedne neki.
-
Mondom irok már ide valamit, azért mégis az egyik legjobb volt ma annak ellenére, hogy még közel sincs topp formában erre RMCF megelőzött ... Egyre jobban érzik egymást Roncival. Pörögnek a helycserék és szépen lassan mindenki belerázódik rendszerbe. Remélem mihamarabb