OFF
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: OFF
Ezert irom, hogy vajon hol van a turokepesseg hatara, meddig nezi be a birka a csaladokat meg kell vedeni maszlagot, es hol pattan el a húr, latva a kornyezo orszagokat, ahol szinten dragulas van, de ekkora gebasz meg sincs.
thereisonly1ronaldo
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Szerintem az sem lesz szignifikáns, csak akinek kb. megélhetését veszélyezteti. De ebben sem vagyok feltétlenül biztos, kiindulva abból hány szülőnél láttam, hogy gyereknek nem vesz meg iskolához dolgokat (semmi extra, füzet, toll stb), de napi doboz cigi az fogy.Realista24 írta:Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
Itt akkor autóznának kevesebben, ha elvennéd az autót. Persze nagyon sok embernek alapszükséglet pl. munkaeszköz, de sok az ellenkezője is.
Továbba az ilyen faszom telekom és társai vezetők Volvoit kellene elvenni, akik benzinkártyára kocsikáznak jobbra-balra a világban, de közben homeoffice megy, de hát ez tudjuk miért nem történik meg.
Magyar ember önző fasz nagyátlagban és ez ki is jön. Nem kormányunkban kell itt keresni a hibát, az a sok fasz ott a parlamentben már csak egy projekciója mindennek, hogy mekkora gyökér nép vagyunk. De ennek már politikában a helye.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Hogyhogy hogy van? az embereknek még mindig kell közlekednie meg vásárolnia. Vagy észrevennéd ha 10%al kevesebb termék lenne valakinek a kosarában? Nem is értem.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
Egyik napról a másikra.Realista24 írta:Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
Voltunk múlt héten Ikeaban, vettünk a gyerköcnek ágyat. A boltban 29.990 volt. A honlapra felnézve már 34.990. Hétfőtől a boltban is annyi lett
Jogos, inkább hetente. Nézem, hogy nem rég még x forintért vettem valamit, most meg már x forinttal drágább. Félelmetes.Realista24 írta:Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
füst írta:Ez régiós probléma, minél közelebb van földrajzilag a háború, annál nagyobb a baj.Süti írta:
A forint is az európai vezetés miatt értékelődött le 20on százalékokat.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... dkyvFlIRcs
Hát, ha te mondod.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Lengyelek éppoly közel vannak a tűzhöz, mégsincs ekkora gond.
Hidd el, járunk oda, most is megyünk, messze nincs ilyen mértékű emelkedés se üzemanyagban pl, sem a pénzük nem romlik ilyen mértékben, se az élelmiszerek nem drágulnak napról napra.
lehet számokat nézni, itthon 7-8%os infláció a hivatalos, a valóság meg arcon vág mindenhol.
jah, és a háború előtt is már ez volt, 20-30%-al nőttek az építőanyag árak, csak hogy egy példát említsek.
Hidd el, járunk oda, most is megyünk, messze nincs ilyen mértékű emelkedés se üzemanyagban pl, sem a pénzük nem romlik ilyen mértékben, se az élelmiszerek nem drágulnak napról napra.
lehet számokat nézni, itthon 7-8%os infláció a hivatalos, a valóság meg arcon vág mindenhol.
jah, és a háború előtt is már ez volt, 20-30%-al nőttek az építőanyag árak, csak hogy egy példát említsek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2022. július 6., szerda 11:09-kor.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Ez régiós probléma, minél közelebb van földrajzilag a háború, annál nagyobb a baj.Süti írta:A forint is az európai vezetés miatt értékelődött le 20on százalékokat.füst írta:
Akkor nem csinált ilyen méretű kreténséget az európai vezetés.
Én azt mondom élvezd ki, egyél annyi magnumot amennyit birsz, mert fél év múlva már úgyse tehetjük meg.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... dkyvFlIRcs
- Süti
A forint is az európai vezetés miatt értékelődött le 20on százalékokat.füst írta:
Akkor nem csinált ilyen méretű kreténséget az európai vezetés.
Én azt mondom élvezd ki, egyél annyi magnumot amennyit birsz, mert fél év múlva már úgyse tehetjük meg.
Legends Never Die.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
engem tanított anno az ELTE-n, tavasszal összefutottunk egy rendezvényen, mondtam neki mizu a bérrendezéssel, mondta ne aggódjak, dolgoznak rajta.Süti írta: „A legutóbbi tárgyaláson az államtitkár úr, Maruzsa Zoltán, azt mondta, hogy hát, most, hogy ilyen rosszul megy a gazdaság, nehezebben fognak tudni elhelyezkedni azok a pedagógusok, akik föl akarnak mondani. Ezért aztán majd meggondolják, hogy felmondanak-e.”
KECI.
ő lehet a Viktor fizuemelésére gondolt.
Persze, hogy nem, pláne hogy 10%ot már adtak, maradt húsz.69erssam írta:
Ha még jófej is lenne az állam is egyben adná oda a 3szor 10%-ot még azzal se biztos hogy el tudnád ezt érni...Illetve amíg ezt az emelést addigra már minden 50%-al lesz drágább.
Nem akarok badarságot mondani, de mintha a feleséged is hasonló területen dolgozna igaz?
az kb nettóba 40ezer lenne nekem, még bőven 300 alatt lennék
Ezek a 10 %-os bohóckodások semmire nem jók, bérrendezés kellene, alapjaiban átírni a bértáblát (vagy megszüntetni).
menyasszonyom, ő IT-ban dolgozik, Exxonnál. De őket sem veti fel a pénz, persze dupláját keresi az enyémnek nettóban, szóval az már egy viszonylag tisztességes fizetés.
de ő is gondolkozik, hogy vált, neki legalább van kilátása.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Akkor nem csinált ilyen méretű kreténséget az európai vezetés.hehetheoriginal írta: ez annyira gyonyoru amugy, mint a nagykonyvben, az olajarak miatt a kereskedelem es benne minden dragul, kozben a masik oldalrol az emberek penze kevesebbet er az inflacio miatt
voltak ekkora jelek a totalis kaoszra es megsemmisulesre 2008-ban? nem emlekszem, bar az az ingatlanpiacrol indult, itt ez sokkal meredekebb szopasnak tunik
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
ez annyira gyonyoru amugy, mint a nagykonyvben, az olajarak miatt a kereskedelem es benne minden dragul, kozben a masik oldalrol az emberek penze kevesebbet er az inflacio miatt
voltak ekkora jelek a totalis kaoszra es megsemmisulesre 2008-ban? nem emlekszem, bar az az ingatlanpiacrol indult, itt ez sokkal meredekebb szopasnak tunik
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jó, hát a piros pöttyös 209 Ft 149rol szopjanak ki.füst írta: Jó, az tényleg jó. Abból a csokisat adom.
Bár én most a hideg nasira mentem rá, cserpes turbórudi meg a magnum almond remix. Árakat nem írok.
Magnumbol azt veszem ami dobozos, 4 van benne, az multheten meg jó áras volt, 1600 körül.
Keksz meg persze hogy csak csokis
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ha még jófej is lenne az állam is egyben adná oda a 3szor 10%-ot még azzal se biztos hogy el tudnád ezt érni...Illetve amíg ezt az emelést addigra már minden 50%-al lesz drágább.csababarca írta:Az a kérdés már hogy mi tartana a pályán:D69erssam írta:
Mi az a határ amit átlépve kiborul a bili és elhagyod a tanáripályád?
Még egy tanévet lehúzok, kiviszem az osztályom algimiben 8.ig, aztán lépek.
Ezen jelenleg egy 400 nettóra emelt fizu változtatna, ami tudjuk hogy a büdös életben nem fog megtörténni.
Nem akarok badarságot mondani, de mintha a feleséged is hasonló területen dolgozna igaz?