Plusz a kocsmák, éttermek is tele.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
Én meg már csak itthon iszom.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 6., szerda 13:04
Plusz a kocsmák, éttermek is tele.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 6., szerda 12:23
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 12:18
és ez csak a kezdet. Putyko nem véletlenül baszkódik a gabonával, azért vannak olyan országok ahol kb 90%-os az Ukrajnai gabona import aránya, az ott élőknek dönteniük kell majd hogy szerencsét próbálnak vagy éhen halnak. Azt a tömeget ha a nyakunkba kapjuk lesz baj bőven.Marky írta: Mi lesz, ha az EKB is kamatot emel?
Nem vagyok panikolos tipus, de tegnap mar a hulladek “kenyereket” is 5-600-ert adtak az alban maffiozok rabszolgatarto uzletei.
Eddig lehetett sirni az ingatlanarak miatt, de 2022-ben fel ev alatt eljutottunk oda, hogy a minimalberes reteget mar megerinti az ehezes szele.
HozzászólásSzerző: Marky » 2022. július 6., szerda 12:08
HozzászólásSzerző: rikko » 2022. július 6., szerda 11:59
Ha valaki , akkor ők pont a tűz mellett vannak. Van közös lengyel - orosz, lengyel - belorusz és lengyel - ukrán határ is. Ha valakinél akkor náluk sokkal nagyobb gondnak kellene lennie, de mégsincs. Elég sokat elmond ez a mai Magyarországról.csababarca írta: Lengyelek éppoly közel vannak a tűzhöz, mégsincs ekkora gond.
Hidd el, járunk oda, most is megyünk, messze nincs ilyen mértékű emelkedés se üzemanyagban pl, sem a pénzük nem romlik ilyen mértékben, se az élelmiszerek nem drágulnak napról napra.
lehet számokat nézni, itthon 7-8%os infláció a hivatalos, a valóság meg arcon vág mindenhol.
jah, és a háború előtt is már ez volt, 20-30%-al nőttek az építőanyag árak, csak hogy egy példát említsek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:53
Azért írtam, hogy valamivel kevesebb, egy darabigTjacks írta:szerintem akkor se fog drasztikusan visszaesni. inkább egyre szarabb minőségű kajákat vesznek, de a kocsi az kell.Realista24 írta:
Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 6., szerda 11:39
Soha, mert ez a jó az emberek nagy részének. Ez a demokrácia, kérem szépen.hehetheoriginal írta: Ezert irom, hogy vajon hol van a turokepesseg hatara, meddig nezi be a birka a csaladokat meg kell vedeni maszlagot, es hol pattan el a húr, latva a kornyezo orszagokat, ahol szinten dragulas van, de ekkora gebasz meg sincs.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 11:38
szerintem akkor se fog drasztikusan visszaesni. inkább egyre szarabb minőségű kajákat vesznek, de a kocsi az kell.Realista24 írta:Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 6., szerda 11:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 11:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 6., szerda 11:33
Szerintem az sem lesz szignifikáns, csak akinek kb. megélhetését veszélyezteti. De ebben sem vagyok feltétlenül biztos, kiindulva abból hány szülőnél láttam, hogy gyereknek nem vesz meg iskolához dolgokat (semmi extra, füzet, toll stb), de napi doboz cigi az fogy.Realista24 írta:Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:19
Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 6., szerda 11:16
HozzászólásSzerző: Yazid » 2022. július 6., szerda 11:13
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2022. július 6., szerda 11:11
Egyik napról a másikra.Realista24 írta:Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 11:11
Jogos, inkább hetente. Nézem, hogy nem rég még x forintért vettem valamit, most meg már x forinttal drágább. Félelmetes.Realista24 írta:Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:09
Havonta? Szeretném, ha csak havonta emelkedne.Sierra írta: Brutális ami az áremelkedéseket illeti. Mióta élek ilyen mértékű emelkedést nem láttam, kb tényleg havonta emelkedik mindennek az ára.
HozzászólásSzerző: Süti » 2022. július 6., szerda 11:08
füst írta:Ez régiós probléma, minél közelebb van földrajzilag a háború, annál nagyobb a baj.Süti írta:
A forint is az európai vezetés miatt értékelődött le 20on százalékokat.
https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220 ... dkyvFlIRcs
HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 11:07
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem