Elhozzák az öregnek a srácok.Realista24 írta: Ancelotti’s new challenge is winning back to back leagues - the last Real Madrid manager to do it was Beenhakker in 1989. Carlo never won back to back league titles as a manager. [marca]
Edző és vezetőség
- Süti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Amilyen rosszak manapsag matracek es katalanek, siman meglehet.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Nekem jövőre ugyanaz lesz az elvárásom, mint idén volt; megnyerni a bajnokságot. Minden más csak extra, de a bajnoki cím kell, és csalódás lenne, ha nem lenne meg ezzel a kerettel.Realista24 írta: Ancelotti’s new challenge is winning back to back leagues - the last Real Madrid manager to do it was Beenhakker in 1989. Carlo never won back to back league titles as a manager. [marca]
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti’s new challenge is winning back to back leagues - the last Real Madrid manager to do it was Beenhakker in 1989. Carlo never won back to back league titles as a manager. [marca]
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
És a könyvelésben hogy fog megjelenni, két zsák Nokiás doboz?Realista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.
Ferran Quetglas (17), Spain's next big goalkeeping talent.
Jimnek, hogy jegyezze.
Én amúgy örülök neki, de kegyetlenül nehéz egy kapusnak befutni, főleg Madridban.
Jézusom, most nézem Courtois 30 éves, hát minimum 5-el többnek néz ki. Viszont akkor 6-7 év is simán benne van még a top szinten.
És akkor Luninról még nem is beszéltem.
Na, lecsekkoltam, elég komoly kis alapanyag, ha jó kezekbe kerül és fejben is rendben lesz top kapus lehet simán. Jó volt nézni a mozgását, a felépítése is parádé, főleg hogy még nőni is fog.Realista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.
Jimnek, hogy jegyezze.
Reflex rendben, alapok stimmelnek, elég fürge. Remélem rendesen fognak vele foglalkozni.
Szintekkel jobb mint az az amerikai kapus, akinek olyan reakció ideje volt mint a mamámnak
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
helyesRealista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.
Jimnek, hogy jegyezze.
azt hiszem már volt róla szó pár hete
mint az új Casillas, úgy harangozta be a spanyol sajtó
meg van Courtois utódja reméljük
Nem olyan rossz az a visesbekem. Amint felmegy a pályára észrevehető, kéri, cipeli... még megtanul hozzá focizni, és meg is érte a citynekKerlon írta:Amúgy ez nem lehet, hogy ilyen utánpótlás támogató pénz? Mármint mindig van ilyen részesedés és lehet valami minimum ez.Realista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.
Jimnek, hogy jegyezze.
Mondjuk alapvetően szerintem nincs baj azzal, ha a nagyon gazdag csapatok tesznek pár ilyen gesztust.
Meg, mint pl a City, hogy 117 milliót fizet egy visesbekemért.
Amúgy ez nem lehet, hogy ilyen utánpótlás támogató pénz? Mármint mindig van ilyen részesedés és lehet valami minimum ez.Realista24 írta: A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.
Jimnek, hogy jegyezze.
Mondjuk alapvetően szerintem nincs baj azzal, ha a nagyon gazdag csapatok tesznek pár ilyen gesztust.
Meg, mint pl a City, hogy 117 milliót fizet egy visesbekemért.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Mallorca egyik utánpótlás kapusa ingyen igazolt hozzánk. Perez úgy döntött, hogy akkor is fizet érte, hogy amúgy nem kellett volna.
Jimnek, hogy jegyezze.
Jimnek, hogy jegyezze.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Azon gondolkozom, hogy vajon tényleg Perez van-e ezeken a játékos bemutató képeken, aki tartja az új játékossal a mezüket vagy csak oda van vágva.
Lehetetlen, hogy az öreg évek óta uúgy néz ki full uazzal az arckifejezéssel. Az a félvigyor vagy mi. Teljesen uaz az arckifejezés, minden alkalommal
Konzerválódott már az évtizedek alatt.
Lehetetlen, hogy az öreg évek óta uúgy néz ki full uazzal az arckifejezéssel. Az a félvigyor vagy mi. Teljesen uaz az arckifejezés, minden alkalommal
Konzerválódott már az évtizedek alatt.
Tetszik nem tetszik, úgy hagyta az ajtót hogy ki tud majd bármit magyarázni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Florentino Pérez: "Doors closed to Mbappé? The door is open to any player that understands Real Madrid and the greatness of this club, and that nobody is above the club. I still have affection for Mbappé." "haszi írta:+1hehetheoriginal írta: Sztem eleg egyértelmű, hogy mappenek vege szamunkra.
Igy helyes, gerinctelen kiskocsogoknek nincs helye, apo is nyiltan utalt ra, hogy itt vannak bizonyos ertekek.
Pontosan. Erről szólt nagyjából ez az egész bappás rész az interjúban, Perez külön ki is emelte:
🎙| Florentino Perez: "Real Madrid is open to those players who understand what this club means, there is no one above it."
Összevissza terjeng mindenféle fordítás...de ezt láttam a legtöbb helyen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Szerintem ezt az Mbappes témát kicsit túlhúzta az öreg...Nyilván szóba kerül, de egyszerűbben, gyorsabban le lehetett volna keverni a témát, ez a szöveg, hogy "ez az Mbappe nem az én Mbappém", meg hirtelen megváltozott...kicsit mónika show jellege volt, ennél hűvösebben, tárgyilagosabban lehetett volna beszélni a dologról, meglepődtem Perezen, ennyi érzelmet nem szokott belevinni a nyilatkozatokba, szerintem nem is állt jól neki. De az benne volt, amiről írtam pár naőja , hete. Ha 3 év múlva úgy alakul, gond nélkül hozzuk. (mert az már az az Mbappe lesz...)
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
Szerintem is emögött a mondat mögött van az igazság. Mbappé a PSG-ben mindenki felett áll és ez itt nem fér bele. Itt a klub az első és az öreg ezt akarja megértetni mindenkivel. Tchouaméni ezzel tudott is azonosulni, nem hiába ez az interjú. Ezért akarta őt az öreg. De szerintem a többi igazolt játékosunk is az utóbbi időkben azonosulni tudott ezzel, még ha nem is nyilatkozta le olyan nyíltan mint a francia. Hazard is pl ezért nem lett kitéve, mert még mindig alá tudja ennek rendelni magát. Akiknek nem megy azok meg azért vannak itt, mert a szerződés még itt tartja őket, ha letelik az, utána kikopnak innen.haszi írta:+1hehetheoriginal írta: Sztem eleg egyértelmű, hogy mappenek vege szamunkra.
Igy helyes, gerinctelen kiskocsogoknek nincs helye, apo is nyiltan utalt ra, hogy itt vannak bizonyos ertekek.
Pontosan. Erről szólt nagyjából ez az egész bappás rész az interjúban, Perez külön ki is emelte:
🎙| Florentino Perez: "Real Madrid is open to those players who understand what this club means, there is no one above it."
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
Köszi köszi!___Samy___ írta:Igen. A delutan folyaman kint lesz.p.csabi1 írta: Srácok le lesz fordítva az interjú és meg fog jelenni itt az oldalon?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
- ___Samy___
Igen. A delutan folyaman kint lesz.p.csabi1 írta: Srácok le lesz fordítva az interjú és meg fog jelenni itt az oldalon?
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Srácok le lesz fordítva az interjú és meg fog jelenni itt az oldalon?
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
ezek a dumák paszmek.hehetheoriginal írta: csak mikor a baszonegereink igaba teszik a beellmeccsen.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Engedjétek el.
Nem csak ő létezik a világon.
A Pool is most igazolt egy 75 millió eurós csatárt. 3 év alatt sok minden történhet.
(Az mondjuk egy külön történet, hogy Tchouanemit nekünk az ÖSSZES portál lehozta szépen bruttóban 100 milliós igazolásnak, a Poolnál bezzeg odaírtá hogy 75 millió, ami 100-ra nőhet bónuszokkal. Igaz nálunk nagyobb esélyek vannak ilyen BL győzelmes bónuszokat teljesíteni )
Nem csak ő létezik a világon.
A Pool is most igazolt egy 75 millió eurós csatárt. 3 év alatt sok minden történhet.
(Az mondjuk egy külön történet, hogy Tchouanemit nekünk az ÖSSZES portál lehozta szépen bruttóban 100 milliós igazolásnak, a Poolnál bezzeg odaírtá hogy 75 millió, ami 100-ra nőhet bónuszokkal. Igaz nálunk nagyobb esélyek vannak ilyen BL győzelmes bónuszokat teljesíteni )