OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 6., szerda 13:04

Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van :hmmm:
Plusz a kocsmák, éttermek is tele.
Én meg már csak itthon iszom. :'(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 12:39

Ez az idei év katasztrófa, először a háború, aztán a fidesz 2/3, és minden csak drágul folyamatosan. Üzemanyagárakról ne is beszéljünk. Mi lesz még itt? Hol a vége? Valszeg sehol. Lassan tényleg megérik a világ a pusztulásra.

Annyiszor eszembe jut, amit Swineherd írt a covid berobbanásakor, hogy felejtsük el azt a világot, ami addig volt. Hát kurvára igazad lett. Azóta ilyen szar minden.

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 6., szerda 12:23

Azért ez a napi szintű romlás durva, 410 felett járunk :hmmm:

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 12:18

Marky írta: Mi lesz, ha az EKB is kamatot emel?
Nem vagyok panikolos tipus, de tegnap mar a hulladek “kenyereket” is 5-600-ert adtak az alban maffiozok rabszolgatarto uzletei.

Eddig lehetett sirni az ingatlanarak miatt, de 2022-ben fel ev alatt eljutottunk oda, hogy a minimalberes reteget mar megerinti az ehezes szele.
és ez csak a kezdet. Putyko nem véletlenül baszkódik a gabonával, azért vannak olyan országok ahol kb 90%-os az Ukrajnai gabona import aránya, az ott élőknek dönteniük kell majd hogy szerencsét próbálnak vagy éhen halnak. Azt a tömeget ha a nyakunkba kapjuk lesz baj bőven.

Egyéb híreink: Lettek 2023-tól újra kötelezővé teszik a katonai szolgálatot. Bőven látok rá esélyt hogy idehaza is visszavezetik idővel.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. július 6., szerda 12:08

Mi lesz, ha az EKB is kamatot emel?
Nem vagyok panikolos tipus, de tegnap mar a hulladek “kenyereket” is 5-600-ert adtak az alban maffiozok rabszolgatarto uzletei.

Eddig lehetett sirni az ingatlanarak miatt, de 2022-ben fel ev alatt eljutottunk oda, hogy a minimalberes reteget mar megerinti az ehezes szele.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. július 6., szerda 11:59

csababarca írta: Lengyelek éppoly közel vannak a tűzhöz, mégsincs ekkora gond.
Hidd el, járunk oda, most is megyünk, messze nincs ilyen mértékű emelkedés se üzemanyagban pl, sem a pénzük nem romlik ilyen mértékben, se az élelmiszerek nem drágulnak napról napra.

lehet számokat nézni, itthon 7-8%os infláció a hivatalos, a valóság meg arcon vág mindenhol.

jah, és a háború előtt is már ez volt, 20-30%-al nőttek az építőanyag árak, csak hogy egy példát említsek.
Ha valaki , akkor ők pont a tűz mellett vannak. Van közös lengyel - orosz, lengyel - belorusz és lengyel - ukrán határ is. Ha valakinél akkor náluk sokkal nagyobb gondnak kellene lennie, de mégsincs. Elég sokat elmond ez a mai Magyarországról.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:53

Tjacks írta:
Realista24 írta:

Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
szerintem akkor se fog drasztikusan visszaesni. inkább egyre szarabb minőségű kajákat vesznek, de a kocsi az kell.
Azért írtam, hogy valamivel kevesebb, egy darabig :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 6., szerda 11:39

hehetheoriginal írta: Ezert irom, hogy vajon hol van a turokepesseg hatara, meddig nezi be a birka a csaladokat meg kell vedeni maszlagot, es hol pattan el a húr, latva a kornyezo orszagokat, ahol szinten dragulas van, de ekkora gebasz meg sincs.
Soha, mert ez a jó az emberek nagy részének. Ez a demokrácia, kérem szépen.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 11:38

Realista24 írta:
Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van :hmmm:
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
szerintem akkor se fog drasztikusan visszaesni. inkább egyre szarabb minőségű kajákat vesznek, de a kocsi az kell.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 6., szerda 11:38

Soha. :mrgreen: Kiveve ha megint megadoztatjak az internetet, esetleg, mas kivalto ok nem nagyon lesz.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 11:33

Ezert irom, hogy vajon hol van a turokepesseg hatara, meddig nezi be a birka a csaladokat meg kell vedeni maszlagot, es hol pattan el a húr, latva a kornyezo orszagokat, ahol szinten dragulas van, de ekkora gebasz meg sincs.
thereisonly1ronaldo

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 6., szerda 11:33

Realista24 írta:
Szerintem az sem lesz szignifikáns, csak akinek kb. megélhetését veszélyezteti. De ebben sem vagyok feltétlenül biztos, kiindulva abból hány szülőnél láttam, hogy gyereknek nem vesz meg iskolához dolgokat (semmi extra, füzet, toll stb), de napi doboz cigi az fogy.

Itt akkor autóznának kevesebben, ha elvennéd az autót. Persze nagyon sok embernek alapszükséglet pl. munkaeszköz, de sok az ellenkezője is.

Továbba az ilyen faszom telekom és társai vezetők Volvoit kellene elvenni, akik benzinkártyára kocsikáznak jobbra-balra a világban, de közben homeoffice megy, de hát ez tudjuk miért nem történik meg.

Magyar ember önző fasz nagyátlagban és ez ki is jön. Nem kormányunkban kell itt keresni a hibát, az a sok fasz ott a parlamentben már csak egy projekciója mindennek, hogy mekkora gyökér nép vagyunk. De ennek már politikában a helye. :mrgreen:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:19

Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 6., szerda 11:16

Hogyhogy hogy van? az embereknek még mindig kell közlekednie meg vásárolnia. :lol: Vagy észrevennéd ha 10%al kevesebb termék lenne valakinek a kosarában? Nem is értem.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. július 6., szerda 11:13

mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van :hmmm:

Nika91127

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 6., szerda 11:11

Realista24 írta:
Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.
Egyik napról a másikra.
Voltunk múlt héten Ikeaban, vettünk a gyerköcnek ágyat. A boltban 29.990 volt. A honlapra felnézve már 34.990. Hétfőtől a boltban is annyi lett :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 11:11

Realista24 írta:
Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
Jogos, inkább hetente. Nézem, hogy nem rég még x forintért vettem valamit, most meg már x forinttal drágább. Félelmetes. :shutup:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:09

Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 6., szerda 11:08

füst írta:
Süti írta:

A forint is az európai vezetés miatt értékelődött le 20on százalékokat. :kalapos:
Ez régiós probléma, minél közelebb van földrajzilag a háború, annál nagyobb a baj.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... dkyvFlIRcs

Hát, ha te mondod.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 11:07

Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.

Vissza: