OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

Re: OFF

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 13:50

Sierra írta:
hehetheoriginal írta: de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
Nagyon régen még volt ilyen liga is, nagycsapatok fanjaiból lettek fancsapatok (ez de szarul hangzik), még tán te is benne voltál, nem? :D Meg volt vmi Roberto Carlos nevű arc is, ő is jó régen nyomta a fórumon, mintha ő is benne lett volna.
benne bazzeg, bár a teljesitmenyrol most inkabb ne beszeljunk, kondicionalis es/vagy serulesek miatti problemakbol fakadoan :D , sőt volt A meg B csapat is
Roberto Carlos
az öreg Bencus fasztudja mi lehet vele, remélem még él és jól megy a sora, vannak vele vicces törpénetek :lol:
még mindig igazán kedves vagy:D
igazabol nem az a baj, hogy barcás vagy, mindenki tévedhet, hanem hogy balra szavaztál :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 13:42

csababarca írta:
Tjacks írta: miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább :D

Budapesten élsz?
nem, de heti egyszer meg tudom oldani:D
hehetheoriginal írta: barcás kutyáknak tilos a részvétel. :D
Írtam PÜ-t. :)

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 13:39

hehetheoriginal írta: de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt
Nagyon régen még volt ilyen liga is, nagycsapatok fanjaiból lettek fancsapatok (ez de szarul hangzik), még tán te is benne voltál, nem? :D Meg volt vmi Roberto Carlos nevű arc is, ő is jó régen nyomta a fórumon, mintha ő is benne lett volna.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 13:36

Tjacks írta: miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább :D

Budapesten élsz?
nem, de heti egyszer meg tudom oldani:D
hehetheoriginal írta: barcás kutyáknak tilos a részvétel. :D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 13:34

csababarca írta: tényleg a foci, mikor és hol van, lehet-e csatlakozni?:D
miért ne lehetne, gyere-gyere, Pipita adatbázisa szépen gyarapszik legalább :D

Budapesten élsz?

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 13:34

barcás kutyáknak tilos a részvétel. :D (mondom ezt ugy, hogy semmi közöm a szervezeshez :lol: )
igen diszkrimináció :mrgreen:

de ha hozod az eurobarcás többit, akkor egy el clasico a ligetben mehetne, még talán részt is vennék rajt :D
thereisonly1ronaldo

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2022. július 6., szerda 13:31

tényleg a foci, mikor és hol van, lehet-e csatlakozni?:D
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 13:29

hehetheoriginal írta: nagyon sokan követik a carpe diem felfogást manapság, meg hogy ha nem tudsz normalisan felretenni, takarekoskodni, mert kilátásod sincs pl egy ingatlanra, akkor már legalább élvezzuk az életet (a tele kocsmák, éttermek), a másik alternativa az öngyilok lenne, azt meg mint a mellékelt ábra mutatja, nem sokan választják.

azt is tegyük mellé, hogy még igy is, a mostani helyzetben is messze mostanság él a legjobban a sárgolyó népei, szóval van ennél még sokkal de sokkal sokkal lejjebb is itt a "virágzó" európai társadalmakban
egyetértek. csomó ember elmegy étterembe, lefotózza a kibaszott ételt és már tölti is fel instára,fb-re, aztán otthon kapargat magának, napról-napra él. tényleg sanszos hogy 2019-es év volt az utolsó "normál" év. Lekell szokni a családonkénti 2-3 autóról,az évi 2 nyaralásról bazdki, csak hát a kényelem nagyúr ugyebár.

csak egy példa a kényelmes európaitól, alias me:
Hogy a picsába mennék a ligetbe focázni autó nélkül? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 13:18

nagyon sokan követik a carpe diem felfogást manapság, meg hogy ha nem tudsz normalisan felretenni, takarekoskodni, mert kilátásod sincs pl egy ingatlanra, akkor már legalább élvezzuk az életet (a tele kocsmák, éttermek), a másik alternativa az öngyilok lenne, azt meg mint a mellékelt ábra mutatja, nem sokan választják.

azt is tegyük mellé, hogy még igy is, a mostani helyzetben is messze mostanság él a legjobban a sárgolyó népei, szóval van ennél még sokkal de sokkal sokkal lejjebb is itt a "virágzó" európai társadalmakban
thereisonly1ronaldo

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2022. július 6., szerda 13:04

Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van :hmmm:
Plusz a kocsmák, éttermek is tele.
Én meg már csak itthon iszom. :'(
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2022. július 6., szerda 12:39

Ez az idei év katasztrófa, először a háború, aztán a fidesz 2/3, és minden csak drágul folyamatosan. Üzemanyagárakról ne is beszéljünk. Mi lesz még itt? Hol a vége? Valszeg sehol. Lassan tényleg megérik a világ a pusztulásra.

Annyiszor eszembe jut, amit Swineherd írt a covid berobbanásakor, hogy felejtsük el azt a világot, ami addig volt. Hát kurvára igazad lett. Azóta ilyen szar minden.

Blowfish

HozzászólásSzerző: Blowfish » 2022. július 6., szerda 12:23

Azért ez a napi szintű romlás durva, 410 felett járunk :hmmm:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 12:18

Marky írta: Mi lesz, ha az EKB is kamatot emel?
Nem vagyok panikolos tipus, de tegnap mar a hulladek “kenyereket” is 5-600-ert adtak az alban maffiozok rabszolgatarto uzletei.

Eddig lehetett sirni az ingatlanarak miatt, de 2022-ben fel ev alatt eljutottunk oda, hogy a minimalberes reteget mar megerinti az ehezes szele.
és ez csak a kezdet. Putyko nem véletlenül baszkódik a gabonával, azért vannak olyan országok ahol kb 90%-os az Ukrajnai gabona import aránya, az ott élőknek dönteniük kell majd hogy szerencsét próbálnak vagy éhen halnak. Azt a tömeget ha a nyakunkba kapjuk lesz baj bőven.

Egyéb híreink: Lettek 2023-tól újra kötelezővé teszik a katonai szolgálatot. Bőven látok rá esélyt hogy idehaza is visszavezetik idővel.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2022. július 6., szerda 12:08

Mi lesz, ha az EKB is kamatot emel?
Nem vagyok panikolos tipus, de tegnap mar a hulladek “kenyereket” is 5-600-ert adtak az alban maffiozok rabszolgatarto uzletei.

Eddig lehetett sirni az ingatlanarak miatt, de 2022-ben fel ev alatt eljutottunk oda, hogy a minimalberes reteget mar megerinti az ehezes szele.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2022. július 6., szerda 11:59

csababarca írta: Lengyelek éppoly közel vannak a tűzhöz, mégsincs ekkora gond.
Hidd el, járunk oda, most is megyünk, messze nincs ilyen mértékű emelkedés se üzemanyagban pl, sem a pénzük nem romlik ilyen mértékben, se az élelmiszerek nem drágulnak napról napra.

lehet számokat nézni, itthon 7-8%os infláció a hivatalos, a valóság meg arcon vág mindenhol.

jah, és a háború előtt is már ez volt, 20-30%-al nőttek az építőanyag árak, csak hogy egy példát említsek.
Ha valaki , akkor ők pont a tűz mellett vannak. Van közös lengyel - orosz, lengyel - belorusz és lengyel - ukrán határ is. Ha valakinél akkor náluk sokkal nagyobb gondnak kellene lennie, de mégsincs. Elég sokat elmond ez a mai Magyarországról.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2022. július 6., szerda 11:53

Tjacks írta:
Realista24 írta:

Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
szerintem akkor se fog drasztikusan visszaesni. inkább egyre szarabb minőségű kajákat vesznek, de a kocsi az kell.
Azért írtam, hogy valamivel kevesebb, egy darabig :kalapos:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2022. július 6., szerda 11:39

hehetheoriginal írta: Ezert irom, hogy vajon hol van a turokepesseg hatara, meddig nezi be a birka a csaladokat meg kell vedeni maszlagot, es hol pattan el a húr, latva a kornyezo orszagokat, ahol szinten dragulas van, de ekkora gebasz meg sincs.
Soha, mert ez a jó az emberek nagy részének. Ez a demokrácia, kérem szépen.

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2022. július 6., szerda 11:38

Realista24 írta:
Yazid írta: mondjuk én azt nem értem millió autó az utakon, lidl spar tesco obi mindegy mit mondok tele a parkolók nem számit szombat vagy kedd delutan este. na ez hogy van :hmmm:
Enni kell, szarni muszáj klasszikust tudom hozni.
Majd akkor lesz valamivel kevesebb autó az utakon egy darabig, amikor hirtelen 800-1000 lesz az üzemanyag.
szerintem akkor se fog drasztikusan visszaesni. inkább egyre szarabb minőségű kajákat vesznek, de a kocsi az kell.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2022. július 6., szerda 11:38

Soha. :mrgreen: Kiveve ha megint megadoztatjak az internetet, esetleg, mas kivalto ok nem nagyon lesz.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. július 6., szerda 11:33

Ezert irom, hogy vajon hol van a turokepesseg hatara, meddig nezi be a birka a csaladokat meg kell vedeni maszlagot, es hol pattan el a húr, latva a kornyezo orszagokat, ahol szinten dragulas van, de ekkora gebasz meg sincs.
thereisonly1ronaldo

Vissza: