Kommentáld a híreket
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Re: Kommentáld a híreket
Mendy a faek kepessegeivel azert csak odarajzolta Benzema fejere a labdat parszor. Hulyeseg lenne eladni.
Arsenal is vicces, csupa másodvonalas arccal meg jövő nagy tehetségeivel majdnem 700 miller.
Lipcse is 513 millióval.. 10 éve még nem is létezett az a csapat.
A nagy múltú AC Milan meg pl sehol.. szomorú, hogy mennyire lesüllyedtek szegények.
Lipcse is 513 millióval.. 10 éve még nem is létezett az a csapat.
A nagy múltú AC Milan meg pl sehol.. szomorú, hogy mennyire lesüllyedtek szegények.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A július 1-i igazolásokkal bővülő top 15 legértékesebb csapat a Transfermarkt szerint:
1 Manchester City €1.11bn
2 Paris Saint-Germain €895.95m
3 Liverpool FC €884.50m
4 Real Madrid €876.00m
5 Bayern Munich €859.10m
6 Tottenham Hotspur €758.80m
7 Chelsea FC €729.70m
8 Arsenal FC €698.20m
9 FC Barcelona €690.20m
10 Atlético de Madrid €680.60m
11 Manchester United €680.30m
12 Inter Milan €659.05m
13 RB Leipzig €516.18m
14 Leicester City €513.50m
15 Aston Villa €506.10m
Kb 4 helyet léptünk előre, de lehetett volna több is, ha pl. Courtois ára nem 5m-val csökkent volna stb...
A Citynek meg nem csoda, hogy ekkora előnye van, ha 80 milliós Titkokbekemek ülnek a padon. A Villa egyébként elég érdekes. Kíváncsi vagyok mire megy velük Gerrard.
Persze nem teljesen realisztikus az oldal, de talán ez áll a legközelebb a valósághoz.
1 Manchester City €1.11bn
2 Paris Saint-Germain €895.95m
3 Liverpool FC €884.50m
4 Real Madrid €876.00m
5 Bayern Munich €859.10m
6 Tottenham Hotspur €758.80m
7 Chelsea FC €729.70m
8 Arsenal FC €698.20m
9 FC Barcelona €690.20m
10 Atlético de Madrid €680.60m
11 Manchester United €680.30m
12 Inter Milan €659.05m
13 RB Leipzig €516.18m
14 Leicester City €513.50m
15 Aston Villa €506.10m
Kb 4 helyet léptünk előre, de lehetett volna több is, ha pl. Courtois ára nem 5m-val csökkent volna stb...
A Citynek meg nem csoda, hogy ekkora előnye van, ha 80 milliós Titkokbekemek ülnek a padon. A Villa egyébként elég érdekes. Kíváncsi vagyok mire megy velük Gerrard.
Persze nem teljesen realisztikus az oldal, de talán ez áll a legközelebb a valósághoz.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Alaba nem birja mar a fel ala futkoraszast, nem véletlenül szoritotta ki a posztról davies a bajernben, aztan talaltak neki helyet kozepen...
Ugyanaz, mint marci, 10 evig nem lehet ezt birni, nem mindenki robertocarlos, danialves vagy cafu.
De az teny, hogy mendy gecilofasz tamadasban a faék finomsagu landaerinteseivel, es a gyökegyszeru beadom vhogy,de inkabb stabil visszapassz jatekaval, tragedia..
Ugyanaz, mint marci, 10 evig nem lehet ezt birni, nem mindenki robertocarlos, danialves vagy cafu.
De az teny, hogy mendy gecilofasz tamadasban a faék finomsagu landaerinteseivel, es a gyökegyszeru beadom vhogy,de inkabb stabil visszapassz jatekaval, tragedia..
thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Regu sztem is telj. szellősen védekezik, semmivel nem volnánk előrébb. Végre megvan a vedelem mennyiség+minőségre (Dani, Nacho, Eder, Rüdi, Alaba, Mendy, MG), világi baromság volna variálni, a maradék mehet..Jim írta: szerintem Regu egy full középszer, kár lenne 30 milliót rákölteni
Fran is annak tűnik
Miguelben több van, kölcsön sem kéne adni, használni Alaba cseréjének
eddig is jó volt a kisebb meccseken, amin kezdett
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ateeemadrid
En nem vagyok oda Mendyert, de Alabaval ketten pont jo duo lennenek, felesleges pont tőle megválni. Miguel menjen kolcsonbe, aztan ket ev mulva jo lesz.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Azt írják Alabástya bal védő lesz, Mendy mehet, ha jó ajánlat jön érte.Sierra írta: Regu meg Miguel kéne a bal oldalra. Bár egyiknek sem tudom a védekezését. Mendy abban elég beton, de támadásban annyira egybites, hogy fáj nézni.
Egyébként Alabat is simán megnézném ott, ő legalább előrejátékban sincs elveszve.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
szerintem Regu egy full középszer, kár lenne 30 milliót rákölteni
Fran is annak tűnik
Fran is annak tűnik
Regu meg Miguel kéne a bal oldalra. Bár egyiknek sem tudom a védekezését. Mendy abban elég beton, de támadásban annyira egybites, hogy fáj nézni.
Egyébként Alabat is simán megnézném ott, ő legalább előrejátékban sincs elveszve.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Hogy jött ez a 70 Mendyért? 50-nél többet szerintem nem kapnánk érte. De amúgy nem adnám el.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Regulátort vissza kell hozni apróért, madridi nevelés, spanyol, spártai karriert simán befuthatná.
Mondjuk, ha Mendy-ért legombolnánk 70-et, Reguli meg visszajönne 20-30 között, szerintem az egy jó deal.
Vagy egy Regulion-Miguel csere, nyilván rá is visszavételi opció pár év múlva.
Mondjuk, ha Mendy-ért legombolnánk 70-et, Reguli meg visszajönne 20-30 között, szerintem az egy jó deal.
Vagy egy Regulion-Miguel csere, nyilván rá is visszavételi opció pár év múlva.
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Nekik ott van Mendes. A City jöhetne még szóba, aki nagyobb pénzt adna, ráadásul ott már évek óta nincs egy normális balbekk. Cancelo is eredetileg a jobboldalon játszik. Annyi a "gond", hogy Pepnek gondolom egy kreatívabb játékos kellene.Jim írta: Fran szerintem sem extra, de Miguel jó lehet
ha jön belőle használható jobbszélső, megéri beáldozni
PSG-be 100 millióért?
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
- Jim
Fran szerintem sem extra, de Miguel jó lehet
PSG-be 100 millióért?
PSG-be 100 millióért?
- halamadrid
Ja, nagy hiba lenne. Még ha 70m felett is kapnánk érte, nincs a piacon egy Mendes féle balbekk sem. Fran meg nem hiszem, hogy hosszútávon megoldaná, talán Miguel, de cáfoljanak rám.kodo írta:Nagy hiba lenne szerintem.Pad'em írta: Ezt már nem először dobják be...
🎖| JUST IN: Real Madrid will listen to offers for Mendy. David Alaba will be the starter next season at LB. If an interesting offer arrives for Mendy, the club will value it. Mendy wants to STAY.
If Mendy leaves, Real Madrid will sign Fran García. @relevo
A legjobb az lenne ha Miguel remekelne valami első osztályú csapatban és berúgná az ajtón, aztán jöhetne vissza 2 év múlva. Viszont még talán úgy sem adnék túl Mendyn. Védekezésben top1, támadásban is megvan az a néhány assziszt ami kötelező és Vinivel is jól kijönnek. Most nyáron meg semmi esetre sem. Még ha sokat sérült is, kellenek a hozzá hasonlóak.
- Jim
Latasa komolytalanKAG írta: Szvsz gyenge.
Egy morata szintet nem tud a srac így első blikkre.
Mayoralal többre mennénk
Morata mint csere jó volt, azt a szintet ne becsüld le
Nagy hiba lenne szerintem.Pad'em írta: Ezt már nem először dobják be...
🎖| JUST IN: Real Madrid will listen to offers for Mendy. David Alaba will be the starter next season at LB. If an interesting offer arrives for Mendy, the club will value it. Mendy wants to STAY.
- Pad'em
Ezt már nem először dobják be...
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Szerintem is, de amíg 100.-kért a jövő brutál középpályáját építjük (nagyon helyesen) és amíg van Kroos+Modric és Cama, ott fog..Fenoo írta: Valverdet jobb oldalon erőltetni egyszerűen pazarlás. Hazard meg szörnyen belassult és teljesen mindegy, hogy mit játszott a Chealseaben, már régen nem az a játékos.
BL-t nyertünk úgy, hogy jsz volt.. Lehet kicsit pazarlás, de perpill nincs más, ill. Rodryval megoldják.
És igen, azt is adom, h Hazár nem az, mint 5-7 éve volt, de amíg itt van, valamit "kő" vele is csinálni.. Arra luxi évi 15 millióért, h részegen fogadkozzon a Cibellesen, akkor játsszon csatárt..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
-
raul 4 ever írta:Igen, ez a cserecsatár definíciója nálam is.. Én szívem szerint csak a Fede, Rodry, Benzi, Vini, Hazi ötöst hagynám meg elöl, aztán kipróbálgatni mit tud Rodry középen.. illetve Hazi se kéne kutya legyen ott (mindig felhozom, h kelsziben Conte sokszor telesz@rta a gatyát és egyszem Hazival támadott, és akkor ő vitte a csapatot)..Babinho írta:
Kit érdekel mennyi a fizetése? Ne hozzunk olyan támadót akit jót szívvel egy Celta ellen nem kezdetnék, hogy Benzema pihenhessen...értelmes alternatíva kell.*
Valverdet jobb oldalon erőltetni egyszerűen pazarlás. Hazard meg szörnyen belassult és teljesen mindegy, hogy mit játszott a Chealseaben, már régen nem az a játékos.
El kell ezeket engedni, szerintem a Fold nevu bolygon egyedul jim hiszi el, hogy ezekbol a huszadrangu castillas arcokbol akar csak cserecsatarok is lehetnek.Halfkey írta: Valamelyik meccsen beállt, nagyon darabos volt.